סטף קארי!! WTF????

OrEl74

Well-known member
מנהל
סטף קארי!! WTF????

53 נק' על הראש של ניו אורלינס שכנראה ממש ממש לא מסתדרים איתו.
הבן אדם הסתער על העונה הזאת בטירוף

פשוט פסיכי

קארי גורם לכל דבר שהוא עושה על המגרש להיראות קליל..
&nbsp
הוא מרחף על המגרש עם הדריבילינג שלו והקליעה החלקה הזו..
&nbsp
נגמרו הסופרלטיבים.

איליה13

New member
אז זהו שהוא לא נראה מסתער כלל וכלל

הוא פשוט נהנה מכל רגע, אבל גולדן מפתחת בו תלות מטורפת

מעבר לסופרלטיבים, אני חייב לציין שגם בהגנה הוא פשוט גאון, כל חטיפה שלו היא מהלך מבריק בפני עצמו

Nirwood

New member
דווקא הנפילה שלו תהיה תלולה יותר...

מספרים כאלה צריך להביא בחלק האחרון של העונה, לא בשבוע הראשון.

פסיכולוגית - ברגע שהוא יקלע פחות (הרי הוא לא הולך לתת 50 נקודות בכל משחק) הביטחון יתערר.

אני מת כבר לראות שחזור של הגמר משנה שעברה, יהיה מעניין לראות איך גולדן סטייט תסתדר עם ההגנה של הקאבס.

FrecCo

Active member
אפשר כבר להמר מתי גולדן יפסידו פעם ראשונה?

fatnoam

Active member
קצת על סקרמנטו

ראיתי את המשחק שלהם מול הקליפרס, שבו הם הפסידו למרות שהיו טובים בהרבה בחצי הראשון. בוגי לא עלה לחצי השני וזה פשוט מחק כל סיכוי של ניצחון. הם תלויים בו לחלוטין, גם כשהוא רע, הנוכחות שלו גורמת להם להיות פשוט יותר טובים. זה אומר עליו הרבה כשחקן לדעתי, בקטע מאוד חיובי.
&nbsp
בגדול, תחת ג'ורג' קארל, סקרמנטו משחקת כדורסל מאוד מהיר, שמתבסס על היכולות האישיות של השחקנים שלה. אין להם שיטה או תרגילים בהתקפה, בעיקר הולכים לאיש החם או למספר פיק אנד רולים שאולי ישאירו מישהו פנוי. זה נשמע בסיסי, אבל זה מתאים לג'ורג' קארל, שבעיקר יודע לזהות איזה הרכבים עובדים טוב ביחד, ומיהו האיש החם ברגע הנוכחי, ולקרוא לתרגיל שילך אליו וימקסם את היכולות שלו.
&nbsp
מבחינת סגל, יש בסקרמנטו שחקנים עם יכולית אישית גבוהה, או לפחות כאלה שיכולים לייצר סל - בוגי, גיי, מקלמור, קוליסון, בלינלי, רונדו. אצל מאמן אחר זה היה יוצר כאוס ובלגן, אבל ג'ורג' קארל פשוט יודע לתמרן בתוך הסיפור הזה, ולתת לכל אחד את הזריקות שלו.
&nbsp
רונדו אגב נראה הרבה יותר ממה שחשבתי שייראה. גם רודי גיי ממשיך להיות מצויין, אני חושב שהוא מאוד אנדרייטד. קאולי-סטיין הרוקי נראה כמו פגיעה בול, סנטר שחי מריבאונד ובלוקים, משלים את קאזינס מאוד יפה. זה גם נותן רציונל לשלשות שבוגי התחיל להשליך, כי יש מי שירוץ לאופנס ריבאונד בזמן שהוא זורק, לפני זה ממש לא היה.
&nbsp
כספי אגב נכנס מחליף ראשון, במקום קאולי סטיין, ואז גיי עבר ל-4, מה שנותן לסקרמנטו גם הרכב סמול בול טוב. זה לא חייב להיות כספי, אני מניח שלעיתים נראה את בלינלי גם, או את שני הרכזים יחד, אבל גיי ב-4 פשוט פותח לקבוצה אופציות.
&nbsp
אהבתי את סקרמנטו בשנה שעברה תחת מייק מאלון, אבל לאחר שפוטר הם הפכו לנמושה לכל דבר ועניין. עכשיו הם ממש לא נראים כך. אני מחזיק מהקליפרס קבוצה מעולה, והם פשוט התקשו מול הקינגס, ועוד בסטייפלס.
&nbsp
קשה לנבא או להגיע לפלייאוף כי המערב חולני, אבל יכול עוד להיות שסקרמנטו יפתיעו.

