סט ליסט 14.9

Hangman Jury 87

New member
סט ליסט 14.9 ../images/Emo129.gif

PNC Bank Art Center Holmdel, NJ ===================== Toys Mama Kin S.O.S. Cryin' Jaded Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Dream On Eat The Rich Big 10 Inch Record Sweet E Draw The Line ---------------------------------------- הדרן: Elevator Walk This Way What It Takes יוצא ובמקומו Dream On חוזר לסט ליסט. Big Ten Inch מבוצע פעם ראשונה בסיבוב הזה. מאכזב מאוד, הופעה של רק 15 שירים, עכשיו זה באמת מתחיל להראות קבוע. נקווה שיהיו שינויים בהופעות הבאות.

AeroTom

New member
וואי, הכניסו את Dream On!! ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

העניין של ה-15 שירים יהיה קבוע כנראה בכל הסיבוב, כי לפי מה שהבנתי כל להקה מקבלת זמן של 75 דקות או משהו כזה כל ערב. ככה שעם זה צריך להשלים ולקוות להפתעות טובות בסטים. Big Ten Inch עוד תוספת טובה. מקווה אבל שנראה עוד פנינים של ממש בסטים בהמשך. 4 שירים מ-Toys בסט יש לציין. הופעה הבאה - 17.9

oritmagnezy

New member
אחלה סט ליסט!!! האמנם קצר

וחבל שהוציאו את what it takes אבל בכללי בחירה מעולה של שירים..

SaintJohn

New member
הנה שינוי כלבבי../images/Emo45.gif

טוב לראות את SOS נשאר בסט ולא מגיע לביקור חד פעמי. בכללי אני שמח לראות שההדרן הוא לא שגרתי, אבל יחד עם זאת אני חושב ש-Elevator הוא שיר ממש לא מתאים להדרן, דרוש שם שינוי דחוף לטעמי. באמת חבל שהסיבוב הופעות המשותף הזה מגביל את זמן ההופעה ואת כמות השירים בסט-ליסט של אירו. מעניין אם כשהחורף יגיע והם יתחילו להופיע במקומות סגורים שבהם הרעש פחות מפריע לסביבה, אז הם יוכלו להאריך את זמן ההופעה. אני מקווה שכן. תודה על הדיווח, אלדד

Hangman Jury 87

New member
אם אני לא טועה...

ההופעה הזאת היא במקום סגור.. בעצם זאת לא יודע אבל ההופעות של הסיבוב הקודם היו באולמות סגורים.

SaintJohn

New member
יופי של תמונות, תודה!../images/Emo45.gif

ושמתי לב רק עכשיו כשהסתכלי בתמונה השניה פה בשרשור (זאת שהאייקון בכותרת הוא
), שבלוגו של הכנפיים שנמצא על התופים של ג'ואי יש K באמצע הלוגו במקום הכוכב שיש בד"כ.

Aeroguy

New member
זו לא הפעם הראשונה שאני רואה את זה

אבל תמונות מ-ע-ו-ל-ו-ת, תודה!

למעלה