סט-ליסט, 23/9

SaintJohn

New member
סט-ליסט, 23/9

ההופעה נערכה בקאמדן, ניו-ג'רזי: Train Kept A Rollin' Mama Kin S.O.S. (Too Bad) Cryin' Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Of Wither Dream On Rattlesnake Shake(
) Sweet Emotion Draw The Line Walk This Way
Train מבוצע לראשונה בסיבוב ההופעות הנוכחי, מחליף את Toys, שלראשונה בסיבוב הזה לא מבוצע בהופעה.
Rattlesnake Shake(
) מקבל את תפקיד "פנינת הערב", במקום No More No More.
סטיבן היה חולה או משהו כזה, אז ההופעה היתה מקוצרת וכללה רק 12 שירים, ורק 3 מהם חדשים.
ההופעה הבאה ב-26/9.
דעתי האישית: תענוג גדול לראות את Rattlesnake בסט-ליסט, זאת בשבילי לא סתם פנינה אלא מגה-פנינה. טוב לראות גם את Train נכנס לסט. הייתי רוצה לראות אותו גם נשאר שם, וגם באותו מיקום. Train זה יופי של שיר גם לפתיחת הופעה, ויהיה טוב לראות אותו ממלא תפקיד אחר מלבד שיר סיום. זה כמו ש-Sweet Emotion עבר בסיבוב ההופעות הקודם לאמצע הסט ולא סיים את ההופעה. לא צריך להיות שום טאבו. והסט הקצר די הוריד לי את ההתלהבות מ-Rattlesnake. הופעה של 12 שירים זה די פתטי. אם זה יעזור לסטיבן להחלים מהר אז בסדר. אני מקווה שהמחלה הזאת לא תגרום לו לבטל את ההופעה הבאה, ב-26, וזאת שאחריה - ב-28. יש לי הרגשה שנקבל שם דברים מיוחדים שלא ראינו עד עכשיו בסיבוב ההופעות הזה. החלמה מהירה לסטיבן!

בָלבָל

New member
יפה יפה... מדאיג שסטיבן חולה..

מקוה שזה משו קל... אבל הנחש נכנס במקום הלורד וETR... NMNM יצא כבר בהופעה הקודמת

AeroTom

New member
מעניין ביותר

מצד אחד רק 12 שירים (שקרו בגלל המחלה של סטיבן. חשבו לבטל את ההופעה לגמרי לפי מה שקראתי, אבל סטיבן אמר Fuck it ועלו עם סט קצר יותר). אבל מצד שני יש לנו פה את Rattkesnake Shake, שהוא מהפנינים שבאמת ביקשתי שייכנסו. לא בוצע מאז ה-8.8 ב-2004 בהופעה האחרונה של הסיבוב של בובו (שם בוצע עוד פעם אחת בהופעה האחרונה ביפן). אני משער שהכניסה שלו הגיעה כדי לפצות קצת את הקהל על הסט הקצר. להביא את הפנינה הזאת. רק חבל שהם לא מכניסים שירים כאלה גם בהופעה רגילה...אבל נחכה ונראה. מקווה שזה יקרה. טוב לראות גם את Train נכנס פעם ראשונה בסיבוב זה, ואפילו פותח את הסט, שפעם אחרונה שזה קרה זה היה בסיבוב של Nine Lives מתי שהוא פעמיים. הופעות הבאות ייתכנו אולי דברים נחמדים, כי יש 2 הופעות (26+28) ב-Tweeter Center ב-מנספילד, שזה לא רחוק מבוסטון. ה-Tweeter שם הוא מקום שהלהקה מכירה היטב גם ואולי יעשו שם משהו נחמד. בכל מקרה, למרות הסט הקצר בגלל המחלה, נהדר לראות את Rattlesnake שם, ובכלל זאת הופעת 70 כזאת. רק Cryin הוא ממש שיר "חדש" שם. נראה מה יהיה בהמשך והחלמה מהירה לסטיבן!

ErezLahat7

New member
מקווה שיבריא

ושלאחר מכן יפצה את כולנו בהופעה של 24 שירים (כמו בימים ההם)..

למעלה