סט-ליסט, 23/9
ההופעה נערכה בקאמדן, ניו-ג'רזי: Train Kept A Rollin' Mama Kin S.O.S. (Too Bad) Cryin' Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Of Wither Dream On Rattlesnake Shake(
) Sweet Emotion Draw The Line Walk This Way
Train מבוצע לראשונה בסיבוב ההופעות הנוכחי, מחליף את Toys, שלראשונה בסיבוב הזה לא מבוצע בהופעה.
Rattlesnake Shake(
) מקבל את תפקיד "פנינת הערב", במקום No More No More.
סטיבן היה חולה או משהו כזה, אז ההופעה היתה מקוצרת וכללה רק 12 שירים, ורק 3 מהם חדשים.
ההופעה הבאה ב-26/9.
דעתי האישית: תענוג גדול לראות את Rattlesnake בסט-ליסט, זאת בשבילי לא סתם פנינה אלא מגה-פנינה. טוב לראות גם את Train נכנס לסט. הייתי רוצה לראות אותו גם נשאר שם, וגם באותו מיקום. Train זה יופי של שיר גם לפתיחת הופעה, ויהיה טוב לראות אותו ממלא תפקיד אחר מלבד שיר סיום. זה כמו ש-Sweet Emotion עבר בסיבוב ההופעות הקודם לאמצע הסט ולא סיים את ההופעה. לא צריך להיות שום טאבו. והסט הקצר די הוריד לי את ההתלהבות מ-Rattlesnake. הופעה של 12 שירים זה די פתטי. אם זה יעזור לסטיבן להחלים מהר אז בסדר. אני מקווה שהמחלה הזאת לא תגרום לו לבטל את ההופעה הבאה, ב-26, וזאת שאחריה - ב-28. יש לי הרגשה שנקבל שם דברים מיוחדים שלא ראינו עד עכשיו בסיבוב ההופעות הזה. החלמה מהירה לסטיבן!
ההופעה נערכה בקאמדן, ניו-ג'רזי: Train Kept A Rollin' Mama Kin S.O.S. (Too Bad) Cryin' Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Of Wither Dream On Rattlesnake Shake(