סטרפטיז

סטרפטיז

ליל אמש מצוטטת ואני קצת התפשטנו בין המילים ,בין השורות עלתה לה שאלה ששווה תשומת לב, בליידנדייט האם יש שם סמול טוק? תחילתה של אינטימיות? מה? רק במילה אומר שעבורי כל מפגש עם אדם ללא כל קשר למינו יש בו משהו אינטימי

maof

New member
סטרפטיז????????

לצלילי מוזיקה????????
שיחה תמיד יכולה להיות גם בפגישה מיקרית בסופר או ברחוב... ברגע שאת מספרת לאדם מסוים את דעתך... או דברים שעברו עליך כבר יש קירבה מסוימת ....את נותנת לו להיות חלק ממך ...... מה גודל החלק ועד כמה ....את מחליטה אבל אינטימיות????? אני לא חושב שסיפור על חיי ...או על עברי מראה על אינטימיות..... אבל לפעמים
כן הדברים שונים...... הפרפרים מיתערבבים יחד עם החומוס
ואז
מעוף

michaly44

New member
מעוף....

מעופי אתמול נידמה לי כתבת משהו יפה.. על אנשים שעוברים בחיינו.. מאוד מתאים לכאן.

maof

New member
מיכלי......../images/Emo140.gif

אני לא היא אבל.........
אני חיה לי מיום ליום מילים: חנוך לוין לחן: רמי קלינשטיין אני חיה לי מיום ליום - מפזרת את ימי ברוח אנשים מתחתנים סביבי - גם אני רוצה קצת לנוח אומרים שהאדמה שלנו מסתובבת סביב צירה איפה הציר שלי? להסתובב זה דבר נורא לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה פה ושם הופיע גבר כמו בתחנת רכבת נידחת מי שרצה בי בערב - חזר בו עם עלות השחר אומרים שהשמש שלנו בוערת כבר מיליון שנה ?כמה יכול לבעור אדם - ובסך הכל בשביל מה לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה ואם יושיט לי יד ואם יגיד רוצה תמורת מעט מאוד אתן כל כך הרבה מעוף

michaly44

New member
מעוף..משהו שאתה כתבת..

חשבתי שהוא נכון..גם לכאן..אז הינה זה בא: אנו הולכים בדרך אופה הי....אנו הולכים בדרך אופה הי.... יש אנשים שצועדים על הדרך באותו מסלול איתנו יש אנשים שצועדים במסלול שלנו אבל צועדים לבד יש אנשים שיש להם מסלול משל עצמם יש שפוסעים איתנו כל הזמן ומיתקדמים יש שעומדים בצד הדרך ומחכים יש אחרים שעומדים על הדרך ומפריעים יש אנשים שמיתקדמים ושומרים על הקצב יש אנשים שלפעמים צועדים ולפעמים נחים יש אנשים שמחכים לרגע שבו נשב לצידם יש אנשים שיצעדו איתנו רק חלק מהדרך יש אנשים שניפגוש לשבריר של שניה והדרך שלנו תשתנה בגללם לעד יש אנשים שניפגוש על הדרך חלקם יהיו חברים וחלקם יהיו ידידים אבל רק אחד ישאר איתנו לכל אורך הדרך ויתן לנו את הדלק להמשיך ולצעוד ובזכותו לעולם לא נצעד על דרך החיים לבד הוא ילווה אותנו לכל אורך הדרך מעוף

ophra

New member
שאלות יפות וחשובות! ../images/Emo6.gif

יכולה רק להגיד את דעתי בנושא, שאולי לא תהיה פופולרית...
מבחינתי מפגש חדש עם אדם חדש כל אדם, בכל מקום ובכל סיטואציה הוא מפגש של ראש עם ראש. זה לא כל כך משנה מה תוכן השיחה אם זה small-talk או שיחת נפש שמגלה פרטים אישיים המפגש הראשוני (או אפילו מפגשים ראשוניים) הוא מפגש של ראש להבדיל ממפגש של לב ורגש. אם מישהו מוצא חן בעיני, או מסקרן אותי זה בגלל שמשהו בו, שלא ניתן להגדיר, עורר בי סקרנות ועניין ולוקח זמן (לפעמים אפילו לא מעט זמן) עד שאני נקשרת רגשית (וזה נכון כמובן גם לגברים
וגם לנשים
) כשנוצרת ההתחברות הרגשית זה כבר אינטימיות...
זה הומור ושפה פרטיים שמתפתחים זה פשוט להיות עם, ולאו דווקא לשוחח זה כבר מחוזות אחרים של תקשורת (מבחינתי לפחות) אז אולי מישהו יכול להגיד לי למה הפרשנות שאנשים נותנים לגישה כזו היא דברים בסגנון של: "את חוסמת" "את לא נותנת להגיע אליך" "את פועלת רק מהשכל ולא מהרגש" אני???????? מי שמכיר אותי, אבל על האמת-של-החיים מכיר אותי יודע שאני מרגישה ומרגישה ומרגישה בדיוק כמו כל אדם אחר, ואולי אפילו יותר מאלו ש"מתאהבים" ו"מרגישים" בפגישה ראשונה... בחיי.....
עפ
(
לכל המשקיפים מהצד /דנידינים למיניהם)

מפגש של

ראש בראש עדיין לא אומר שאין אינטימיות לדעתי כמובן ולמה הכוונה? כשאני משוחחת עם אדם ולא משנה על מה אני מביטה אל עיניו מפגש של עין בעין הוא מפגש אינטימי לדעתי

ophra

New member
אבל זה בדיוק העניין ניצתי....