חייב לומר שהגישה של קאזינס למשחק השתפרה מאוד.

תמיד היו כאלה שהקניטו אותו שהמעצר שלו זה רק עניין של זמן וכו'.
היה כתב שכתב לקאזינס עוד בדראפט שתוך שלוש שנים (נראה לי) הוא ייעצר בדוק, קאזינס זכר את זה שלוש שנים, רק בשביל לכתוב לו ציוץ נקמה.
&nbsp
העונה, הוא פשוט לא מלבה שרפות אלה בדיוק ההפך, הוא מרגיע אותן, הוא נשאר עם אותה גישה של טרול אגרסיבי(במהלך המשחק) אבל בניגוד לבעבר הוא לא נותן לזה להשפיע לו על שיקול הדעת או להימשך מעבר לשריקה.
&nbsp
מה שקרה היום עם בלייק, לפני משחק או שניים הוא מנע איזה ריב על המגרש.
&nbsp
הרי תמיד אמרנו שאם הוא יסדר את הראש הוא יהיה הסנטר הטוב בליגה, זה הזמן שלו להוכיח את זה, וגם הוא לא נהיה צעיר יותר, הגיע הזמן שהראש יתיישר.

קאזינס הוא שחקן בעייתי

לא בעניין של משמעת. אלא בעניין של המשחק עצמו, של השליטה בעצמו. הוא שחקן מעולה לכל הדעות. אבל לפעמים הוא נכנס עם הראש בקיר, לא פעם. מה גם שסקרמנטו נראית יותר מדי תלותית בו. רונדו, לא חיזוק טוב כנראה עבור סקרמנטו. ואז זה נראה כאילו קאזינס משחק לבד. הם חייבים עוד פויינט גארד טוב, לא כמו רונדו שיהיה עזרה לקאזינס

איליה13

New member
מסכים עם רוב הדברים שלך

התקפית - מת על ההרכב של של סאק עם קוליסון ורונדו ביחד
מנגד עם כל הכבוד לג'ורג' קארל לא יתכן ש 4 התקפות בלייק משחק מיסמץ' על רונדו והמאמן לא משנה שום דבר, סאקרמנטו היו נהדרים התקפית, אבל בהגנה אתה עומד על המגרש עם רונדו, גיי, בלינלי, קופוס, וקוליסון ב 5 דקות האחרונות, ובאמת שאין לך שום סיכוי מול בלייק או די ג'יי, אז למה לא האק דיאנדרה ? ועד שנזכרו לשלוח אותו לקו, היה להם את הטיפשות לעשות לו האק כאשר השעון הרבה אחרי שתי דקות אחרונות (במצב של 2 הפרש), פשוט מגוכחים, עשו לדוק עבודה ממש קלה היום

