סיבה לקום עד מתי ?

Tal shahf24

New member
סיבה לקום עד מתי ?

בת 17, אני רק בת 17. ממה כבר הספקתי להתייאש? קמה בבוקר של חופש גדול, אחרי לילה שבו לא נעשה יותר מידי, יותר נכון לא נעשה בו כלום, מילדה שיוצאת ונהנת עם חברים ובעיקר עם החבות, הפכתי לילדה שבחצות כבר מוטשת מהכל מוטשת מהחיים. ולמה??? הרי זה לא שעשיתי משהו חשוב היום חוץ מהלתחמק מעצמי שוב, כבר הפסקתי לנסות להבין למה אני מתחמקת מעצמי כלכך ומאיפה צצו לי כל הפחדים. אז היום קרה דבר מוזר, הבוקר התעוררתי כמה פעמים שזה רגיל וכלפעם חזרתי לישון.. לפני שהתעוררתי בפעם האחרונה כאילו דיברתי עםעצמי בראש אבל שיחה ברורה ורצינית על למה להתעורר עכשיו.. אמרתי לעצמי אין לי למה לקום עשיו ואז חשבתי שיש, נתתי לעצמי המון סיבות לקום המון מטלות שיש לי לעשות מטלות קבועות וטפשיות שבתקופה האחרונה הפסקתי להתייחס אליהם ולבצע אותם, והינה אני ערה. זאת דרך מצויינת להתעורר , למצוא סיבה לקום בבוקר. אבל מה יקרה כשלא תהיה הסיבה ? הרי אני לחא מהאנשיםפ שאוהבים לישון, לא המאנשים העצובים, לא מהאנשים שלא מבינים מה קורה, לא מהאנשים שלא יכולים לשמוח באמת.. אז? עכשיו אני כן המאנשים ? אני לא רוצה להיות .. בוחרת להמשיך ולנסות, לנסות ולחזור לעצמי האמיתית. לנערה הרצינית עם החיוך ששובר כל קרח וכל חומה, הנערה שנלחמת עד הסוף על הדברים החשובים -הערכים שבהם אני מאמינה. הנערה שמאמינה ש-בשירות קרבי של 3 שנים. הנערה שמדריכה אסירים בגילה שעשו כלכך הרבה רע, הנערה שמדריכה אותם ובאמת מאמינה בכוח שיש לאדם-שיש לכל אדם, כולל לעצמה. לא רוצה ללכת לאיבוד במבוך של כיעס ופחדים. רוצה להצליח עם החבר,שאיתו הפסקתי לדבר כי אני עסוקה מידי בלעשות כלום, רוצה לחזור בעיקר הביתה לחברות שלי, שהם האוויר שלי, רוצה לחזור להיגיון , ולטוב רוצה לחזור פשוט לאהוב, לאהוב את הטוב שבחיים, רוצה להאמין שאלה לא סתם עוד מילים. וממך אני מבקשת רק דבר אחד בורא עולם יקר- תן לי את הכוח שוב,להאמין באדם וביופי העולם.

כתבת תפילה חזקה מאד

את כרגע בשלב של הבגרות הנפשית שמתחילה להתפתח לאשה צעירה מבינה את העדיפות הנפשית שעוברת עליך בקיץ הזה את בגיל שנעורים מאמינים באידאלים ונלחמים במהפכות על הדברים החשובים להם אז יש קצת עייפות אצלך אבל מאמינה שזה בגלל הקיץ והלחצים של הגדילה דברים משתנים בחייך , השילוב בין החבר לחברות ילדות מקווה שתמצאי את הדרך לקום על רגליך להמשיך חיים שאת מאמינה בהם ואני יודעת שאת נערה בעלת ערכים ואמונה פנימית עזה ואת תצליחי להוביל את עצמך אל חוף מבטחים , לפעמים צריך קצת לנוח ואראז ממשיכים בכוחות מחודשים , עם האמונה הפנימית שלך תגיעי רחוק מאד

לנושנוש

New member
יקירתי, זה נשמע כמו תפילה ששמים...

בכותל. אולי ספרי איך התחיל המצב הנוכחי שלך? מה השתנה בחייך? אפילו אם זה דברים שנראים לך שוליים. את משתפת חברים בעניין? אולי הורים? מה השתנה לדעתך? אולי יש לך יותר מדי ציפיות מעצמך בבת אחת? יתכן שתמיד ציפו ממך המון ופתאום קצת האטת ואת לא יודעת איך להמשיך?? בכל מיקרה קבלי

דווקא נשמע שיש בך את הכוח הזה

בעוצמה שכנראה את לא מפנימה שיש בך אותו. לא הבנתי איפה את נמצאת פיזית, אבל כנראה רחוק מהמשפחה והחברים-ואולי הגעגועים מונעים ממך הרגשה של "אני מי שאני ואני קיימת". שתפי אותנו,ספרי לנו

דודG

New member
עם כוחות הנפש שלך היית יכולה לעזור לבן שלי

רק בן 14 ולא רוצה שום דבר. לא הולך לבית ספר. לא מדבר עם חברים. כל היום במחשב באיזה משחק מעצבן וזהו. היה עושה ספורט, היה מנגן, היה אוהב לשחות, לרוץ איתי, ללכת לחדר כושר.. לא מוצא יותר מדי טעם בחיים. וזה מבחירה. כי בתוכו פנימה אני יודע שהוא אוהב את הדברים היפים שהחיים מציעים אבל החליט שעדיף להמנע. בינתיים שום פסיכולוג ויועץ בית ספר לא הצליח לעזור. אגוז קשה אומרים לי. הוא גם לא נכנס לאינטרנט לשוחח עם אף אחד. לא פותח את הפייסבוק שלו נטש את הבלוגים שלו. כלום. מזל שיש לנו חתולים וגורים. זה לפחות מחבר אותו לנפש חיה. טוב, אני משתף אותך כדי שתדעי שיש לך כוח. כנראה שבגיל הזה יש רגעים כאלה. אבל טוב שאת משתפת כאן. את מקבלת כוח ונותנת כוח.

למעלה