סיאנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mazoza

New member
סיאנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה בבקשה בבקשה מישהו שבאמת רוצה לעשות סיאנס או שיש לו שם של מדיום תודיעו לי תודה

SickBar

New member
למה?

לא רק שמדובר בשיטה טיפשית וחסרת אחריות לבצע דברים זו גם שיטה מסוכנת ולא מדוייקת שיכולה לגרום לנזק. למה סיאנס? בשביל מידע? יש דרכים טובות יותר להשיג אותו סיאנס..הממפפפ, עדיף כבר להיכנס לתאונה קטלנית מול משאית, או להיכנס לחדר גזים... זיו

Swicca

New member
אוי נו באמת .....

... איזה הגזמות למה לא חדרי גזים ושואה ??? ... בכל מקרה מה רע בסיאנס ... אי אפשר להפגע מזה (טוב מי שיודע איך ומה) וזה זול ואפקטיבי ... אישית אני לא משתמש בשיטה כמעט אף פעם (חחח התקופה של חוסר הידע עברה ועכשיו יש גם שיטות חביבות יותר) אבל אין בשיטה זו שום דבר נורא כפי שאתה מתאר אותה .. אני מעדיף לעשות 80 סיאנסים מאשר להדרס בידי משאית חחח בדרך כלל אני מאחל דברים כאלה לאנשים שמעצבנים אותי ...

L e s t a t

New member
משהו!

"איזה הגזמות למה לא חדרי גזים ושואה ???" מה נהייתם לי כאלה רגישים? אי אפשר להגיד מילה וחצי בלי שתהיה לה קונוטציה פוגעת לשואה?! נו באמת! "בכל מקרה מה רע בסיאנס ... אי אפשר להפגע מזה (טוב מי שיודע איך ומה) וזה זול ואפקטיבי" שום דבר לא "רע" בסיאנס, כמו ששום דבר לא "רע" בגלגלים של רכבת נוסעת, אבל אם אתה תקפוץ מתחת לגלגלים האלה אז יש "רע".. סיאנס זה לא דבר כזה בטוח. במיוחד בגלל שאתה לא יודע מה יכול לקפוץ עליך. ישנן רוחות שהן לא בדיוק נחמדות ואם פתאום הן מוצאות את עצמן בחדר עם כמה זאטוטים זבי-חוטם שהפריעו למנוחה שלה כדי "לראות אם זה אמיתי" או לבדוק אם השעונים שלהם מכוונים, זה עלול להיות קצת מכוער. רוב הסיכויים שהיא לא תתפוס צורה פיזית ותקרע אותך במכות, אבל, רוחות יכולות לעשות דברים אחרים, במיוחד לאנשים שאינם יותר מדי מאומנים (או מיומנים) בכישוף.

Swicca

New member
זה כל ....

.. הקטע .. אתה אפילו ציטטת אז על תעשה לי פרצופים ..... אני רשמתי שמי שיודע לא יפגע מזה ... :p

Swicca

New member
דבר בשם עצמך ....

... ולא בתור אחד שמעביר דיעה קולקטיבית ... ובקשר להודעה שלך כנראה שאותו בנאדם לא היה מספיק חזק ולא היה לו מספיק ידע עם הוא נפגע... :p

ToryMaster

New member
הא

קח לדוגמא אופנוען מומחה, האם הוא לא נפגע עדיין למרות שהוא מומחה? קח מתעמלת אולימפית, האם היא לא נפגעת עדיין אפילו שהיא ברמה אולימפית? כנ"ל לגבי סיאנס ומדיומים, כל אחד יכול להיפגע ולא משנה כמה הוא טוב וטמומחה בעניין

SickBar

New member
סוויקה, תנשום עמוק וקרא את

ההודעה הראשונית שוב. האם נראה שמי שכתב אותה הוא בקיא בחומר? האם נראה שהוא ותיק ויודע ומנוסה? סיאנס, לא משנה איך תסתכל על זה הוא לא בטוח, כמו הרבה מאוד דברים אחרים בתום המאגיה אלא שכאן מדובר בדבר שקל להפעיל אותו וקשה מאוד לשלוט בו. מעבר לזה שהניסיון האישי שלי לימד אותי שישנן דרכים טובות יותר, יעילות יותר ועוצמתיות יותר להשיג את הדברים. ולנשום לפני שעונים. זיו

shataltal

New member
כמו כל דבר מאגי

עצם המחשבה שמשהו רע יכול לקרוא פותחת את הסיכוי שמשהו רע יקרה. סיאנס היא אמצעי לא מדוייק לתקשר עם השרידים האסטרלים של אנשים אחרים (לאו דווקא שמתו). חשוב לזכור כמה דברים - זהו שריד אסטרלי. - הוא לא יכול לעשות לכם כלום כמו שאתם לא יכולים לעשות לו כלום. המחשבה שלכם (המודע והתת-מודע) היא הדבר אשר נותן לו כח וצורה. - מדובר על טכס מאגי לכל דבר. לתת מודע יש חלק קריטי בנושא. - השריד הוא העתק של האדם, וע"פ הזימון הוא יכול להיות כפי שהאדם היה שנייה לפני מותו, שנה לפני מותו או בגיל 6. ההחלטה על כך תלויה בכם. - לא מומלץ לעשות סיאנס עם אנשים לא מיומנים מאחר וכמו בטכס מאגי נפתח ערוץ תקשורת אסטרלי בין כל המשתתפים ומספיק אחד שמדיין לעצמו איך ה"רוח" הורגת אותם בכדי לגרום לתוצאות לא נעימות. - סיאנס הוא אמצעי לא מדוייק. המידע של השריד מחובר לכל המידע האחר ב"מישור האסטרלי". ע"פ רב לשריד תהיה נטייה להגיד את פיסת המידע הרווחת מאשר את הנכונה יותר. - השריד לא ידע תשובות לגבי החיים אחרי המוות. הוא לא האדם המזומן עצמו ועל כן הוא לא זה שממש נהרג. בכדי ל"שאול שאלות את המתים" נושא התיקשור אפקטיבי הרבה יותר (ועל כך בהזדמנות אחרת).

SickBar

New member
אני אוהב את הדרך שלך

אני מצטער שגם אני לא רשמתי מה בדיוק הוא סיאנס. הדרך בה בחרת להציג את העניין הרבה יותר נכונה, להסביר בדיוק מה הדבר על מנת להסביר למה לא להתעסק איתו היא דרף עדיפה על השלילה המיידית שאני עשיתי ועל כך צר לי. כל הכבוד, כולנו יכולים ללמוד ממך. זיו

העצבנית

New member
ממממממ...

לא כדאי לך לעשות סיאנס עם מדיום, כי רובם רמאים. אבל יש מישהי בשם אוסנת שאני יודעת בוודאות שהיא מדיום ואני אנסה להשיג לך את מס' הטל' שלה... את מנסה להעלות רוח מסויימת?

למעלה