מנגד - קליפרס, ממש לא מחזיק מהם, נעזוב רגע את הבעיות שקיומת ב FIRST UNIT, ונאמר שה SECOND UNIT, חבורה של שחקנים בראשות ג'אמל וג'וש, שלא מסוגלים לשים סל (אפילו פירס לא יעזור שם), פשוט לא להאמין למאזן ה +\- בין החמישיות, אם זה ימשך בצורה כזאת אני די בטוח שהקליפרס מפסידים לפחות 2 מתוך 4 הבאים (פיניקס, גולדן, יוסטון וממפיס)

billc

New member
ממש מוזר הקטע עם הספסל של הקליפרס, כל עונה

אתה אומר שאולי הם הביאו מחליפים טובים, ואז מתברר שהם נמושות

יכול להיות שמשהו שם גורם לשחקנים שהם לא בחמישיה הקבועה לא לשחק טוב

איליה13

New member
אני הייתי מוריד את ג'יי ג'יי לחזק את הספסל

לדעתי לאנס לא יוכל לעזור מספיק, במידה וירד לספסל, ורבים וטובים אמרו לפני שהקרדיט של ריברס ג'וניור הוא מוגזם ולא ברור, אולי אולי נייט רוב היה מתאים שם יותר כרגע

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שזה הפתרון

רדיק פרודקטיבי במיוחד לצד השחקנים המובילים של הקליפרס, כי הם אלו שיוצרים את המצבים ברוב המקרים והוא צריך לסיים. כלומר אם תשים לו את הכדור ביד ותבקש ממנו לייצר נקודות זה לא יקרה בקלות.
&nbsp

fatnoam

Active member
זה כי דוק ריברס מאמן פח

באמת שאני לא קוטל לרוב ככה סתם, אבל ריברס ממש חסר משמעות בתור מאמן. הידע היחידי שלו בהתקפה זה לתת לשחקנים לעשות מה שבא להם, או לתת כמה חסימות לקלעי ולקוות שיצא מזה משהו טוב. ככה הוא שיחק בבוסטון עם ריי אלן, והוא בא לקליפרס עם אותם סטים התקפיים, רק ללא הקלעי, ולכן הם החתימו את רדיק. אגב זה למה רדיק כל כך טוב שם, כי פשוט משחקים עליו המון. הרבה מעבר למה שהוא שווה. הוא שחקן טוב, אל תבינו אותי לא נכון, אבל יש כל כך הרבה שחקנים שהיו נותנים כל כך הרבה יותר תוצר מרדיק לו היו משחקים עליהם. אגב, שנה שעברה הוא הוביל את כל הליגה כמדומני בנקודות לרבע הראשון. כי בתחילת המשחק, שיש את החמישיה, ואנשים לא עייפים ומנסים לבצע מה שהמאמן רוצה, אז רדיק פורח, כי פשוט משחקים עליו המון. לאחר מכן זה דוהה.
&nbsp
אז למה ריברס פח? כמה שחקנים טובים אפשר להביא לספסל מבלי שהוא יתפקד? זה לא שפירס (מצויין בוויזארדס שנה שעברה) או סמית' (כח מהספסל ברוקטס שנה שעברה) שכחו איך משחקים, פשוט גם לשחקנים בעלי שם קשה כשכלום לא קורה על המגרש. בחמישיה זה עוד מורגש פחות כי בלייק ופול יוצרים נהדרים, אבל בספסל חוסר השיטה פוגע בהם. קחו את אוקלהומה של ברוקס שלא עשתה יותר מדי חוץ מלשחק על ראסל וקיידי, כשהספסל עלה, היה שם משהו מובנה. מיינור ואז ג'קסון הובילו את הספסל, עם קוליסון שהיה דואג שתרגילים יצאו לפועל ותהיה תנועה. בקליפרס? נאדה.
&nbsp
הקטע זה שזה פחות הורגש בשנים הראשונות, אבל עכשיו שג'אמאל (המלך) דועך במהירות, אז באמת אין שם כלום.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
רדיק הוא pure shooter מהטובים שיש

