סטף קארי!! WTF????

גם שנה שעברה הוא שיחק על חוזה

נראלי זה יותר קשור לזה שהוא רוצה להוכיח את עצמו מזה שהוא רוצה כסף.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
בעונה שעברה הוא היה אחרי פציעה

ועדיין היו לו גינונים של פרימדונה., העונה נראה שהוא קצת יותר מפוכח ובררו לו שהחוזה הבא לא מחכה לו בפתח הדלת.
&nbsp
ומה זאת אומרת להוכיח את עצמו? בשביל מה הוא צריך להוכיח את עצמו אם לא בשביל לקבל חוזה טוב?
&nbsp
 
אולי זה חצי ספין של התקשורת, אבל אני חושב שיש לפעמים

שחקנים שמרגישים שהם צריכים להראות לעולם מה הם שווים. שזלזלו בהם, שלא נתנו להם סיכוי להצליח וכל מיני כאלה והם רוצים להוכיח את עצמם. נראלי שרונדו הוא קצת כזה. בגלל זה הוא במשך שנים העלה את הרמה שלו בפלייאוף ובמשחקים חשובים בעונה הסדירה. כן, גם בגלל שהוא קצת פרימדונה שמזלזל במשחקים "רגילים" אבל גם כדי להראות מה הוא שווה.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
חבל רק שקאזינס נפצע

כרגע עדיין לא ברורה חומרת הפציעה ומחכים לבדיקת MRI אבל ממה שהבנתי מדובר בפגיעה בגיד אכילס ומקווים שזאת רק מתיחה ולא משהו חמור יותר.
&nbsp
&nbsp
 

Cade Foster

New member
וואו, זו תהיה קטסטרופה בשבילם

הייתי כל כך קרוב לבחור בו בפנטאזי ובסוף הלכתי על גריפין...
 

BeniTaz

New member
קולע מתי שבא לו ואיך שבא לו

משחק כמו שד. ממש כיף לצפות בו.. ללא ספק השחקן הכי טוב בעולם כרגע.
גם דריימונד גרין נראה בקו שיפור, למרות טענות שהוא הגיע לשיא התקרה שלו בעונה שעברה.. הוא לאט לאט ממצב את עצמו ככוכב השני לקרי בקבוצה. זה גם הרבה בזכות קרי שיודע למצוא אותו פנוי עם אסיסטים נהדרים.
 
אני מת על השחקן הזה

הוא נראה כל כך שקט מאחורי הקלעים ובמשחק כאילו הוא נהפך מילד טוב. למפלצת.
&nbsp
לטעמי הוא כמו ג'ויוקביץ' בטניס, שהכל כל כך קל לו
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
Dwight Howard (rest) will not play on Sunday vs. the Heat.

WTF???
העונה בקושי התחילה והבן אדם שיחק משחק אחד וגם בו הוא היה גרוע.
הקבוצה שלו םתחה את העונה עם 2 הפסדים אבל הוא לא משחק בק טו בק (כנראה שזה יהיה ככה עד סוף העונה)
שחקן מפונק!!!

ולמרות זאת אני חייב לסייג, כנראה שהוא סוחב פציע האו השד יודע מה אבל תגידי!
מה אתם מסבנים אותנו במנוחה?
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ידעתי על מה מדובר, אז חיפשתי

אאוץ'!!!

 

rapgamer4ever

New member
סופרלטיבים לקרי+ נקודה חשובה לגבי גולדן סטייט

דריימונד גרין פתח את העונה עם 7-12 משלוש וגם ההחטאות שלו נראו טובות. הוא מסוג השחקנים שכולם חושבים שהם סטרץ' 4 למרות שהקליעה מבחוץ לא כזאת מאיימת (33% בעונה שעברה שירדו בפלייאוף אל מתחת ל-30). אם גרין ישפר את האחוזים שלו לאיזור ה37+ אני חושב שזה יעזור מאוד לגולדן בעיקר בפלייאוף, כשההגנות בוחרות בתבונה את הרעל שלהן ובהרבה מקרים זה היה להוריד את הכיסוי על בוגט וגרין. אני חושב שהבעיה העיקרית של גולדן כרגע היא המצ'אפ מול הספארס, שיש לה קו קדמי אימתני והיא תדע לחשוף את החולשה ההתקפית של בוגט ואזילי. אם גרין יהפוך לשלשיונר מסוכן אני חושב שזה יעזור מאוד להתקפה ויאפשר לשחק יותר דקות עם בוגט ואזילי, כדי לתת קונטרה לסייז של הספארס.
&nbsp
עכשיו נדבר קצת על קרי. אני לא חושב שיש בפורום מישהו שמעריך אותו יותר ממני. לא רק בפרק הזמן הזה אלא מאז ומתמיד חשבתי שהוא אנדרייטד. קרי פתח את העונה בצורה שהדהימה אפילו אותי. הבנאדם מתמודד מול השחקנים הטובים בעולם וגורם להם להיראות כמו קונוסים. השלשות שהוא לוקח אפילו לא ראויות להיקרא שלשות, אלה זריקות פשוט מטורפות שאף שחקן בליגה לא מסוגל לקלוע באחוזים סבירים. הוא לקח את ההזיטיישן מוב שלו לרמה אחרת ובינתיים נראה כמו אחד הרכזים ההגנתיים הטובים בליגה. אין מילים.
 

fatnoam

Active member
אבל מה עם קליי?

פתח את העונה עם 13 נקודות למשחק (ירד מ-21), 25 אחוז מהקשת, ו-4 פאולים בממוצע (1 פסיק משהו בעונה שעברה).
&nbsp
לאט לאט הספלאש בראדרס הופכים לספלאש מאן.
&nbsp
הקטע שהסתכלתי על קרי במשחק לראות אם הוא לוקח יותר או פחות מחפש את האחרים, אבל וואללה, הוא לא מפסיק למסור, התקפות שלמות הוא לא נוגע בכדור, והוא מחפש את קליי כל כך הרבה...
&nbsp
קליי במשבר.
&nbsp
(כמובן שמשחק הבא הוא יקלע 39 ברבע אחד, אבל תנו לדבר בינתיים).
 

rapgamer4ever

New member
כן, הוא לא בכושר הכי טוב בעולם

אני לא חושב שזה אמור להדאיג יותר מדי בטווח הרחוק. שנה שעברה הוא עשה עונה מעולה וספק אם ישחזר אותה. בכל זאת הוא יהיה הסקורר השני בגולדן ואחוזי הקליעה שלו יתיישרו בהמשך.
תומפסון מטבעו שחקן streaky. בפלייאוף האחרון לדוגמה הוא לא היה בשיאו. אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות בנידון, חוץ מלקוות לטוב. המשחק האחרון היה המוצלח שלו העונה מבין השלושה.
 

FrecCo

Active member
קרי פשוט תופעה בלתי הגיונית, וזה עוד בליגה שדוראנט משחק בה

 
למעלה