סיבה מוצדקת

שאמאן20

New member
סיבה מוצדקת

אתחיל מזה שאני לא מתיימר להיות צדיק. כמו כן אני לא מנוסה באופן פרקטי בכל הנוגע למיסטיקה. למרות זאת יש לי בעיה שאולי הפטרון עליה הוא דומה. אני מאוהב 4 שנים באותה בחורה פעם היינו ידידים לפעמים למשך כמה דקות יותר. כשסימנו ביתספר התרחקנו. אני לא הפסקתי לחשוב עליה החלטתי לסגור קצוות. כשנפגשנו, היא כבר הספיקה לחזור בתשובה, סיפרתי לה כל מה שאני מרגיש היא אמרה שהיא לא יודעת מה היא מרגישה שזה קורה לה יותר מדי, ובשורה התחתונה שהיא לא רוצה כל קשר איתי. לא דיברנו כבר חצי שנה. אין לילה שאני מתעורר בלי לחשוב עליה והולך לישון בלי לראות את דמותה בעיני רוחי. אני בן 20 אולי לא הכי מנוסה אבל חושב שזה לא יעבור עם הזמן. כשאני נכנס לחדר יש רק זוג עיניים אחד שאני מחפש. אם יש איזה הצדקה או סיבה מוצדקת ל"שיקוי אהבה" אז זה זה אנא תעזרו לי או תנו טיפ מה לעשות, מאחר וכל האמצעים והסמים הקונבנציונאלים לא עובדים...

שאמאן20

New member
כמו שאמרתי

אני עושה את הדבר היחיד שאני יכול במישור שלי, כבר אמרתי שאני לא צדיק גדול... והיא לא אמרה לא! היא אמרה שהיא לא יודעת מה היא מרגישה ורוצה עכשיו החיים שלה מתוסבכים מדי והיא רוצה שכולם יניחו לה. היא אומרת שאין דבר כזה אהבה או שזה סקס או שזה סקס יכול להבין אותה ביחס למה שעבר עליה. אבל זה רחוק מלהיות האינטרסים שלי בקשר אליה, אם קיימת אהבה אז זה זה.

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

היא אמרה שהיא לא רוצה קשר איתך, זה לא מספיק לך? מי אתה שתכפה על מישהי לאהוב אותך?

שאמאן20

New member
צודק לא לגמרי

אתה צודק בקשר לזה שזה לא בסדר ורע. עדיין אני לא מאמין שלמשהו מגיע משהוא לטובה או לרעה. ואם אשלול ממנה את הבחירה תהיה רק התוצאה ולאומת מעשים דומים שנעשים כל רגע באמצעים טבעים אני נחשב פיה טובה. אני מודע לכך שלא תסכים איתי כי הדעות שלי נותות לאנרכיה ולפי ראות עיני שונות מאד משלך. אתה תחשוב אותי לחלאה מסוג כלשהו וייתכן מאד שזה נכון.

ToryMaster

New member
קודם כל, אני בת, נקבה, אישה.

חוצמזה, לא הבנתי מילה ממה שאמרת בהודעה, אשמח אם תסביר לי

שאמאן20

New member
סליחה על הבלבול

זה מסובך להבין כמו שמסובך להסביר. נתחיל מזה שאני, `אנארכיסט`. אני לא מאמין שהרצונות שלי נוטים לטוב או לרע, בגלל שאני לא מאמין בטוב או ברע. אני מאמין רק בסיבה תוצאה והשפעה. ההשפעה תהיה שלילית או חיובית לפי כל סוביוקט בנפרד. בסוף נשארת רק התוצאה וההשפעה של כל מעשה. אני מבין שאת תראי אותי כמו בהמה ותת אדם בגלל הדעות שלי וזה מקובל עלי, אני לא שופט אף אחד. אני מקבל את החלטות שלי על סמך דעותי ותפיסתי את העולם.

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

זה עדיין לא מסביר לי למה אתה חשוב שיש לך את הזכות לכפות על מישהי משהו. למה שלא תסתובב ברחוב ותאנוס כל מי שעוברת בדרכך?

שאמאן20

New member
הכל תלוי בנקודת המבט

יועיל אם במקום להתעקש על הדעות שלך תנסי לראות את הדברים מנקודות מבט שונות. איני חושב שאני חשוב, ולו במעט. החשיבות העצמית זה מה שמסנוור אותנו. כמו כן אני חושב שלא לך לא לה אין חשיבות. הזכות לא ניתנת. היא לא קיימת, אנשים הם יחידות בפני עצמן לכל אחד יש `זכות` להכל. יש לי זכות לבצע את זממי כמו שיש לי `זכות` לאנוס כמו שיש לי זכות להרוג כל אנס בו אתקל. אני לא אאנוס כי לאונס אין שום קשר לאהבה או לסקס. אונס זה מעשה שנובע מרצון לגרום נזק ואלימות.