אינטימיות היא תוצאה של תהליך.... אני מתבוננת לראשונה בזוג עיניים חדשות לא מוכרות עדיין לומדת להתבונן בהן מנסה לפענח מה הן משדרות אבל פענוח כזה מבוסס על תפיסות שלי אין בינו לבין האמת שלו כמעט ולא כלום... ככל שנכיר יותר, נתוודע יותר כך העיניים ידברו יותר שפה שנבין עד שלפעמים הפה כבר לא יהיה נחוץ יותר כדי להוסיף מילים
אז בעיני ניצתי גם מפגש ראשון עם עיניים הוא לכל היותר נכונות לאינטימיות מין "הצהרת כוונות" שכזו אבל עדיין לא בהכרח רגש.... ובכלל - מה בין "רגש" ל"אינטימיות"? עפ

ובאמת אני שואלת עפרה

מה הקשר בין אינטימיות לרגש??? זה דבר אחד וזה דבר אחר

דרך הדיקור...

דרך כלל על הגב,עם מליון מחטים נעוצים להם בגוף,התחלנו לדבר,,,על הכל ועל כלום באותה נשימה...יודע נכול לעכשיו דברים שלא אומרים לזרים,,,מיחסה לבעלה,המשברים של ילדיה...השיחות הם אנטימיות,חודרניות.אבל את שמה לא מכיר...לא חושב שיש לנו רגש,זה כלפי זה...

לא יודעת מה להסביר

רק יודעת שבשביל אינטימיות לא צריך רגש (אולי תחושה שזה בסדר והאדם מולי לא הולך לפגוע בי במזיד) ההתבוננות עין בעין היא גם אינטימיות בעיני שהרי העיניים ראי הנשמה הן אינטימיות היא גם ההפך מהמוניות למשל עייני ערך בית קפה אינטימי אין פה רגש עד כמה שידוע לי יש? הצלחתי להסביר או שבלבלתי אותך יותר?

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif נצנצונ'תתתתתתתתתתת

קודמקול מברוק דטרלינג........תשני טוף טוף בלילה ים של כוח , אבוא לבקר ועכשיו בחייאת ככה באמצע היום להתפשטתת בִיעפודה מצוטטת לא יכולה אחזור פִיל ערף ותגוששה מפתִיחה

חחחחח

כבר קיבלתי סחרחורת... נו אולי בעוד שבוע ירד ממני איזה קילו מרב שאני
מלקרוא

maof

New member
הלו מצוטטת../images/Emo124.gif

היית כאן ולא דיברת ....... מזה בשושו......
בחשאי???????? בואי תכף
מיד !!!!!!! מעוף

מצוטטת

New member
שו ...שושו....

תגיד אני נשמעת לך שקטה אה
בעצם בוא פה רגע קרוב....... זה קורה רק
כשאני

בלינד דייט מטיבעו

לא יכול להכיל,סמול תוק בתוכו...ישנה אגנדה על השולחן,מטרה.כל רגע נבחן,כל רגע נמדד.איך הוא מחייך,איך היא נוגסת,זוית המזלג הניגוב במפית...וגם,בין היתר.לאן זה מפליג לו בראש.מה מרשה לעצמו לומר...סמול תוק,טוב,נמדד במידת התלישות,החופשיות.להזיז השפתיים בלי לפגוע באיש,ומבלי להביע שום דבר מהותי...סמול טוק אמיתי,יכול רק להתנהל,בין שני אנשים שלא מכירים זה את זה, וגם לא מתכוונים להכיר...

ophra

New member
ניסיתי וניסיתי

למצוא נימוקים ודרכים להסביר למה לדעתי אתה טועה ולא הצלחתי....
אז כנראה שזה נכון - לבליינד דייט יש אג'נדה משלו. עצוב קצת אבל נכון. בהתנהלות הטבעית של החיים סמול-טוק דווקא יכול להוביל להכרות אמיתית היו דברים מעולם... במקרה של זוג שנפגש לבליינד-דייט, זה באמת קצת שונה לכל אדם יש את הדרכים שלו, ההתנהלות שלו, הנקודות הקטנות שאליהן הוא שם לב (או לא) כך שהתיאור שציירת פה יהיה נכון עבור חלק מהאנשים בלבד אחרים ימצאו להם גרסא משלהם לאותו ציור מדכא קצת... לא? עפ
(איך יראה הבליינד דייט הבא?)

אהבת חיי אולי שם מחכה...

אבל יודע בוודאות שיש לנו יותר סיכוי להתישב זו ליד זה באוטובס ולהתחיל לקשקש...ולהמשיך משם...מאשר פגישה מתואמת מראש, דרך אתר כזה או אחר.וכל שנלווה אליה...{לפני,בזמן,ולאחר...} גם יודע שבשני הסיתואציות אקבל אנשים שונים.

למעלה