סטראט 62 reissue

Guitar Man

New member
סטראט 62 reissue

נכנסתי היום לכלי זמר ואיש המכירות אמר שיש להם במבצע את ה- 62 ב- 6,200 שקל (אמריקאית). לדעתי מדובר במחיר מהמם כיוון שבארה"ב היא עולה 1,260 דולר שזה אומר 7,800 שקל ביבוא מסודר (כולל מע"מ). מה ה catch? דרך אגב הוא סיפר לי שמדובר בעץ ששרד משריפה שהיתה במחסני פנדר באותה אותה תקופה. מישהו מכיר את הסיפור הזה??

The Exorcist

New member
אויש...נמחקה לי כל ההודעה...

נעשה את זה מהר... יש להם במלאי הרבה שהם לא מכרו והמחיר הרגיל זה בערך 9000 ש"ח (לא זוכר מה אביתר זיין לי את השכל) גם את הסיפור הזה שמעתי מאביתר, פיקציה במיטבה.

Guitar Man

New member
מי זה אביתר?

אני הייתי בכלי זמר פ"ת. אתה לא חושב שמדובר במחיר לא נורמלי? זה הרי יותר זול מהסטראט הרגיל.

Angel Of Tears

New member
אביתר הוא המוכר בחיפה

ובכל סניף שלהם מספרים את זה. גם בתל אביב.

Guitar Man

New member
כתבת: זה אני כמובן

אם התכוונת שאתה זה אביתר אז לא מסתדר לי המשפט שלך על "פיקציה במיטבה"

Guitar Man

New member
למנכ"ל הפורום, מגרש השדים הידוע

בשבוע שעבר דיברתי איתך על ה- 57 reissue ולכן קפצתי אתמול לכלי זמר, ואז הם דיברו איתי על ה- 62 והמחיר נראה לי ממש זול. עכשיו, בתור מומחה לפנדר, תגיד לי אם שווה להזמין 57 מארה"ב או ללכת על ה- 62 שיש להם במלאי. האם ה-57 מצלצלת הרבה יותר טוב או שזה סתם אגדה, בגלל שדיויד גילמור מנגן עליה. דרך אגב, ראיתי שבארה"ב ה- 57 הרבה יותר מקובלת. מה אתה יודע לגבי האמינות של כל הווינט´ז האלה?

The Exorcist

New member
מנכ"ל ../images/Emo13.gif איזה יופי

מה שכלי זמר עושים זה מכירת חיסול, זה אומר למכור הכל במחיר המינימלי שהם יכולים בלי להפסיד כסף (וזה אומר בסביבות ה100 ש"ח מהמחיר שהם קנו+תשלומים שונים) אני הייתי הולך על ה57, לא בגלל גילמור (לא אוהב אותו בכלל) אלא בגלל שה57 וה62 שונות אחת מהשניה וה57 נותנת צליל יותר וינטיג´י. אמינות: אם תקנה בארץ הכל יכול לקנות, אתה גם יכול ליפול על גיטרה שסך הכל החליפו לה את הפיקאפים ואת השם. ואין כמו המקור עצמו...(אבל לך תמצא פנדר מקורית מכזאת תקופה)

גילדורי

New member
כן, אני מכיר אחד

שקנה סטראט אנריקאית 64´ וינטג´, ב-4000 ש"ח. הוא אמר שהמחיר הרגיל הוא 7000 ומשהו. אנ´לא יודע איפה הוא קנה אותה, אבל יכול להיות שזה גם מכלי זמר, כמו שאתה אמרת, שהם רוצים ל"היפטר" מהמלאי.

Guitar Man

New member
אם אתה מכיר את האיש שאל אותו איפה

הוא קנה. אולי זה יד שניה?

Guitar Man

New member
גיל תודה על התשובה המהירה

תן עוד קצת פרטים שבטח שאלת אותו כמו למשל מתי הוא קנה, והאם זו גיטרה אמריקאית? נורא מוזר לי כל הסיפור. מקווה למצוא זמן לקפוץ לשם השבוע.

גילדורי

New member
ל-GUITAR MAN

הוא קנה אותה לפני שנה ומשהו, היא אמריקאית. אפשר לראות אותה (אפילו באותו צבע) בחוברת האחרונה (נדמה לי) שפנדר פירסמה.

למעלה