סיאנס

סיאנס

בתי נפטרה לפני חודשיים רציתי לשאול עם אני יכולה לדבר איתה באמצעות סיאנס או שבסיאנס עולה נשמה איזושהי ולאו דוקא מסוימת שאני בוחרת. תודה אורלי

I am a freak

New member
....

את לא מעדיפה שהיא תנוח על משכבה בשלום

סיאנס

אני רוצה שתנוח על משכבה בשלום אבל אני גם רוצה לדעת מה קורה איתה עם טוב לה

אל תקימי את רוח המתה

היא לא כאן עכשיו, וגם לעולם לא תחזור. תני לנשמתה לנדוד לאן שהיא אמורה להגיעה, אל תעשי זאת!!

סיאנס

מצטערת שאני משגעת אותך למה אסור בעיני אסור היה לאלוהים לקחת ילדה בת 6 מהרגע שהיא נפטרה נגמרו לי ולבעלי האמונות

לא הכל מובן

ולא הכל צודק בעולם הסיאנס לא יפגע ביהווה הוא יפגע בך אני רוצה להבין משהו, מה היתה המילה האחרונה שביתך אמרה לפני מותה?

סיאנס

היא לא יכלה לדבר כי נחנקה מנוזלים שהציפו אותה אבל צעקה אי א כנראה אמא אבא היא לא יכלה לומר את כל המילה ואז אחזה בי בציפורניים שלה ונעצה אותם בי עד דם כדי שאעזור לה ולא יכולתי היא היתה ילדה מלאך לא הגיעה לה למות בצורה אכזרית כזאת.

תראי..

לפי מה שהיא אמרה (אם זאת הייתה הכוונה) אז אפשר להבין שהיא הייתה מאוד קשורה בך, וברגעים האחרונים של חייה היא בחרה לאחוז בך, למרות שהמצב היה עבוד. אני בטוחה שהיא עדיין נמצאת, היא בעצם נמצאת אתך כל הזמן ומתבוננת בך, אבל הבעיה שהיא לא יכולה להגיד לך את זה, היא רואה אותך ממורמרת ומיוסרת עליה, ובאותם רגעים שהיא רואה זאת, היא רוצה לצרוח שהכל בסדר, אבל אי-אפשר. אך אם תשלימי אם זה (הכוונה היא לא לשכוח את בתך) אלה להאמין שהיא כרגע מאושרת במקום אחר והכל בסדר איתה, כך גם תתני לבתך באמת להרגיש מאושרת. ואז, כשתחילי לחלום, היא תבוא לאותו חלום ותעביר לך מסר, אם רק תתני לה את ההזדמנות.

תראי...

קודם כל אני במצב רוח רע היום ובהתאם השתפכתי אולי בכתובת הלא נכונה נכון הבת שלי היתה מאוד קשורה אלי יותר מלאביה. אני לא חלמתי עליה עדיין עברו חודשיים אני מאוד רוצה אבל זה לא קורה אני רוצה שהיא תגיד לי שהיא בסדר עד כמה שזה נשמע בדיוני מצטערת שהעמסתי עליך את המצב רוח הקשה שלי היום תודה על התשובה היפה אורנה

חלום

בת דודה שלה אומרת שחלמה עליה שהיא משחקת איתה בחדר והיא בריאה והיא אומרת לה איזה כיף אני לא חולה ולא צריכה יותר ללכת לביה"ח ולקחת תרופות אני מקווה שזה באמת ככה ולא הדמיון של בת דודתה

אולי בכל זאת

תראי, אם את ממש, אבל ממש רוצה בכל זאת לעשות משהו מעשי יותר אז תכנסי לאתר הזה: www.israghost.com תוכלי לקרוא שם על סיאנס על הסכנות שבו להזדהות עם גולשים וגולשות אחרות לשלוח מכתב בעילום שם וכן לפרוק מעט מהכאב ואם את רוצה מאוד ואת מרגישה שאת בכל זאת רוצה לדבר עם בתך פנים מול פנים אז תקבעי פגישה עם מנהל האתר (אגב, הוא איש מומחה עם נסיון, בן 40) ותבקשי שיעשה לך סיאנס ויתקשר עם בתך

זה מאוד תלוי

אם את עושה סיאנס בעצמך, או עם קבוצה של חובבנים, יש סיכוי שלא תוכלי לזמן את מי שאת רוצה, וכל רוח או ישות תוכל לעלות בסיאנס, בשביל זה המלצתי לך ללכת למומחה שיוכל לעשות את זה אתך, וכן, הוא יוכל לזמן את בתך, הרי בשביל מה באים למישהו שעוסק בזה? הרי המטרה היא לא סתם לעלות רוח בשביל הכיף.

למעלה