סיאנס

יש הרבה סיבות

*אם רוח ביתך הייתה אמורה להגיע למימד מסויים, יכול להיות מצב שבו בתך תשאר בעולם הזה (בתור רוח) ולא תוכל להגיע לעולם הבא. *במקרה שהסיאנס נעשה ללא עזרת מומחה, סביר להניח שאם לא תגיע הרוח הרצויה זה יגרום לאסון, קודם כל היא תרצה לנקום בך על זה שהפרת את מנוחתה, ואם זאת רוח שהיתה אמורה להגיע לעולם הבא ובדיוק נשעבה לסיאנס, היא תנקום וזה מאוד מסוכן(אלה אם את עושה זאת עם מומחה).

I am a freak

New member
אני לא מסכים עם דבריך.

בדרך כלל ה"רוחות" שמדברים עליהם אלו נשמות של אנשים שמתו- ועקב הטראומה- הם לא יכולים להמשיך הלאה לעולם הבא [לעבור לרבד שבו מגיע להם להמשיך את הקיום שלהם ולהתמחזר]. אם כן, רוח לא נחה. רוח מסתובבת במישור שלנו במטרה למצוא את היישות/הכוח שיעזור לה להיגאל ולעבור הלאה. לכן, כל הכעסים האלה- זה פירוש לא נכון של בני האדם... בעצם, הן רק רוצות עזרה. [ואני מדבר על רוחות, לא על מזיקים
] הפריק.

I am a freak

New member
את שואלת שאלה לא טובה

את צריכה לשאול מה יכול לקרות לה ממך
יכול להיות שהבת שלך עברה הלאה- ואני מבטיח לך שאם זה כך- היא מאושרת. כנראה שהבת דודה שלך צדקה.... כיוון שאת לא איפשרת לבת שלך להביר לך את המסר- היא העבירה אותו לבת דודה... כנראה בגלל שהיא הרגישה שהמסר יגיע אליך דרכה- ועובדה שהוא הגיע
מוות של ילד זה בין הדברים הכי נוראים שאני יכול לחשוב עליהם. ועוד מוות מזעזע כזה- אני בטוח שלא הגיע לה. אבל, היא כבר מתה, ואין מה לעשות. אני מבין שאת רוצה לדבר איתה, לתקשר איתה, לשמוע מה יש לה להגיד ולהיפרד... אבל- תחשבי על הבת שלך ושיכול להיות שממש עכשיו היא מאושרת... מגיעה למישור הזה הלבן והזך- עם חיוך לאורך כל הדרך. שוב, דברי איתי באייסיקיו. אני אוכל להבהיר לך כמה דברים. 157125817 ערב טוב, הפריק.

I am a freak

New member
תבסס את דבריך

איש נחמד, כמה דברים 1. נכון שאתה יהודי
2. האתר הזה הוא המקום האחרון ששולחים אליו אמא שאיבדה את הבת שלה ורוצה לעשות סיאנס. לא מספיק ההלם שהיא בטח חווה- היא לא צריכה עוד לקרוא שטויות שאנשים כותבים. שלא תבין לא נכון, אולי חלק משם אלו באמת מקרים אמתיים... אבל בינינו [וכל שאר הפורום]- עשה לי טובה.... 3. מנהל האתר, המנוסה הזה, נוגד את עצמו באידאולוגיה וכותב ה-מ-ו-ן שטויות
בכמויות
אני לא אתפלא עם איזה ילד בן 13 יעמוד מאחוריו [מאחורי האתר]. אם הוא היה באמת מנוסה ובאמת מבין, הוא לא היה נותן שם את המידע שהוא נתן- כי הוא היה יודע שזה לא נותן כלום לאף אחד- חוץ מהאנשים שאחר כך זועקים כי עשו סיאנס ועכשיו הרוח לא מרפה [שלא נדבר על הכישופים והקללות שיש שם בשפע. ואם אתה מבין- אתה אמור לדעת למה זה שווה |סמיילי של תחת|... 4. סה"ר- תמיכה למבוגרים [פורום בתפוז]. הם תמיד עם ידיים פתוחות ותמיד שם בשביל להקשיב. ואם את רוצה לדבר על זה בארבע עיניים, הנה האייסיקיו שלי- 157125817.... אני יותר מאשמח לעזור ולהקשיב
יום נעים, הפריק.

Nizzan Cohen

New member
אני מאוד לא ממליץ על האתר הזה.

כישוף זה לא משחק והאתר הזה גורם לזה להיראות כאילו. העובדה שסיאנס כל כך נגיש גם לחבר'ה שלא יודעים אפילו מה המילה "כישוף" אומרת ביכלל..... זו בעיה.

ofrikit

New member
את צודקת.

אני לא מאמינה באלוהים, אם הוא היה קיים באמת הרבה דברים לא היו קורים. זאת דעתי בקצרה.

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif

או שבעצם יש אלוהים.... תקראי על זה כאן. חלק א' חלק ב' תהני

Darkslide

New member
במיקרה הגעתי לכאן

וניכנסתי לכתבה שהבאת של הילד הזה.. חחחחחחחחחחחחחחח זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי!! מה אתה באמת מאמין לילד הקטן הזה??

I am a freak

New member
הילד הקטן הזה- זה אני.

[אתה מתכוון לסיפור
כי, אם כן, זה אני] ו.... אין הבנה
בוא נחזור על הממצאים שוב- סיפור סיפור סיפור סיפור סיפור סיפור סיפור סיפור [תרגום: סיפור= משהו שלא קרה באמת] קאפיש
הפריק.

ofrikit

New member
לדעתי..

למרות הגעגועים,ואני מאמינה שזה קשה מאוד... אבל אני לא חושבת שכדאי.

סיאנס

דרך אגב בתי התעקשה למות בביתולא בביה"ח ואני חושבת שמישהו בא לקחת אותה מהבית כי לפני שנפטרה הוילון בחדר זז למרות שהחלון היה כמעט סגור ולא היתה בחוץ טיפת רוח ואני ממש הרגשתי כאילו מישהו בא לקחת אותה

תנחומי והשתתפותי בצערך../images/Emo16.gif

אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך במסר שמות של מומחים במיסטיקה,ניראה לי שהם יגידו לך בעצם מה שאמרו לך כבר פה אבל זאת זכותך לבחור את הדרך שלך להתמודד עם האסון הנוראי הזה. שלך חנה גונן

Vera roz

New member
משתתפת בצערך

שלא תדעי יותר צער... אך, אמא, אינך חושבת שבתך צריכה עכשיו, אחרי כל הסבל שהיא עברה לנוח, ..אם היא תרצה היא תופיע לך בחלום..תני לנשמתה להרגע... סיאנס- אסור. זהו, במילה אחת. תפני למיסטקנים

למעלה