סיבה למסיבה

resputin

New member
לפעמים מכניסים, בעיקר אם הוא נראה

בוגר אז לא בדקים ת"ז, אבל זה נכון, בתאטרון לרוב בודקים ת"ז ולא מכניסים מתחת לגיל 18.

האמסטר

New member
כמו שאמרתי

לא נכנסתי עם התעודת זהות שלי,אלא עם הרשיון נהיגה של החבר שלי! והתמונה די קטנה,ולסלקטורים יש נטייה להיות פוזלים מסתבר, והם מסתכלים רק על התאריך... אני לא ממש דואג בקשר לזה.... חוץ מזה שהיו במועדון ילדים בני 14 שנראו בני 12.... יש דרכים מקוריות להכנס..

resputin

New member
במסיבות חשובות שמגיעים הרבה אנשים

הסלקציה לרוב יותר מוקפדת... שלא תשאר בחוץ, ביפו, בלילה
.

האמסטר

New member
סיבה למסיבה

טוב קודם כל אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהכותרת שמצאתי...חחח אוקי ועכשיו הצרה האיומה ביותר שקיימת בעולם - אני הולך למועדון (התאטרון) עם החבר שלי בראש השנה, בשביל שזה ייצא לפועל כמובן שצריך לשקר לכל העולם וגיסתו, אז לחברים אני לא אומר כלום, אבל נראה לי שאמא תשים לב אם אני לא נמצא בבית כל הלילה.... זאת פעם שנייה שאני הולך איתו למסיבה,פעם אחרונה הייתה לפני חודש, וזאת הייתה גם הפעם הראשונה שאני הולך למועדון,אז לאמא שלי היה נורא נורא קשה עם העובדה שהילד הקטן והחמוד שלה (אני עוד מעט בן 16) הולך פתאום למועדונים של גדולים, אמרתי לה שאני הולך עם החברה שלי (שהיא למעשה הידידה הכי טובה שלי,והיא הכיסוי שלי לכל הפעמים שאני נפגש עם אהובי,ולכל שירי האהבה שאני שומע וכל מצבי הרוח המשתנים שלי) ועוד שני ידידים למועדון, כמובן לחץ אטומי,סוף העולם מבחינתה,אז ישר- לאן אתה הולך? עם מי? למה? תן לי את המספרי טלפון של כולם כולל תעודות זהות של הדודות מדרגה 8, כמה כסף אתה לוקח? אתה חוזר מקסימום באחת בלילה! (יה יה יה....המסיבה רק מתחילה בחצות) וזה היה נורא מוזר לראות את אמא מתנהגת ככה,כי זה ממש לא מתאים לה, כבר דמיינתי אותה מגיעה למועדון עם רולים בשיער ובגד גוף ורוד (לא שיש לה אחד מהדברים האלה) ומבקשת מהדיג'יי לקרוא לי ולהגיד לי לחזור הביתה... בקיצור אמרתי לה שאני יוצא למסיבה של בני נוער בדום,עם החברה שלי ועוד שני ידידים ולא יהיה שם אלכוהול וזה וזה וזה.... למזלי היא לא בדקה שום דבר,למרות שהיא אמרה שהיא תבדוק.... כי באמת הייתה שם מסיבה של בני נוער (משהו של טקס בחירת נערת השנה של מעריב לנוער),רק שזה לא היה באותו יום בכלל.... בכל מקרה לאותו יום היה לי תרוץ, אבל הפעם אין לי (אה ואין לי גם מה ללבוש), אז זאת באמת בעיה כי אני לא יכול להגיד לה שאני הולך לתאטרון.... אה ושכחתי להגיד שבסוף האותו יום חזרתי בשש וחצי בבוקר,ואני לא רוצה להכנס לכל הסיפור שהיא עשתה לי כשחזרתי.... "זאת הפעם הראשונה והאחרונה שאתה הולך למסיבה" אבל מאז היא כמובן התרכחה והתפשרנו שאני אחזור בארבע בבוקר... האמת שאני לא זוכר למה כתבתי את כל זה,פשוט אני לא מצליח להכנס לבלוג שלי יותר,לא יודע יש לי בעיה במחשב,ויש לי המון המון המון המון לספר,אז זה יוצא בלי שליטה בכל מקום.... אה אה,רציתי לשאול מה אתם אומרים להורים שלכם כשאתם יוצאים עם בני הזוג שלכם,או למסיבות וכאלה...?

Rifted puppet

New member
קראתי שלוש פעמים

עד שסוף סוף הבנתי את התחביר, את ההקשר בין המשפטים. אתה חייב להשתמש ביותר סימני פיסוק...
בקשר לשאלה שלך- כשאני יצאתי עם חברה שלי אמרתי שאני הולכת עם חברות (כמובן שתיאמתי עם מישהי שאם אמא שלי תתקשר היא תחפה עלי). אם תכננתי בילוי עד הבוקר אני אומרת שהלכתי לישון אצל חברה (מה שדי נכון....
).

האמסטר

New member
כן...סליחה

אני יודע שיצא לי ממש ממש ממש מבולגן....זה בגלל שאני כותב נורא מהר כדי לא לשכוח שום דבר,ואז אני דוחף מליון וחצי נושאים למשפט אחד...אבל יפה שקראת עד שהבנת!
אגב בזמן שאני הייתי אמור להיות עם החברה שלי במסיבה,"החברה שלי" ישנה לה בבית... ובחמש בבוקר אמא שלי מתקשרת אליה בהיסטריה כדי לדעת איפה אני.... מסכנה היא נבהלה מהצלצול וכל הבית שלה בתעורר...חחחח טוב נו מה לא עושים בשביל ההומו מחמד שלה....:) ובקשר ללכת לישון אצל חברה, אני לא יכול לספר לאמא שאני הולך לישון אצל חבר,כי אז אין לי כיסוי, אז אמרתי לה שאני הולך לישון אצל החברה שלי,אז היא בטוחה שאנחנו עושים סקס,וזה הוביל לשיחה מאוד מביכה שבה היא שאלה אותי האם אני נזהר,והאם אני רוצה שהיא תקנה לי משהו....אהההממממ...בשביל מה יש אמהות?

האמסטר

New member
כן בודקים!

למרות שאני נראה בוגר לגילי,בדקו לכולם,אז חבר שלי נתן לי את הרשיון נהיגה שלו והם רק הסתכלו על התאריך.... והיינו עם עוד ידידים,ולהם לא היה רשיון או תעודה מזהה ולא הכניסו אותם :( ואכן נהננו מאוד:)

tombi17

New member
חח..

אומרת את האמת... כשהייתה לי חברה אמא שלי הייתה בטוחה שאנחנו פשוט חברות טובות... חוץ מזה שבדרך כלל היא הייתה באה לישון אצלי.. עם החברה השנייה שלי זאת לא הייתה בעיה כי היא הייתה מהפנימייה (לצערי)

למעלה