בעונה שעברה הוא דורג שלישי בליגה בנקודות בקאץ' אנד שוט. הטענה שלך שפשוט משחקים עליו היא לא נכונה. כלומר אולי היא נכונה אבל מפספסת את הפואנטה שהוא קלעי אדיר, היעילות שלו במצבי קאץ' אנד שוט אדירה (מקום שישי בליגה).
רדיק בניגוד לקורבר לדוגמה לא רק עובר בין חסימות וזורק אלא גם יודע לקבל כדור ב-handoff, לתת שני כדרורים ולעלות לסל מחצי מרחק. בקטגוריה הזאת של pullup shooting הוא דורג שני בליגה מבחינת יעילות, מאחורי איזה קרי אחד.
שורה תחתונה: רדיק קלעי אדיר, שחקן התקפה טוב מאוד ואתה לא מעריך אותו מספיק. שים לב שיש לו ותק של 9 עונות בליגה, כל עונה קצת יותר טובה מקודמתה.
&nbsp
עוד נקודה לטובת ריברס והקליפרס בכלל היא שההתקפה שלהם הייתה היעילה ביותר בליגה בשנה שעברה. אני חושב שמוגזם לטעון שכל שחקן עושה מה שבא לו, לפחות זה לא נראה ככה על המגרש כי הם ידעו להפעיל זה את זה.
&nbsp
הספסל בינתיים מאכזב. כמובן שדברים עוד ישתנו בהמשך. הקליפרס מנסים להעביר את ג'מאל בטרייד כבר לא מעט זמן אבל אין קונים. חסר להם סמול פורוורד סולידי שישתלב בחמישייה, יתן הגנה והאסל ולא יהיה חור התקפי. מין אוטו פורטר כזה. פול פירס לא בנוי לזה בגיל 38 ולאנס סטיבנסון גם כן לא מתאים, עם כל הרצון הטוב. לאנס הוא זה שצריך להוביל את החמישייה השנייה. ג'מאל קרופורד לדעתי עושה יותר נזק מתועלת. הוא אחד משחקני ההגנה הגרועים בליגה. התקפית הוא שימושי כשאין סביבו שום כישרון אבל זה לא המצב על הספסל בקליפרס. הוא מעולם לא למד להפעיל אחרים או אפילו להתבטא באיזשהו שטף של משחק.

fatnoam

Active member
אבל אתה לא סותר מה שאני אומר

אמרתי שרדיק השתפר רק כי משחקים עליו יותר, והסטט' תומכת בזה. 7 עונות באורלנדו בה זרק בממוצע 7 זריקות מתבטאות ב-9 נקודות למשחק, בקליפרס 3 עונות בהן זורק 12 פעמים בממוצע אז הוא קולע 16. הוא עלה ב-4% ב-Efg, עליה שאפשר להסביר אותה לחלוטין עצם העובדה שאתה משחק ליד פול וגריפין ולא ראשארד לואיס ודווייט הווארד.
&nbsp
משחק 9 דקות יותר בממוצע למשחק. אז השיפור הסטטיסטי ממש תומך בעובדה שמשחקים עליו יותר. כי יש לו יותר זריקות לדקה. ברור שהוא השתפר גם בעצמו וברור שהוא קלעי טוב, אבל גם ברור שבקונטנדרית הוא לא צריך להיות לא אופציה ראשונה ולא אופציה שניה. הוא פשוט השתפר כי משחקים עליו יותר. משחקים עליו יותר לא כי הוא טוב, אלא כי פשוט זה מה שדוק ריברס יודע להנחיל בהתקפה.
&nbsp
אז לא באמת סתרת אותי...

אז זה טוב שרדיק הוא לא אופציה ראשונה

הוא שלישית אחרי גריפין ופול. וכשקרפורד על המגרש אז בדרך כלל הוא נדחק עוד.
&nbsp
אני גם לא מסכים שהוא לא השתפר. הובלת הכדור שלו השתפרה משמעותית ולמרות שעדיין לא תיתן לו לרכז התקפות בשוטף זה שווה הרבה. הוא גם נהיה שחקן הגנה לא רע בכלל, מעט מעל הממוצע הייתי אומר. הקליעה שלו תמיד הייתה טובה והיא כזאת עדיין. רדיק שחקן איכותי, גם אם לא פוטנציאל אולסטאר.
&nbsp
בקשר לריברס, קצת קשה לבוא בטענות בהתקפה למאמן של הקבוצה ההתקפית הכי טובה בליגה, בטח מבחינת חמשייה. הבעיה העיקרית של הקליפרס בשנים האחרונות הייתה שהוא לא הצליח לבנות ספסל. זה נופל בעיקר על ריברס ה-GM אבל על גם על המאמן.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני צריך להבין את הטענה שלך כדי לסתור אותה

