סט תמונות קצרצר - נטלי

nirp01

New member
סט תמונות קצרצר - נטלי

שלום לכולם, עבר הרבה מידי זמן מאז הפעם הקודמת, אז הנה - סט תמונות קצרצר... דוגמנית: נטלי צלם: אני הבהרה: זהו סט ספונטני שלא כלל מאפרת, מעצב שיער וכד' - רק אנחנו. ונחסוך מכם את שלל הבלת"מים שהשפיעו על התוצר הסופי - אתם מוזמנים להגיב בכל מקרה. נ.ב. למי שהספיק לראות את השרשור הזה צץ, נעלם ועכשיו חוזר - היתה לי תקלה בתמונות ולכן השרשור נחמק ואני מעלה אותן מחדש. סוף שבוע נעים, ניר

milky20000

New member
בהחלט צילום טוב.אבל,

נטלי. למה את תמיד נראת זועפת?אני לא מקבל ממך שום הבעות נוספות.את צריכה לחייך\לאסוף את השיער.גם לגדל גבות יוסיף לך. יש בך פוטנציאל לא ממומש.כל התמונות שלך אותו דבר.

מקווה שזה לא ישמע מגעיל

אבל המחשבה הראשונה שעלתה לי כשהסתכלתי על התמונות היא "היא לא יודעת לחייך?
" את יפה והתמונות נחמדות, אבל כשרואים יותר מדי פעמים את אותה הבעה זה נהיה קצת מאוס.. תחייכי קצת ותעבדי על הבעות פנים וזה יעשה פלאים :) אני מאד אוהבת את היופי שלך וזה נאמר כהערה בונה

אממ......

תראי נטלי...אני חושבת שמה שלבשת הוריד מהתמונות. בלי להעליב או משו זה יפה אבל נראה פשוט הגינס והחולצה סבבה..אבל הצעיף..לא יודעת השילבו לא מסתדר לי והכובע.. מקווה שזה לא נשמע מגעיל פשוט זה משהו שנורא בלט לי

אני חושבת שזה יצא משעמם ובנאלי

הסט הקודם שלכם הרבה יותר יפה מיזה.. וזה אמור להשתפר, לא לרדת. חוץ מהמקום שהוא הוסיף.. אני אוהבת מקומות פשוטים בת"א. לא אהבתי פה שום דבר במיוחד, וכולם יודעים פה כמה אני מערציה את נטלי את הפוטוגניות שלה היכולת להצטלם נהדר ואת היופי המדהים שלה! אני רגילה לתת לה רק מחמאות אבל הפעם קשה לי.. סורי נטי..

nirp01

New member
תודה... ויש בזה משהו.

האמת שגם אני נוטה להסכים. אני אוותר על התרוצים - הם לא צריכים לעניין אף אחד, אבל בשורה התחתונה - גם מזה למדתי, ואני מקווה שזה יתורגם לתוצאות טובות יותר בפעמים הבאות. בכל מקרה, תודה על התגובה הכנה והביקורת הבונה. שבוע טוב, ניר

נטלי מדהימה

אבל לא אהבתי את הלבוש מלבד הג'ינס ולדעתי חסר טיפה מייק אפ.

למעלה