סטראוטיפ

קראתי

וגם בעניין זה יש לי מעט בעיה. עבודות מזדמנות? נכון בזה את צודקת אבל השאלה למה את מתכוונת בקריירה... חשוב לטעמי הוא אם האדם אוהב ונהנה ממה שהוא עושה. יש מי שמחזיק במשרה נפלאה אבל שונא כל יום בעבודה ויש מי שיום אחד מחליט - עד כאן יותר אין לי עניין ומחפש נתיב חדש. אגב זה שיש לו את האומץ להודות כי נגמר לו ומחפש עניין חדש הרבה פעמים בעיני יותר מוערך.

A L O N A 1

New member
אם ההחלטה באה מתוך בחירה

והבנאדם מצא לו נתיב אחר, ענין שונה והחליף קריירה, אז מה טוב. אך אם הוא תקוע שנים רבות או לחילופין מחליף עבודות כל הזמן מסיבות שאינן תלויות בו, חבל על הזמן. לדוגמא: אם ירצו להכיר לך גבר נפלא, חכם, חם ומתוק שעובד למשל ב.... מוסך, פועל רגיל, תסכימי? האם אישיותו נטו, תגרום לך לראות בו פוטנציאל לקשר זוגי?

אם הוא עובד במוסך

ויש לי עניין נושא שיחה איתו וכפי שכבר אמרתי הדבר הראשון לו אני זקוקה זה גירוי אינטלקטואלי,והוא הצליח לגרות את תאי המח שלי לא תהיה לי כל בעיה. ועוד דבר שיהיה לי חשוב זה לדעת אם הוא אוהב את עבודתו... הכרתי פעם אדם,אמנם בעל מוסך (פחחות רכב) ובכל זאת היית צרכה לראות את הניצוץ בעיניו כשסיפר איך הוא ניגש לשקם רכב,כמה יצירתיות ואהבה היו בדבריו (לא שהבנתי את השגעון שלו ובכל זאת הערכתי את אהבתו לעיסוקו). מעבר לכך האדם עוסק בריפוי אלטרנטיבי ועוד נושאים מרתקים ולכן לא אפסול לעולם אדם רק משום מקצועו. לעומת זאת אדם שעוסק בעבודות מזדמנות ועדיין מחפש את עצמו בפרוש לא יעניין אותי,אבל זה עניין אחר...

A L O N A 1

New member
ניצת השאלה היא../images/Emo70.gif

האם מראש תסכימי לפגוש אותו לבליינד דייט, למרות שאת יודעת שהוא פועל פשוט? כלומר: חברה שלך תרצה להכיר לך את איש המשלוחים של הפיצריה, תסכימי?

איש המשלוחים של הפיצה?

אני לא מתעסקת עם
ומבינה את כוונתך בכללי אם חברה תרצה להכיר לי מישהו אסמוך עליה בעיניים עצומות היא יודעת בדיוק מה אני צרכה
ואם זה בסיטואציה אחרת,במחשב למשל הרי הוא לא יאמר בשניה הראשונה במה הוא עוסק ואם כבר הגעתי איתו לשלב של להתעניין בעיסוקו המצב טוב כי ניצת פוסלת מהר מאוד (כמה משפטים ראשונים מספיקים עבורי כדי לדעת אם בכלל יש לי שמץ של רצון להתקשקש עם הבן אדם.

amigor

New member
אלונה עבודה מזדמנת לא מטריד

להדגיש, מי האיש מה התקשורת שיש לך איתו והאם לעתיד הסיכוי לקריירה יהיה טוב זאת לאחר שהפנימיות עונה לקרטריונים שלהם ציפית, עבודה וקריירה, אח"כ

A L O N A 1

New member
אמיגור או עמיגור../images/Emo35.gif

איך רואים פנימיות על ההתחלה? יש אינטואיציות, אבל זה לא מדע מדויק.

amigor

New member
אלונה,עמיגור,ציינתי קודם

רק בשיחות תקשורת, לכן הנשים ישנה פזיזות (לא בהכללה)רוצות להכיל מידע במיידית קשר צריך להבנות ביחסי גומלין, לכן אם והיה ולא מצא חן בדרך, לא ענה לציפיות אומרים היה נעים, ביי.. היום ישנם כל כך הרבה אפשרויות למידע על שני המינים, שאינך יכולה לתאר

A L O N A 1

New member
נכון, אבל בהתחלה../images/Emo33.gif

העברת מידע זו הדרך המיידית לתקשורת ראשונית. לא מדברים בלה בלה על רגשות, מנסים להתחבר דרך מידע.

amigor

New member
אכן, תקשורת ראשונית ולדעת

לנתח נכון אינפורמציה

amigor

New member
אלונה צודקת../images/Emo45.gifלקרוא לזה תקשורת

כשאין תקשורת בין בני זוג, חבל על הזמן כפי שציינתי לא רק תואר

אלונה צודקת כי היא חושבת לפי

מה שטוב לה ולפי מה שעושה לה את זה, יש אנשים שנמשכים לכאלה שיש להם משרה מענינת וכד´, אני חושבת שהבנתי את מה שכתבת רק שלא הסכמתי בחלקו, נכון שאת אומרת שאת לא רוצה אחד שמחליך עבודות כל כמה חודשים כי זה ברור היה לי בעל כזה וכשעשיתי את הטבלה לפניי החלטה על הגרושין חשבתי המון על העניין הזה שהוא לא רציני ומפטרים אותו מכל עבודה, בסיס זאת הכלכלה, אנו הנשים אוהבות להיות בטוחות בחיינו וחלק מכך גם כולל את עיסוק בן זוגינו. לגביי השכלה גבוה ממש אני לא מסכימה איתך, כי אנו פה יודעים ויודעות שהחיים שמים לנו מחשולים ולא תמיד הגענו ונגיע למה שנרצה גם אם הרצון שלנו ממש גדול, יש גירושין יש מצוקות כלכליות או נפשיות וכו´, אני לא חושבת שכל אחד שאין לו שפה גבוה או תעודה של תארים הוא הכי טוב הכי חכם או הכי מוצלח, ישנם הרבה אנשים שהצליחו להגיע בסולם למעלה גם ללא תעודות ותארים, בחיים צריך מזל (לא הרבה יותר משכל) , כי שכל בלי מזל לא נותן כלום. מאמינה שגם לא כל אקדמאי שתפגשי יעשה לך את זה , ישנו גם האופי דרך חיים ועוד ועוד דברים מסביב שתרצי לאהוב בו ולהתחבר אליו.

amigor

New member
גורלו של אדם בידיו../images/Emo45.gifאין מזל

אדם יכול לעצב, לשנות את גורלו הוא המשפט אומר הכל, ירצה ישנה את מצבו לא ירצה ישאר במר ליבו. נכון שכל משבר הוא קשה, משבר גירושין משבר כלכלי, אבל אסור להתכל למטה, צריך לזקוף ראש קדימה,

amigor

New member
יש לי בדיחה בהקשר הזה

היה איש אחד שכל הזמן התפלל לאל, שיזכה במפעל הפיס המלאכים פנו לאל ואמרו לו, האיש הזה שנים מתחנן אלייך שברצונו לזכות במפעל הפיס, למה אתה לא נותן לו, האל ענה למלאכים, טוב שישלח פיס, הוא לא שולח, רק בוכה!

למעלה