סיאנס

Rectumolog

New member
סיאנס

אנשים וחובבי סיאנס יקרים אני רוצה להקים קבוצה בשביל לעשות סיאנס ואני לא כל-כך יודע איך כל מי שיודע איפה יש מידע או יכול לתת מידע בעצמו בבקשה שימסור לי.

ליוויתן

New member
סיאנסים

שלום לך שנים שלא עשיתי סיאנס ואני כנראה גם לא אעשה. סיאנס הינו דבר מפחיד ויש האומרים שלא רק שהוא יכול להוות סכנה לנו, אלא גם לרוח איתה אנו מתקשרים. אני הייתי ממלצה לך שלא להתעסק בזה, סיאנס שייך לתחום המאגיה השחורה למה לך?הסקרנות? בכל מקרה אם החלטת שאתה כן הולך על זה זכור כמה דברים: על לוח האותיות והמספרים , צייר נקודת התחלה ונקודת סיום משם ולשם הכוס הולכת תמצא מדיום שמבין קצת על תבהל שדברים מוזרים יקרו (הרוחות לא אוהבות את זה) ואל תשאל שאלות על העתיד! בקיצר תהייה עדין ובהצלחה.

ליוויתן

New member
סיאנסים../images/Emo121.gif

שלום לך שנים שלא עשיתי סיאנס ואני כנראה גם לא אעשה. סיאנס הינו דבר מפחיד ויש האומרים שלא רק שהוא יכול להוות סכנה לנו, אלא גם לרוח איתה אנו מתקשרים. אני הייתי ממלצה לך שלא להתעסק בזה, סיאנס שייך לתחום המאגיה השחורה למה לך?הסקרנות? בכל מקרה אם החלטת שאתה כן הולך על זה זכור כמה דברים: על לוח האותיות והמספרים , צייר נקודת התחלה ונקודת סיום משם ולשם הכוס הולכת תמצא מדיום שמבין קצת על תבהל שדברים מוזרים יקרו (הרוחות לא אוהבות את זה) ואל תשאל שאלות על העתיד! בקיצר תהייה עדין ובהצלחה.

Charmed One

New member
אני מעוניינת!../images/Emo13.gif

שלום לך. אני עשיתי מספר פעמים סיאנס, ודווקא יצא לי לא רע. התחלתי עם נושא הסיאנסים בכיתה ו´ ועשיתי אותו עם 2 חברות כשכל המשפחה שלי הייתה בבית, וזה יצא ממש ממש גרוע!! נכנסנו לחדר, סגרנו תתריסים ועדיין החדר היה מואר לגמרי, אבל זה לא הפריע לנו. לקחנו חפץ עגול, סרטטנו לוח ממש לא מקצועי, לקחנו 3 נרות והתחלנו....אז לא ידענו שום דבר!! הזמנו סבא של אחת מהבנות וכמובן שהוא לא בא.....מעניין למה, אולי כי החלון היה סגור!!! ואחת מהבנות דחפה עם האצבע את הכוס בעדינות וניסתה לשכנע שזו הייתה הרוח. בקיצור, סיפור גדול היה, ועכשיו שאני נזכרת בזה אני צוחקת... עכשיו כמובן אני קצת יותר מנוסה ומבינה איזה שטויות עשינו!! אשמח אם תחזור אליי עם סיפורים משלך. מכושפת

ליוויתן

New member
רוחות

אני לעומת זאת עשיתי פעם ראשונה עם אחותי וגם אנחנו לקחנו את זה ממש בצחוק. אבל לנו הצליח ומאד. סירטטנו לוח, הדלקנו נרות וקראנו לרוח כלשהי. בשלב מסויים הכוס החלה לזוז, ואנחנו מסתכלות אחת על השנייה הכוס החלה לדבר, זו הייתה מישהי שנרצחה בשואה, היא נתנה לנו את כל הפרטים עליה שם, הורים, אחים, שנה,, פשוט הכל. שנים לאחר מזה, הלכתי ליד ושם ובדקתי את שמה, והיא קיימת לפחות הייתה קיימת. חוץ מזה הייתה לי רוח שהייתי עושה איתה סיאנסים לבד, היא ואני והיינו מדברות שעות.והיה גם מקרה מפחיד, שאחריו הפסקתי עם זה. אני ממליצה לא להתעסק עם זה, זה עולם שאנו לא פתוחים אליו עדיין ועלול להיות מסוכן מאד.

dopey_wizard

New member
למה אנשים לא מבינים

שזה לא כדי וזה דפוק וזה מסוכן.... ---> דוד

The Wraith

New member
משבית שמחות

אני אישית הולך להעלות באוב את פאן באקווינוקס האביב
אני אראה כל כך טוב בבגדים שלו
Hail Pan!

סיאנס- מי מה ומו

לכל המעוניין, בימי התיכון שלי עשיתי עבודה על סיאנס, אם אני אקבל היענות אני אשמח לשלוח חומר בנושא (סיאנס בסיסי) נ.ב. כן, אני עושה הרבה מחקרים, כנראה שהנושא הזה פשוט תמיד ריתק אותי ליה

4דנית

New member
אני אשמח מאוד לקבל על זה חומר

רק חבל שאני לא זוכרת את הכתובת האלקטרונית העדכנית שלי... בכל מקרה האייסיקיו שלי הוא 147557795 ואם אין לך אייסי אז נמשיך להתכתב פה

hsotrt

New member
אני במקומך לא הייתי עושה זאת!

והכוונה למתחיל הדיון! אני לא הייתי לוקח על עצמי אחריות לשלומם של משתתפי הטקס הלא-חיוני הזה! מה המטרה שלך בטקס הזה?? האם אתה יודע מה התוצאות של הדברים האלה?? את "תופעות הלוואי" להתעסק עם כוחות שמיימים ואף מרושעי-יסוד?? אני לא אוהבת לצעוק על אנשים ולהגיד להם מה לעשות אז אני רק מציע לך לשקול שוב את מעשייך, לא כדאי ולא מאוד כדאי להתעסק עם כוחות שמעל ההבנה הפשוה שלך או של כל אחד אחר! אני ממליץ לך לעזוב את העסק!!! ממליץ ביותר לפני שמישהו יפגע!

אני צודק איתך ב-100% אבל!

יש כאלו שזה מענין אותם לדוגמא אני! זה מענין אותי ואני רוצה לעשות אבל בפנים בפנים אני יודע שאני עדיין לא מוכן לזה.... כי לפי מה ששמעתי מאנשים שעשו את זה זה אפילו הפריע להם בתפקוד היום יומי היה להם חרדות קשיי שינה וכו´....... וגם אני חושב על הנושא הזה בצורה מאוד רצינית אני לא יודע אם אתם ככה מרגישים אבל כדי לכם לקחת את כל הנושא הזה בצורה רצינית לאלו שבאמת רוצים לעשות את זה..... ויש לי שאלה שהיא קשורה לרוחות! נכנסתי סתם לאתר של גוסט וראיתי שיש שם תמונות של רוחות! זה רציני!?!! כאילו אמיתי?!?!?!! כי לי זה לא נראה אמיתי!!! מה אתם אומרים?

כן אני יודע אבל התמונות של הרוחות..

מה זה נראה לכם?!?!?!? אני יודע שגם אפשר לעשות שינוי בתמונה אבל בכל זאת ככה נראית רוח (שאלה טפוקה...) ?

למעלה