אחלה תמונות! מאוד מזכיר לי את סיבוב ההופעות של Get a Grip
H Hangman Jury 87 New member 17/9/06 #23 איך בדיוק זה מזכיר לך??../images/Emo12.gif אולי רק בגלל הבגד של סטיבן.. והאמת אתמול חשבתי על זה, בהופעה פה בארץ הוא לבש בגד דומה לזה... (לא הגופייה.. השניה, החולצה המנומרת)
איך בדיוק זה מזכיר לך??../images/Emo12.gif אולי רק בגלל הבגד של סטיבן.. והאמת אתמול חשבתי על זה, בהופעה פה בארץ הוא לבש בגד דומה לזה... (לא הגופייה.. השניה, החולצה המנומרת)
ב בָלבָל New member 17/9/06 #25 אהה ג'ו לבש חולצה מנומרת! תראו בסריקות שהעלתי פעם, בכתבה של מעריב לנוער.
A Aerosmith2006 New member 16/9/06 #11 איזה יופי!../images/Emo99.gif למה אני לא שם?!?! big 10 ו seasons ו... s.o.s שהחזירו לאחרונה..... זה אמור להיות מדהים (מתרגשת למדיי בשביל מי שנמצא שם)
איזה יופי!../images/Emo99.gif למה אני לא שם?!?! big 10 ו seasons ו... s.o.s שהחזירו לאחרונה..... זה אמור להיות מדהים (מתרגשת למדיי בשביל מי שנמצא שם)
K kulla m New member 17/9/06 #26 תגידו זה לא מעצבן אותכם לדבר על הופעות שאנחנו לא הולכים אליהם??? כאילו זה ממש מעצבן אותי ,וואלה תמונות מעולות, אבל הלוואי ואני הייתי שם לצלם ...
תגידו זה לא מעצבן אותכם לדבר על הופעות שאנחנו לא הולכים אליהם??? כאילו זה ממש מעצבן אותי ,וואלה תמונות מעולות, אבל הלוואי ואני הייתי שם לצלם ...
A AeroTom New member 17/9/06 #28 לא ממש... זה תמיד כיף לכתוב, לשתף ולדבר על הדברים שאנחנו אוהבים. אפילו אם אנחנו לא שם, ורק מביעים דעה מרחוק...לא ממש יעזור להתעצבן גם שאנחנו לא שם.
לא ממש... זה תמיד כיף לכתוב, לשתף ולדבר על הדברים שאנחנו אוהבים. אפילו אם אנחנו לא שם, ורק מביעים דעה מרחוק...לא ממש יעזור להתעצבן גם שאנחנו לא שם.
A Aerosmith2006 New member 18/9/06 #30 חוץ מזה ../images/Emo2.gif שאין בדיוק מה לעשות בנדון. מי שלא שם לא שם - מה אפשר לעשות... להפסיק להתעניין? זה רק מגביר את הצפייה.... שאולי, יום יבוא
חוץ מזה ../images/Emo2.gif שאין בדיוק מה לעשות בנדון. מי שלא שם לא שם - מה אפשר לעשות... להפסיק להתעניין? זה רק מגביר את הצפייה.... שאולי, יום יבוא