סיאנס

aliasBOY

New member
סיאנס

נמאס לי. אף אחד אף פעם לא יודע איך באמת עושים את זה.צאז אם מישהו יכול לתת הוראות בבקשה ואת האזהרות כבר שמעתי תודה

ToryMaster

New member
הזורה האדומה הזו

"במאגיה אפשר לעשות הכל. ישנן דרכים שונות ומגוונות לעשות זאת, אולם אף אחת מהן איננה קצרה, מהירה, פשוטה, או מיידית. כולן לוקחות שנים של השקעה, לימוד, ניסיון, וידע. אנא קחו זאת לתשומת לבכם. "

aliasBOY

New member
אה

זה באינטרנט של הפלאפון אולי בגלל זה... בכל מקרה לא עדיף שאתם תגידו לי איך מאשר שאני אשיג את זה ממקורות שיגידו לי דברים מסוכנים?

Envenom

New member
זה מסוכן בכל מקרה

גם אם אנחנו נתן לך איך לעשות וגם אם סאדיסט יתן לך

aliasBOY

New member
מה אכפת לכם?!

כאילו זה לא על מצפונכם! ואם בא לי להסתכן או למות? זה לא יחזור אליכם

aliasBOY

New member
כן את זה אפשר להבין מהכותרת

אבל סיאנסים זה תחת הכותרת של מאגיה וכישוף... אל תגידו אבל זה סתם מטומטם...

ToryMaster

New member
נו

אבל זה סתם מטומטם חוצמזה, אני אשמח לא תגיד לנו מה לומר, תודה

aliasBOY

New member
טוב לא התכונתי לצאת כזה...

סליחה, אבל לפחות תסבירו למה לא כי זה סתם נראה מתנשא... אבל סליחה

ToryMaster

New member
כי אנחנו מתנשאים, מה אני אגיד

אני אישית לא ניסיתי אף פעם, קשה לי להאמין שגם אנסה, החברים שלי הוציאו לי את כל החשק

aliasBOY

New member
אוף

גם לא התכונתי להגיד את זה ההודעה הקודמת לא הייתה צינית ומזתומרת החברים? מה הם עשו?

ToryMaster

New member
המממ

הם אובר מתלהבים מכל הנושא, הם משחקים עם זה, וזה מטריד אותי.

aliasBOY

New member
אז אולי תגיד/י לי ואני יגיד לך

אם זה צריך להטריד אותך או לא?

aliasBOY

New member
אוף

גם לא התכונתי להגיד את זה ההודעה הקודמת לא הייתה צינית ומזתומרת החברים? מה הם עשו?

Demonisk Angel

New member
סיאנס זה תחת כותרת כישוף? וואלה?

אני לא ידעתי, ואני יכולה להבטיח לך שאני מבינה קצת יותר ממך במאגיה. אם כבר, אז סיאנס נכנס תחת כותרת תקשור, ותקשור, זה לא מאגיה. עכשיו תקשיב טוב: אנחנו לא כאן כדי לקפוץ ולתת כישופים או סיאנסים רק על פי בקשה. והטון שלך, רק ישכנע אנשים לא לעזור לך. אם אנחנו לא רוצים להסביר לך איך לעשות סיאנס, אז אנחנו לא רוצים להסביר לך איך לעשות סיאנס, וזו המילה האחרונה בעניין. אנחנו לא כאן כדי לשרת אנשים כמוך, שחושבים שזה שאתה אומר שזה לא על מצפוננו, מצדיק את זה שאנחנו ניתן לך סיאנס. לך לפינה, תירגע קצת, ואח"כ כדאי שתסביר לנו יפה יפה למה אתה חושב שאנחנו צריכים לעזור לך ולהסביר לך איך לעשות סיאנס. עד אז, באמת שאין סיבה להקשיב לקיטור שאתה מוציא כאן. -עטר.

למעלה