סיברטות´

סיברטות´

קודם כל- ליה אביב- אני לא אוהב אותך. שנית- אני גם כותב באתר ששמו- במה פתוחה וכל חודש הם עושים מפגש - (האתר הוא על שירים קצרים ויש בו כ-8000 יוצרים)- אז בטח כל אחד יכול להזיז קצת את העניינים ולהיפגש עם כולם באיזה חופש או משהו- משהו נחמד על הים או סתם בבית של מישהו.

vergan

New member
טוב אז.....

אני לא רוצה להרוג לך את הרעיונות אני בעד הרעיון הזה... בבית של מישהו?!?!?! כמה אנשים יש בפורום הזה? 30 איש מינימום? רובם גרים עם ההורים... האלה שגרים בלי ההורים בטח יש להם דירה 1-2 חדרים בת"א שצפוף עם 10 איש... ללכת לים... נשמע רעיון מצוין דווקא אבל הבעיה האמיתית זה אנשים שגרים או בגולן ובגליל העליון והאלה שגרים בבאר שבע בנגב ובאילת אני מנחש שלא לכולם יש מכונית ויש הרבה שאין להם אומץ או שלא "מותר" להם לנסוע באוטובוסים בעיקר מבחינה ביטחונית (אני אפילו לא מזכיר את העניין הכספי [120 שקל מאילת למרכזית וחזרה]) צריך לעשות את זה בטיילת (ת"א) או חוף התופים או כזה מקום... "בקרבת" כל הארץ שוב בן-אדם אני לא רוצה להרוס לך את החלומות אבל החיים קשים =)

אוקי.

תתאהב במישהי, תמתין שלוש שנים בשביל לומר לה, תחכה שנה רק בשביל לראות אותה, תגלה שהיא נוסעת לארץ אחרת ואולי לא תראה אותה שוב לעולם, ואז תגיד לי כמה אנשים חושבים שאתה נחמד. ליה

vergan

New member
אני חייב לשאול

זה הי מכוון אליי או אליו? ואם אליי אז תסבירי במונחים פשוטים המוח שלי כרגע ה\במנוחה תמידית...

Justin Angel

New member
מכות?

רציני, יש לך חשק אמיתי למכות? הלקאה טובה? הצלפה בכיכר העיר נשמע לך טוב? בכל מקרה, אם מתוך 8,000 איש אפילו 400 איש מגיעים ,אז זה מצויין. כי זה עדיין 400 איש, והיחס הוא 5%. אם הפורום הזה יביא 5% אז זה יהיה 3.2 איש. זה ההבדל, אין השווה בין אתר ענקי לבין קהילה מצומצמת.

vergan

New member
טוב אני לא בקטע של bondage מצטער

אז אתה אומר שעם 3.2 (איך 2. יגיעו?) זה יהיה טוב?

vergan

New member
לא נראה לי שזה יספיק אבל...

אם מישהו מוכן לפרוק שני ידיים ואיזו רגל זה יהיה טוב חחחח

hsotrt

New member
פגישת פורום?? יותר נכון כינוס מד"א!

אני מוכן לפרוק 24.56% מרמ"ח אברי! ולתת כתף אם ממש רעבים... יותר מדי פגיעשות פורום אוליי אחרי הבגרויות?? אחרי 29 למאי הכי טוב... ================================= ופה אצטט איש דגול: "החיים הם יותר מסתם חצי הכוס המלאה, הם כם גביע גלידה, מילקשייק או בקבוק מים אם אתה נורא צמא"

למעלה