סיאנסים למיניהם

Amber4Ever

New member
אנשים../images/Emo26.gif

קראתי פה מאמרים ולפעמים אני נכנס וקורא סיפורים של אנשים זה מאוד מעניין אבל אממ
אני שוקל לעשות סיאנס וקראתי שהרוח רודפת אותך וזה מסוכן וזה יכול להציק לך כל החיים וזה אז כאילו אתם יכולים לפרט לי קצת על זה? זאת אומרת, מה ההתלבטויות? זה יכול להזיק? וכל אלה

lazy Gi®l

New member
סיאנס ..../images/Emo121.gif

היי לכם! רציתי לשאול איך עושים סיאנס ומהם החוקים שהרוח לא תישאר בחדר .. אם יש לכם חשק כמובן

DaviX

New member
כן זה יכול להזיק, אבל זה גם יכול לא

להזיק תלוי בגישה שלך, ובאיך שאת שולטת על עצמך ואם מי שאת עושה את זה. בכל זאת אם לא הצלחת וכן עצבנת איזה ישות ועכשיו היא מציקה לך, יש כמה שיטות להרחיק אותן.

DaviX

New member
../images/Emo6.gif עצה טובה

אולי כדאי גם שתספר לה מה הכי מעצבן את אחותך ותשלח אותה עליה.

P o M i K i

New member
אין בזה חוקים...

וזה לא "רוחות" שאת מזמנת אלה ישויות אסטרליות (לדעתי כמובן)

ToryMaster

New member
סיאנסים למיניהם

כולל בתוכו גם בקשות לדרכי תיקשור וכן הלאה (כישופים וכו' לא מצורפים לכאן כי הם נמחקים)

saym0n

New member
יש לזה חוקים

מאד מדויקים האמת. אף אחד לא מחייב אותך לציית להם ולעשות את הסיאנס בדרך שלהם, אבל הם קיימים. בכל מקרה סיאנס זה רע, לא צריך לעשות את זה זה משגע אנשים. מה שמושך אותי לספר את הסיפור הבא :) פעם עשינו סיאנס אצל מישהו במכון ויצמן, הכל היה טוב ויפה, פתאום נכנסו לנו איזה 30-40 רוחוות (הכוס זזה כל שניה ל "כניסה") ושוב ושוב ושוב והתחיל להיות בלגן, בסוף הכל נרגע והם יצאו (אני לא זוכר אבל נראה לי שגם השטן כביכול נכנס אלינו), בקיצור בסוף (לא זוכר בדוק פרטים) אני חושב שקרו עוד כמה דברים מפחידים אני ועוד חבר רצנו החוצה, אני מחזיק את הכוס, זרקתי אותה לפחות 10 מטר באויר, היא חזרה לאדמה ולא קרה לה כ-לום! גם הפעם השניה לא ניפצה אותה ורק שזרקתי אותה על קיר אבנים היא נשברה. -סוף שעת סיפור (זה עניין בכלל מישהו?)

Shaaaki

New member
אמאאלההה...

איזה מפחיד... אני בחיים לא אעשה את זה... זה גם אסור לפי התורה...

סתם כמה שאלות

כתבת "זה גם אסור לפי התורה". אתה אוכל רק כשר? אתה נוסע בשבת? אתה מקיים יחסי מין לפני הנישואין ולא מתחתן אם זו ששכבת איתה? אתה מכבד באופן מוחלט את הוריך? אתה מאונן? יש לך תמונות של אנשים ו/או חיות בבית? אתה משקר לפעמים? אתה חמד משהו שיש למישהו אחר לפעמים? אם אתה לא מסוגל לשלול שבצעת אי פעם משהו ממה שכתבתי למעלה, אז כבר עברת על חוקי התורה. אז מה מפריע לך החוק הקטן הזה? במה הוא שונה מהאחרים?

ToryMaster

New member
למיטב ידיעתי גם

הפורום הזה נחשב לפורום שעוסק בעבודה זרה, לא? אחת ולתמדי אני רוצה להבין מה קורה כאן

Shaaaki

New member
לא נראה לי...

זה לא נראה לי כמו עבודה זרה... וגם אני חושב שזה שטויות שאסור להכנס לאיזה פורום בגלל משהו שרשום בו... שלא תחשבו שאני איזה חרדי שעושה כל מה שהתורה אומרת... אני אפילו לא דתי...

ToryMaster

New member
לא נראה לך כמו עבודה זרה?

כל סוג כישוף שהוא לא קבלי, נחשב לעבודה זרה נדמה לי שהעונש על זה הוא סקילה או משהו

Shaaaki

New member
אז מה זה אומר??

שאם אני קורא את זה אז יסקלו אותי?? לפי מה שאני יודע, אסור לקרוא שום דבר שיגרום לי לשנות את הדת שלי... אבל גם אם אסור לקרוא את זה לא איכפת לי כי זה נראה לי שטויות שאסור לקרוא משהו בגלל שהוא מדבר על כישוף... וד"א, אסור להראות פה כישופים, לא?... אההה ועוד משהו... מה את מנסה להשיג כשאת אומרת לי את כל הדברים האלה? לגרום לי לא להכנס לפורום?? להפוך אותי לפגאני בגלל שאני במילא עובר על החוקים של היהדות או סתם משעמם לך??

ToryMaster

New member
מה יש לך?

ברצינות, אני אפילו אל אענה על השאלה הזאת. אבל מה נסגר? מה הקטע של לנסות לגרום לנו לחשוב שאתה מזלזל בנו ומעליב אותנו, ואז להכחיש?

Shaaaki

New member
אני לא מזלזל באף אחד...

ואיפה בכלל העלבתי "אותכם" (למה הרבים?) ??? בפעם הראשונה הבנתי את הקטע עם האמונות שלכם שבכלל לא התכוונתי לזלזל או להעליב סה"כ שאלתי שאלה... אבל מה עכשיו?? גם עכשיו העלבתי אותכם או זלזלתי בכם???

Shaaaki

New member
אממםם...

זה שאני עושה משהו ממה שרשמת זה לא אומר שזה מותר... אני לא עושה סיאנס גם בגלל שזה מסוכן... גם בגלל שאני עדיין קטן בשביל זה וגם בשביל שזה אסור מהתורה... לא רק בגלל שזה אסור מהתורה... אלא גם בגלל שזה אסור מהתורה...

Esk3ra

New member
חחח השטן?

ברור שישות חזקה כ"כ כמו השטן תבוא לכמה ילדים שעושים סיאנס ברמה חובבנית.... ברור.... היום הזמנים השתנו... אפילו אפשר להתקשר לשטן! חחחחח הממ ואם אתה לא רוצה שהרוח תישאר אתה יכול לנסות לעשות טיהור או לפני הסיאנס (תדאג שאתה עושה את זה עם חבר'ה שמבינים עיניין) תעשה הטלת מעגל הגנה... בשביל שגם הרוח לא תפגע בך

saym0n

New member
אני

עדיין לא יודע אם סיאנס זה גיבוב של התת מודע של כמה אנשים ביחד ואנרגיות ש ROUTED דרך האצבעות שגורמות לכוס לזוז, והתת מודע אומר לה לאן.

למעלה