סיאנס

nepthys

New member
סיאנס

השאלה היא לא אם מותר להם, אם זה יעשה להם טראומה, או אם זה יזיק להם. השאלה היא אם זה יעבוד להם, ולדעתי לא. מכיוון שלמכושפות, ול-CAT, שהם הגורמים העיקריים למפגש הזה, אין שום רצינות או כבוד לעניין, אלא סתם רצון לעשות משהו חדש. אצל CAT זה סתם כדי להמשיך להגיד לנו שהוא לא יענה לשאלות שלנו כי הוא חווה את זה ו``זה לא לפורום``. אם הליך זימון רוחות אפשרי, צריך כוח ריכוז וניסיון כל כך עצומים, שזה לא אפשרי לכאלו אנשים - בלי ניסיון. מה שזה יספק להם יהיה או חוויה מאכזבת, או חוויה טראומטית (שתיגרם כי הם היו מתוחים, לחוצים ומפוחדים עד שהמוח של עצמם תעתע בהם). זה לא יהרוג אותם לנסות מכיוון שהם לא רציניים מספיק כדי לקחת את זה ללב, ולא רציניים מספיק כדי שזה יצליח. ותפסיקו להתנהג כאילו כל ניסיון סיאנס תמיד מצליח, כי זה לא ככה, ממש לא ככה, ניסיונות שיש ספק שהם לא היו תעתוע הם כל כך נדירים, שהיחס כאילו סיאנס זה משהו כל כך רגיל, פשוט מאוד מוזר לי. וגם תפסיקו להגיד שהם צעירים מידי, כי הגיל הוא לא הקובע. הקובע הוא הניסיון.

Jerald_Admonds

New member
nepthys יקירתי..

עם כל הכבוד שאני רוכש לך.. עליי להעמיד אותך הפעם על טעותך:) זה מאוד חמוד מצידך להסתכל על הצד הפסיכולוגי של כל דבר.. ואין לי בעיה עם הגישה הזאת,רק שכאן היא לא תופסת. סיאנס זה מסוכן! ולא בגלל המתח הפחד או הלחץ... ישנם אינספור מקרים של רדיפות ואנשים אחוזי דיבוק כתוצאה מביצוע של סיאנס לא מוצלח. ואיך שזה ניראה לא משנה כמה אזהרות רצות פה לגבי הסיאנס שהם הולכים לבצע הם ממילא מתעלמים מזה ואפילו לא מגיבים.. הממפף.. אני מציע עסקה בשבילך מה דעתך שלשבוע אני אכנס לנעליך ואת תיכנסי לנעליי לשבוע? אני אסתכל על הכל מבחינה פסיכולוגית ואת תפסיקי להיות צופה מהצד ותנסי משהו שקשור לנושא.. ותיראי אם הוא צודק או לא טוף? מצבים פסיכולוגיים לא גורמים לשולחנות לרחף.. שי.

nepthys

New member
אדון יקר,

שמספר שראה ברקים ואש, וניסים ומופלאות, אתה לא יכול להגיד שכל ניסיון אומלל מצד אנשים שבחיים שלהם לא עשו כזה דבר באמת יתגשם. אמרתי (ואם היית מקשיב לדברי במקום להקשיב לשדים שמספרים לך את סודות האלוהות, היית יודע את זה) שגם אם סיאנס היה יכול להתקיים (ולא אמרתי שהוא לא יכול גם ככה), הוא לא היה מתקיים על ידי שתי בנות שלא יודעות שומדבר ופשוט מבצעות מה שהן מוצאות און ליין, ועל ידי אחד שלא יודע לאיית משפט אחד בצורה נכונה, ושלא אומר כלום חוץ מזה שהוא יודע אבל אסור לנו לשמוע.