אם הטענה שלך היא שרדיק קולע הרבה נקודות כי יש לו הזדמנות לקלוע נקודות- זה נכון תמיד בכל מצב ולכל שחקן.
אם הטענה שלך היא שמשחקים על רדיק "הרבה מעבר למה שהוא שווה" אני חושב שסתרתי אותה, כי הוא יעיל בטירוף. יש לו את ה-TS% הכי גבוה בקבוצה חוץ מדאנדרה שרק מטביע. וזה בעונה שכריס פול מגרד מלמטה את ה50-40-90.
אם נשים בצד סנטרים שיודעים רק להטביע, רדיק החזיק ב-TS% הרביעי בטיבו בליגה. מאחורי קורבר, קרי ודוראנט.
לדעתי זה סותר את הטענה שמשחקים על רדיק יותר מדי.
&nbsp
מעבר לסטטיסטיקה שגם בתחום הזה ראית בעצמך שהוא השתפר, אני חושב שהוא שיפר כל אספקט במשחק שלו. הוא קולע טוב יותר ביציאה מחסימות, הוא שיפר את הכדרור ואת ההגנה. הרבה יותר קשה לקלוע 16 נקודות למשחק בליגה הזאת מאשר 9 נקודות ולראייה רדיק הוא השחקן היחיד בליגה שמוגדר כ"פיור שוטר ותו לא" שקולע כמות כזאת.
יותר מזה- יותר קשה לקלוע ביציאה מחסימות מאשר לעמוד בפינה ולזרוק שלשות פנויות שזה מה שהוא עשה באורלנדו. תשווה את רדיק לדני גרין לדוגמה, עוד sharpshooter שקולע מעל 2 שלשות למשחק ב-40%. אני חושב שרמת הקושי של הרבה מהזריקות של רדיק גבוהה יותר. כמו שאמרת- הקליפרס משחקים על תרגילי יציאה שלו מחסימה. זה יותר מעייף ויותר קשה לעלות ככה לזריקה בשיווי משקל. ריי אלן עשה את זה בבוסטון אבל זה לא אומר שכל אחד יכול.
&nbsp
אני לא יודע מה ההגדרה של "אופציה ראשונה/שנייה". רדיק הוא לא יוצר אבל הוא פינישר מעולה. הוא הסקורר השלישי בקליפרס בשנה שעברה וזה מאוד מכובד בהתקפה הכי יעילה בליגה.
&nbsp
באופן כללי אני לא יכול לקבל את הטענה שהשחקנים בקליפרס עושים מה שבא להם בלי יד מכוונת של ריברס ואיכשהו זה יוצא ההתקפה היעילה בליגה. אין שום פסול בהעתקה של תרגילים מהתקופה שלו בבוסטון כל עוד הם עובדים. למזלו של ריברס יש לו את רדיק שמסוגל להיכנס לנעליים של ריי אלן ולגרום לזה לעבוד.

רונדו היה גם ממש טוב נגד הלייקרס

זה לא אומר הרבה כי הם נראים רע מאוד אבל הייתי מאוד מרוצה מרונדו במשחק ההוא. ראו שהוא בא עם אנרגיות. גם בהגנה הוא שמר כמו שהוא יודע וגם בהתקפה הוא לא פחד לחדור, וגם הגיע לקו ואפילו קלע שלשה.
&nbsp
אני דווקא לא הייתי מהאופטימיים בקשר לרונדו בסקרמנטו ועדיין מוקדם לקבוע אבל בנתיים הוא נראה טוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אפקט בארון דיוויס

כשאתה משחק על החוזה הבא אתה פתאום נהיה סופרמן

למעלה