סיבוב 13 im real ייצא ונשארו: Love Don't Cost A Thing.1 Walking On Sunshine.4 Ain't It Funny.5
L Lopezit New member 28/8/04 #1 סיבוב 13 im real ייצא ונשארו: Love Don't Cost A Thing.1 Walking On Sunshine.4 Ain't It Funny.5
מ מיסטר זנגביל New member 29/8/04 #4 WALKING ON SUNSHINE חבל מאוד אבל 2 השירים האחרים יותר טובים ממנו!
° °•°B®onX Girl°•° New member 29/8/04 #6 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאוףףף זה קשה טוב לאחר התלבטויות קשות בחרתי את Ain't i't funny
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאוףףף זה קשה טוב לאחר התלבטויות קשות בחרתי את Ain't i't funny
T The Fierce Darkness New member 29/8/04 #8 מהההההההההההההההההה?? איך אתם מסוגליםן להעיף אותו?? הקליפ הכי מושלם שלה השיר הכי מושלםםםםםם מה עובר עליכם??
מהההההההההההההההההה?? איך אתם מסוגליםן להעיף אותו?? הקליפ הכי מושלם שלה השיר הכי מושלםםםםםם מה עובר עליכם??
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 30/8/04 #15 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif Walking On Sunshine Ain't it funny זה השיר הכי שולטטטטטטט שיש!!!!!! וכמו שהקליפ היה מקום ראשוןןןןןן!!!! ככה גם השיר!!!!!!!!!! שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם השיר שאני הכי אוהבתתתתתת!!!
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif Walking On Sunshine Ain't it funny זה השיר הכי שולטטטטטטט שיש!!!!!! וכמו שהקליפ היה מקום ראשוןןןןןן!!!! ככה גם השיר!!!!!!!!!! שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם השיר שאני הכי אוהבתתתתתת!!!
T The Fierce Darkness New member 30/8/04 #16 ../images/Emo45.gif ותעזרי לי להעיף את love dont..בסבב הבא..
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 31/8/04 #17 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ברוררררררררררר!! ../images/Emo13.gif את Ain't it Funny איןןןןןןןןן מצב שאני מעיפה!!! אז Love don't הוא הבא בתור!
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ברוררררררררררר!! ../images/Emo13.gif את Ain't it Funny איןןןןןןןןן מצב שאני מעיפה!!! אז Love don't הוא הבא בתור!