nepthys

New member
נ.ב

מי אמר שאני צופה מהצד? אני פשוט לא תמימה כמוכם, שבטוחה שכל פעם שנשברת לי ציפורן זה סימן בנוגע לשליחות שלי ביקום, ושכל תאוריה שנשמעת הכי מסובכת היא החכמה ביותר. אני גם לא מהאנשים שנותנים אזהרות כדי להראות כמה ניסיון יש ולמי, אני פשוט נותנת את דעתי בכל נושא. ההחלטה היא בידי אחרים. לרובכם יש גישות ממש אומללות, אתם בטוחים שהדבר הכי חכם הוא הדבר שנשמע הכי מסובך. אתם יושבים ודנים שעות על גבי שעות בתאוריה ארוכות ומוזרות, מפגינים את הידע שלכם על מי, מה, איפה ואיך. ובפורום רוחניות זה מחמיר אפילו עוד יותר, שם אנשים גם נדבקים לקלישאות זולות ולאופנה של שנקין. זה עצוב, וזה עצוב שאני מתרגזת מזה, אבל בכך שאתה יושב כאן ואומר דברים שאני פשוט לא אמרתי, ובכך שאתה לפחות בנאדם שיודע קצת הבנת הנקרא, אני פשוט מאוכזבת. ויותר גרוע זה האנשים כאן שפשוט לא יודעים מה הם עושים ולא אכפת להם. הם מוצאים מין חומר ממש מגניב כזה און ליין וישר רצים לנסות אותו. לא אכפת להם איך זה עובד, לא מעניין אותם מי כתב את זה, והם אפילו לא מפתחים גישה וחשיבה עצמאית. הם פשוט עושים את מה שהם מצאו. (ומכושפות, זה מכוון אליכן). החוסר טעם הזה בחיים, הרעיון שהם או מאוד מסובכים או פשוטים עד כדי חלחלה, זה מזוויע. וללכת ולקרוא להשקפה של אדם על החיים ``חמוד`` זה פשוט פשע.

פיציק

New member
אני חושב שאת ממש טועה

ואת חוטאת, כמו כל האנשים בפורום הזה, בחטא הגאווה. זה נראה כאילו אף אחד לא בא לכאן ללמוד, אלא ללמד. פתאום כולם חכמים, כולם יודעים הכל. מה נסגר איתכם אנשים??? קחו את עצמכם בידיים. nepthys, את נשמעת לי בחורה נבונה. למה את צריכה להגזים כ``כ בתגובות שלך? למה את צריכה להכליל?? אף פעם לא לימדו אותך סובלנות מהי? שלא כל האנשים הם אותו הדבר? (אף פעם לא ראית ערוץ הילדים?? (-; ). יש לך כמה עניינים שאת צריכה להסדיר עם עצמך. הפורום הזה הוא לא מקום לבקר את דעותיהם של אחרים. כל איש זכאי לדעתו שלו, במיוחד בתחום כ``כ לא ברור כמו זה.

nepthys

New member
גאווה היא לא חטא

כאשר היא מוצדקת. אני חושבת שלי יש כאן את היחס הכי בריא לכישוף מכיוון שאני עוסקת בו *בלי* להאמין בו לחלוטין. אני בודקת אותו כמו שמדענים בודקים כל תופעה אחרת. אני חושבת שזה היחס הנכון מכיוון שרק ככה תוכלו באמת לדעת דברים מתוך ניסיון ולא מתוך אמונה עיוורת. לרוב האנשים כאן יש יחס אל כישוף שהוא פשוט להאמין בכל דבר שהם רואים או שומעים, לא רק מחוויות שלהם אלא גם מאנשים אחרים שאולי סתם רוצים להשתעשע בהם. אז מכיוון שאני לא לוקחת הכל ברצינות, אנשים בטוחים שאני בכלל לא עוסקת בכישוף... אז במה אני עוסקת אם כן?

Jerald_Admonds

New member
אז פשעתי

בפשע הניסוח הלא נכון... הרשי לי להבהיר כמה דברים. דבר ראשון התייחסתי אליך כתור צופה מהצד בגלל שאת רק קוראת דברים פה ושם ומסתכלת על הילדים הקטנים והמסכנים שהם אנחנו איך שאנחנו משחקים עם האמונות התפלות שלנו ועם קצווי חוט של ידע אזוטרי.. אין לך זכות לשפוט אותנו מהצד בעוד שאת אפילו לא טרחת לבדוק קצת אם כל הקטע הזה אמיתי.. זה כמו שמישהו מאמריקה יבוא לתרבות של ילידים באפריקה ויגיד יא איזה טפשים איזה פרמטיביים! הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם.. כמו בחקר תרבויות אם אדם רוצה לראות משהו כמו שהוא באמת, בלי שום לכלוך על נקודת המבט שלו.. הוא צריך להכנס לזה אם ראש פתוח ועם דעה אובייקטיבית. עד שתעשי זאת יקירתי אין לך שום זכות לשפוט אותנו. באשר למה שאמרת על מכושפות גם זאת דרך ללמוד.. כל מי שלומד לבד עובר את השלב הזה בחיים שלו,רק ככה הוא יכול להפוך למשהו יותר טוב אבל זה כבר שייך לדיון עם יופיאל. ואם העלבתי אותך אני נורא נורא מצטער את יודעת שאני לא רוצה לפגוע בך..:( אני מודה בטעות שלי, מה איתך? שי.

