סיאנס

!adidas

New member
סיאנס

היי קוראים לי עדי ואני בת 12 תיכננתי לעשות עם חברה שנזמין עוד כמה בנות ונעשה סיאנס אישית, אנחנו לא מאמינות ברוחות ואף אימי לא, אך היא מסרת לתת לי לעשות סיאנס בטענה שזה לא לגילי וזה יעשה לי סיוטים ואף יגרום לי לנזק. רציתי לשאול אותכם מה דעתכם בנושא ואם אכן יגרם לי נזק כלשהו (או סיוטים) בתודה, עדי

<...>

טוב עדי,עכשיו ספרי לי למה את רוצה לעשות סיאנס ברצינות. זה לא מגניב, זה לא כמו במכושפות ,ורוב הסיכויים שלא יצא לך כלום,או שמשהו יחליט להשתכן בתוכך. *...מוכנה להתנדב לניסוי?.. מוכנה להתנדב לניסוי?...מוכנה ל..* מסיבת פז´מות ? מרתון של פרה ותרנגול? ריקודי עם סקוטיים? מה אין מה לעשות?

מניסיון,

זה מסוכן מאוד מאוד, זה יכול לעשות לך סיוטים ומחשבות אינסופיות על דברים שאת פשוט לא מסוגלת להבין, וזה באמת לא מתאים לעשות את זה בגיל שלך (לא רק בגלל שאת קטנה, אלא גם כי זה גיל שהוא גם ככה קשה ומבלבל). בכלל, לא עושים סיאנס, לא משנה בת כמה את, בלי מדיום מנוסה שחקר את הנושא ויודע מה שהוא עושה.

!adidas

New member
ללא כותרת

אני רוצה לעשות כי זה מסקרן ומושך אותי וכי זה לא דבר רגיל....

אז עדיף לך לא לעשות.

סיאנס זה לא משחק. אני עשיתי את זה בגיל קצת יותר מבוגר ממך, וזאת הייתה חוויה מאוד מאוד קשה, כמעט טראומטית. אחר כך, כשלמדתי קצת על הנושא, פתאום הבנתי עד כמה זה היה מסוכן, גם נפשית - וגם באופן ממשי על החיים שלך, על החיים של חברות שלך. אגב, מרתון cow&chicken זה באמת רעיון מצוין למסיבת פיג´מות

shabaz

New member
Zה רק אני? או שסמור תמיד דופק

את בבון? you dont need pants for the victory dance´ because baboon better then wissle:) אה...סיאנס....גם אני רציתי לעשות את זה... זה נראה מגניב נכון?אבל אז קראתי כמה סיפורים שהפחידו אותי לאללה, אז החלטתי לדחות את זה (רציתי למצוא כמה הגנות...) ואז ראיתי מה זה היה יכול לגרום לי וזה... אז החלטתי לא לעשות את זה עד שזה לא יהיה איום עבורי (אם אני ארצה אז) ריקודי עם סקוטיים? כמו בסרט? שהם מרימים את החצאית שלהם וצועקים (aya´ you damn romans <<במבטא סקוטי>> או משהו כזה...)

styopa kipper

New member
דווקא סבבה...../images/Emo108.gif

אני וחברה שלי כבר 3 שנים מתעסקות קבוע בסיאנסים, כל שבוע! אני חושבת שזה נורא מעניין,ואים נזהרים זה ממש מרטק וחויה חיובית... בקיצור,אני בעד...

Mortisia

New member
או.קיי......

מוזר שאמא שלך לא מאמינה בזה, אבל היא אומרת שזה יכול לעשות משהו... לא?! --=טיש=--

Dia Leoghann

New member
תחשבו על הרוח ולא על עצמכם

כלכם מדברים על הסכנות בסיאנס, או על כמה זה מגניב ובסדר, אבל תסתכלו על הסיאנס מנקודת מבט קצת שונה, אולי גם תבינו מדוע הסיאנס עלול להיות כל כך מסוכן (למי שעדיין לא הבין זאת...) דמיינו לכם שאתם רוחו של פין מק קומיל (גיבור עם אירי...), המטייל לו להנאתו בטיר נן נוג (אי הצעירות לנצח) כאשר לפתע הוא מרגיש משב רוח מוזר שאוחז בו בגבו. הוא מסתובב אך אינו רואה דבר. נראה לו שמשב הרוח נתפס ממש סביבו כיוון שהעצים סביב כלל אינם נעים ברוח. פין, שכבר נלחם בדמונים רבים והערים אפילו על מק מידנה הנורא לא מתרגש כלל, אך כאשר הרוח מתחזקת ונראה כאילו היא חונקת אותו ולוחצת על ביטנו הוא מתחיל לחשוש... לפתע הרוח מרימה אותו מעל פני הקרקע, והוא מנסה בכל כוחותיו להישאר על פני האדמה. הוא מרגיש תהליך מכאיב ומעצבן כאילו מישהו או משהו מושך אותו נגד רצונו ממישור הקיום שלו. פין נאבק בכל כוחותיו אך זה גורם לו ליותר כאב ויגון!!! לפתע הכוח מתחזק וביניקה נוראית ומכאיבה פין נקרע ממישור הקיום של טיר נן נוג ובזעקת כאב וזעם הוא מוצא עצמו בחדר חשוך ליד חבורת מיסטיקנים שלא חשבו פעמיים... פין כועס, רותח מזעם!! איך העיזו בני האדם האלו לקרוע אותו ממישור הקיום שלו מבלי לבקש את רשותו!!! אם היה פין בן אדם, וודאי היה שואל אותם אם ידעו מה הם עושים... אך פין כבר אינו אדם בשר ודם, הוא רוח, עשוי מחומר הגלם של היקום, הוא אינו צפוי, הוא אינו פועל, אינו חושב ואף אינו מרגיש עוד באותה דרך בה אנחנו בני האדם עושים זאת. תארו לעצמכם מה תיהיה תגובתו.... האמת היא שאין לדעת... אך למה על רוחו של פין לעבור תהליך כל-כך מכאיב וקורע רק בגלל שאנחנו רוצים לדעת אם נמצא אהבה בשנה הבאה או משהו מטופש שכזה????? תחשבו על זה.... באור, Dia Leoghann

למעלה