סיאנס

סיאנס

אני מאוד רוצה לעשות סיאנס אבל יש המון אנשים שאומרים שהרוח שאני מזמינה יכולה להתקע בעולם שלנו ולרדוף אותי.. יש גם הרבה סיפורים של דברים כאלו שקרו לכן אני עוד מחכה כדי לעשות זאת..!! אומרים שכדי לשחרר את הרוח שנתקעה באדם יש להביא 13 צדיקים שישחררו אותה..!! האם זה בכלל נכון שהיא יכולה להתקע בגוף אנושי אמיתי?? זה נכון שבשביל לשחרר אותה צריך 13 צדיקים?? אשמח לקבל תשובות בקשר לשאלות :)

בצעירותי בקיבוץ...

היתה מתנדבת אמריקאית והיא התחילה לעשות סיאנסים - השתתפתי באחד מהם. אני עזבתי את המשק זמן קצר לאחר סיום תיכון והיא נשארה, פגשתיה כשהגעתי לראות את הורי והיא התחילה לספר על קולות שהיא שומעת בלילה. הדבר התחיל להציק לה כל כך שהיא עזבה וגרה בירושלם אך המשיכה עם הסיאנסים. נפגשנו במקרה בתחנת האוטובוס אחרי שסיימתי את הקדם צבאי ועבדתי בבירה לפני הגיוס. היא היתה במצב סכיזופרני לחלוטין ובדרך לארצות הברית לטיפול נפשי במוסד כלשהו.

rama69

New member
אליענה

את מקבלת כל כך הרבה תגובות שלא בעדד הסיאנס אפשר לדעת מדוע את מתעקשת. לפעמים כדאי ללמוד מאחרים אף אל פי שניסיון מגרה. באהבה אתי דמרי

צודקת..

אולי באמת כדי שאני אלמד מאחרים למרות שאני מאוד רוצה ךנסות בעצמי... תודה על העצה..!! אליענה

למעלה