nepthys

New member
קודם כל,

אני מודה שממש התרגזתי אבל אני גם חושבת שזה בצדק (אני סתם טיפוס חם מזג). וזה לא היחס שלי לכישוף, ואני לא מבינה מאיפה אתה חושב שזה ככה. להפך, אני עושה יותר מעשי מתאורתי מכיוון שרק ככה באמת אפשר לראות כיצד דברים קורים. אני גם לא מבינה למה אתה חושב שאני לא מאמינה בכישוף - אני פשוט לא מאמינה לכל דבר שאני רואה. פשוט אף אחד כאן לא מצליח להבין שדעה אובייקטיבית היא הכי טובה, ואתם חושבים ששלי סובייקטיבית כי אני לא מאמינה, בגלל שאני לא מאמינה לכל מה שאני שומעת!

סתם רציתי לסכם את זה...

כי גם אני חשבתי על זה : אני מאמינה ,וזה נשמע קצת דומה לשלך, שכישוף הוא משהו מסויים שקיים טיבעי,ז`תומרת האנרגיה והכל זה ,זה קיים וממשי רק שאנשים בוחרים לא להיתעסק בזה...זה לא סוג של ``אם אני אתפלל לX או אם אני אגיד את המילים האלה זה יקרה זה משהו שצריך לדעת להישתמש בו כמו בכל דבר מוחשי אחר.

Jerald_Admonds

New member
מצטער אחותי...

כניראה עשיתי משהו לא בריא הנחתי הנחות.. הנחתי שאם את שוללת כל דבר והולכת בצורה יותר פסיכולוגית של זה,אז את לא מאמינה או עוסקת בזה אז אני מצטער ועם זאת סקפטיזם בתחום הזה זה נחוץ מאוד.. אבל לא יותר מידי שי.

CAT4

New member
מממממממממממממהההההההההההההה

מה אתה אמור. אני יכול לתת לך כל כך הרבה מידע שמוח שלך לא יוע\כל להכיל סליחה!! אבל הסיבה היחידה שרציתי להצטרף לטקס הזה הוא כדי לגרום להיות פחות מסוכן. לא בשביל להיות בו. הטקס הזה יותר מסוכן ממה שהוא ניראה לעין. ככה שצריך מישהוא שישמור עלו כמה שיותר בטוח Y.G.A the CAT הנווד המחפש אחר המופלא

Jerald_Admonds

New member
CAT היקר

הבנו שאתה גאון כל הדורות ושהידע שלך לא מגיע לפופיק שלנו אולי תסתום עם כל החרא הזה כבר? אנחנו כולנו מעריכים את הרצון הטוב שלך לשמור על אלו שהתעלמו מהאזהרות לגבי הסיאנס רק אם תוכל להוריד מעט את רמת הסנוביות וההתפארות שלך בנוגע לעצמך נודע לך מאוד.. שי.

CAT4

New member
אני לא חכם. אני?!?!

אני סתם אחד שעבר פה בסביבה. וחשבתי דווקה פלנטה נחמדה. אולי אני אשאר לי פה. אבל אתם החכמים האמיתיים. סליחה. באמת סליחה. Y.G.A the CAT אני סתם אחד שעבר פה

מכושפות

New member
יש לנו דווקא

די הרבה ניסיון בלעשות סיאנס כי כבר עשינו די הרבה ודווקא הצליח לנו

הצליח מה?

להזיז כוס על לוח סיאנס מגניב שקניתן בקניון? למה אתן עושות את זה? אם אתן רוצות מידע תנסו ללמוד תקשור, כדי לתקשר אם ישויות שיכולות לעזור לכן ולא אם כל מה שיעלה בסיאנס...כי זאת לא המטרה שלו בד``כ

Jerald_Admonds

New member
CAT היקר..

אל תנוע מקיצוניות לקיצוניות או שאתה מתנהג כמו חכם הדורות או צנוע כמו אני לא יודע מה.. תהיה עצמך אל תוריד מערכך אבל גם אל תתפאר יותר מידי בדרך כלל לא מעריכים אנשים שטוענים שהם יודעים הכל... :) שי.

CAT4

New member
אני..

ככול שאני לאומד אני מבין כמה אני לא יודע כלום. Y.G.A the CAT הנווד במחפש אחר המופלא

Jerald_Admonds

New member
אחי

לא משנה עד כמה נלמד וכמה נעשה כמה נדע ונבין אנחנו תמיד נגע רק בקצה הקרחון... תמיד יש משהו מעבר למה שמעבר:) זה מה שעושה את החיים כל כך שווים..

למעלה