קצת על סקרמנטו
ראיתי את המשחק שלהם מול הקליפרס, שבו הם הפסידו למרות שהיו טובים בהרבה בחצי הראשון. בוגי לא עלה לחצי השני וזה פשוט מחק כל סיכוי של ניצחון. הם תלויים בו לחלוטין, גם כשהוא רע, הנוכחות שלו גורמת להם להיות פשוט יותר טובים. זה אומר עליו הרבה כשחקן לדעתי, בקטע מאוד חיובי.

בגדול, תחת ג'ורג' קארל, סקרמנטו משחקת כדורסל מאוד מהיר, שמתבסס על היכולות האישיות של השחקנים שלה. אין להם שיטה או תרגילים בהתקפה, בעיקר הולכים לאיש החם או למספר פיק אנד רולים שאולי ישאירו מישהו פנוי. זה נשמע בסיסי, אבל זה מתאים לג'ורג' קארל, שבעיקר יודע לזהות איזה הרכבים עובדים טוב ביחד, ומיהו האיש החם ברגע הנוכחי, ולקרוא לתרגיל שילך אליו וימקסם את היכולות שלו.

מבחינת סגל, יש בסקרמנטו שחקנים עם יכולית אישית גבוהה, או לפחות כאלה שיכולים לייצר סל - בוגי, גיי, מקלמור, קוליסון, בלינלי, רונדו. אצל מאמן אחר זה היה יוצר כאוס ובלגן, אבל ג'ורג' קארל פשוט יודע לתמרן בתוך הסיפור הזה, ולתת לכל אחד את הזריקות שלו.

רונדו אגב נראה הרבה יותר ממה שחשבתי שייראה. גם רודי גיי ממשיך להיות מצויין, אני חושב שהוא מאוד אנדרייטד. קאולי-סטיין הרוקי נראה כמו פגיעה בול, סנטר שחי מריבאונד ובלוקים, משלים את קאזינס מאוד יפה. זה גם נותן רציונל לשלשות שבוגי התחיל להשליך, כי יש מי שירוץ לאופנס ריבאונד בזמן שהוא זורק, לפני זה ממש לא היה.

כספי אגב נכנס מחליף ראשון, במקום קאולי סטיין, ואז גיי עבר ל-4, מה שנותן לסקרמנטו גם הרכב סמול בול טוב. זה לא חייב להיות כספי, אני מניח שלעיתים נראה את בלינלי גם, או את שני הרכזים יחד, אבל גיי ב-4 פשוט פותח לקבוצה אופציות.

אהבתי את סקרמנטו בשנה שעברה תחת מייק מאלון, אבל לאחר שפוטר הם הפכו לנמושה לכל דבר ועניין. עכשיו הם ממש לא נראים כך. אני מחזיק מהקליפרס קבוצה מעולה, והם פשוט התקשו מול הקינגס, ועוד בסטייפלס.

קשה לנבא או להגיע לפלייאוף כי המערב חולני, אבל יכול עוד להיות שסקרמנטו יפתיעו.