שאמאן20

New member
וידוי קטן

אז ככה האמונה שלי אומרת שהדבר הכי חשוב זה החופש של בן האדם. כל בן אדם רשאי לעשות הכל אבל... אסור לעשות דברים שפוגעים בחופש של אחרים. ככה אני מאמין. למרות זאת אני לא תמיד עושה את הדבר הנכון. באשר לתמימות היא מתה ביחד עם הבן אדם הראשון שהרגתי. ברגע שעושים משהו כזה ביחד עם סיכון חיים אישי, מבינים שהערך של הכל ושל כולם הוא משני. מה שנעשה כבני תמותה חסר כל חשיבות. בעצם הכל לא חשוב.

Ohad18

New member
אני רוצה לשאול אותך שאלה...

למה נראה לך שבגלל שכך אתה מאמין אנחנו צריכים לתמוך בזה
אני חושב שהסבירו לך יפה מאוד את מה שאנשים פה חושבים, ומבחינתי לתמוך בזה זה כאילו אני עשיתי את זה. מעבר לזאת, בלי קשר לנושא, היינו מעריכים אותך קצת יותר אם הייתה קורא את המשפט שכתוב באדום בגדול ובמודגש בראש הפורום, ואולי השאלה שלך הייתה בהתאם.

שאמאן20

New member
שאלה יפה

ציפיתי לשאלה שלך. ראשית עלי לציין שאני לא מודע למשפט שאתה מדבר עליו אולי כי אני גולש מנייד. באשר לשאלתך, אני לא מצפה בשום אופן שמישהו יתפשר על האידיולוגיה שלו כדי לסייע לי. אני כיוויתי שמישהו בעל תפיסה דומה לשלי יחליט להרטם לעזרתי. אני רוצה להוסיף שאני לא מנוסה כלל בנושא המיסטיקה ולכן מאד סקפטי ולא אאמין בזה עד הרגע שבו אווכח בעצמי. הנחתי שאם אתחיל ממשהו שאני מאמין ורוצה בו יש לי יותר סיכויים להצליח. כמו כן אני לא יפה נפש, קשה לי להאמין שהייתי משתמש במשהו מפה כי אני מסרב להאמין שדברים נעשים בכזאת קלות. אני חושב שבשביל להצליח בזה צריך הרבה רצון והשקעה. בגדול אני סתם מתעניין ומנסה את מזלי. ומנסה ללמוד כמה שאוכל. לא ציפיתי לתגובה סוערת ונחרצת כל כך.

Ohad18

New member
הנה המשפט

במאגיה אפשר לעשות הכל. ישנן דרכים שונות ומגוונות לעשות זאת, אולם אף אחת מהן איננה קצרה, מהירה, פשוטה, או מיידית. כולן לוקחות שנים של השקעה, לימוד, ניסיון, וידע. אנא קחו זאת לתשומת לבכם. אבל אני אוסיף לו הסתייגות קטנה: אם אתה לא מאמין בזה - אז מיותר לנסות. ואני לא יודע איך נכנסת לפורום הזה מהנייד כי זה ממש מעצבן להשתמש בפורומים האלו בנייד.

ToryMaster

New member
מיותר לנסות? למה?

זו דוגמה נפלאה לגרך יעילה של ניסוי וטעייה.

Ohad18

New member
אני לא חושב...

שבנאדם ישקיע כ"כ הרבה במשהו שהוא לא מאמין, תקראי את ההודעה האחרונה שלו ותראי מה הוא כתב בה....

Ohad18

New member
והנה הציטוט:

"בגדול אני סתם מתעניין ומנסה את מזלי"

שאמאן20

New member
מחמיא

לי שהפכתי לנושא לדיון, המשפט מתאר את היחס כלפי הפורום. אני לא אאמין במשהו עד שלא אראה אותו במו עיני. ואני נחוש למצוא את התשובה הנכונה.

ToryMaster

New member
אני קוראת כאן הכל, סמוך עלי ../images/Emo13.gif

אם אתה לא חושב שבנאדם ישקיע כל כך הרבה בעניין במילא, מה יש לו לחפש כאן? ולמה שהאזהרה שלך תשנה משהו?

למעלה