סטירה לפומביות

אייבורי

New member
סטירה לפומביות

שוב סאשן פומבי בדנג'ן עוד פעם הילדון עם הזין הענק והאישה מולו מכאיבה לבולבול. שוב לפני כולם היא מחייכת חיוך אצילי שוב פעם מפהק את עצמי ויושב די משעמם אמרתי לה היא חייכה אני אחרי 3 כוסיות 1 גויינט ענקי וזיון בשירותים וזה באמת לא כזה מעניין אז למה הם עושים את זה אני תוהה בקול לא כי יש ספייס מהכאב או מיניות יש אדרנלין הופעתי להיות מול קהל בדרך הבייתה סטרתי לפניה כל סטירה הביאה גניחה קלה כל סטירה מלווה בלהט יצרים בנשיקה מתפרצת למדתי לסטור לפנים לפני שנתיים לערך הפעם השניה לוותה בפרץ בכי היסטרי ואיומים על חיי אם אעשה זאת שוב אבל אין כמו סטירות לפנים שגורמות לה גניחות של עומק כל פעם שכף היד הגדולה נחתה על הלחי הרגשתי שפריץ של תשוקה. אולי באמת לא ניתן מול קהל להגיע ללהט היצרים אולי בתוך בועת הרגשות והמחשבות הפנימיות אין מקום לחשיבה תודעתית של הופעת אורח איך אתם עם פומביות ? האם אתם נוהגים להתנשק בפומבי? האם מביעים חום אהבה תשוקה מול אנשים ?

בגלל שאנחנו ידידים וירטואליים,

לא היה לי נעים לשאול אותך, אם אתה כבר מודע לזה שאתה קצת חריג, או קצת סוטה, או קצת לא נורמלי...משהו כזה...

אתה צוחק נכון?

אייבורי קצת חריג, קצת סוטה, ומאוד נורמלי. אהה וזה שהוא עושה ומודה בזה בריש גלי לא עושה אותו שונה מאחרים, שמפנטזים בסתר אבל לא עושים כלום בנדון ומשחקים אותה מזועזעים. כאילו לא כל בחורה שניה מתחרמנת מספאנק בטוסיק או שהחבר שלה קורא לה כלבה במיטה. די עם הפוריטניות המזוייפת הזאת. ובלי קשר, ובהמשך לפוסט של אייב, סטירה יכולה להיות מדליקה מאוד, זה תלוי מי סוטר. <כן, גם אני קצת חריגה, קצת סוטה ומאוד נורמלית>

בת עולם

New member
אפשר להרשם? ../images/Emo45.gif

אני מעט חריגה ומעט סוטה, וגם נורמלית אפילו יש לי כלבה

נוח לך לזרוק משפט כוללני כזה,

על כולם שמפנטזים בסתר.... עם כמה נשים היית? אני עם יותר , ורובן לא מתחברות ל "דאנג'ן". גם רוב הגברים לא - רק החריגים. אני מזכיר לך, הוא מדבר על האנג'ן, אם לא היית שם אז את לא מבינה על מה מדובר.

אממ

לא רק הייתי בדאנג'ן אני די הולכת לשם הרבה. זה בעיקר בא בתקופות. ביום חמישי לדוגמא היה ניתן למצוא אותי על יושבת על הרצפה לרגלי XXX (שבאופן מפתיע לא היה אייב הסוטה...) וXXX מלטף לי את השיער. ואני מגרגרת בהנאה. ולמרות שהייתי שם הרבה יותר פעמים ממך אני מניחה, אני עדיין לא מבינה על מה אתה מדבר, ועל סמך מה אתה שופט. אנשים מוצאים פורקן בכל מיני דרכים ובכל מיני צורות. זה שאתה לא מתחבר לסוג פורקן זה, זה לא אומר שהוא לא בסדר. אני תמיד מרגישה שם אהבה. אנשים מקסימים, עם יכולת קבלה אדירה. לא הכל אני אוהבת, ולא אל הכל אני מתחברת אבל מי אני שאני אגיד שזה לא בסדר כי זה לא כוס התה שלי? וסתם נקודה למחשבה, אולי הנשים שהיית איתן לא היו מספיק גלויות איתך לגבי הפנטזיות שלהן או שהן פחדו שתקרא להן סוטות, אבל משחקי שליטה בין אם בצורה מאוד מאוד לייט ועד הארד קור, ניתן למצוא בהרבה מאוד פנטזיות ומערכות יחסים. (וזה גם לגבי נשים שולטות לא רק נשלטות).

ממרום גילי ונסיוני,

אני יכול כבר לתייג את מרבית הנשים, מבלי שהן יביעו בפני את נסתרות תשוקותיהן. את יודעת, הצורך בסקס חריג, סמים , אלכוהול, הימורים וכ'ו, נובע מאותו מקור - חיפוש הצדקה למציאות מתסכלת וממאירה.

ספאנק בטוסיק זה סקס חריג?

גם תנוחת דוגי אולי? אולי אם גבר גומר לאישה בפה זה גם חריג? שאלוהים יעזור לי. ועוד משהו, בתור מישהי שעושה סקס חריג כדבריך, אני לא שותה, לא עושה סמים ולא עשיתי מימי וגם לא מהמרת. והמציאות שלי רחוקה מלהיות מתסכלת. אני בטוחה שהרבה יותר נעים מעניין ונחמד לי בחיים מאשר לך. אני לא שופטת אנשים על פי מה שעושה להם טוב, אלא שמחה שהם מצאו מה שעושה להם טוב. ובכלל לא ברור לי למה אני צריכה להצתדק בפניך. אתה תמשיך לזיין במסיונרית ולהיות מרוצה מכל הנשים שגונחות בז' (הצבע של התקרה כפרה), ואני אמשיך לעשות מה שטוב לי. שיהיה לך רק טוב.

בת עולם

New member
לא מסכימה איתך

הצורך במשהו שיכסה את המציאות המתסכלת וממאירה יכול לבוא לידי ביטוי בחיפוש אחר כל דבר ממכר: סקס (ולא בהכרח חריג), תשומת לב וכל דבר אחר. מצב של ההתמכרות זה המאפיין המשותף להם, ולא היותם "חריג". לתייג את מרבית הנשים? זה לי נשמע חריג וגם עצוב מאוד

אייבורי

New member
ממרום גילו של סבא שלי

אני יכול להעיד שהאיש מעולם לא ניהל שיחה אמיתית עם אף אדם. פתיחות מקבלים שיודעים שהצד השני מוסגל לספוג לעכל מבלי להיות שיפוטי.

פ ו ז מ ק

New member
אין כזה דבר סקס "חריג".

מה שטוב לשני הצדדים, אינו חריג. הצילו, נראה לי גם אנאלי/אוראלי עלול עוד להשמע לך חריג..

© RoNa

New member
מרבית האנשים לא מודים בתשוקות הנסתרות שלהם

ולפעמים גם לא בפני עצמם. הייתי שם.

אייבורי

New member
אבל מה הבעיה

יש שזה מתאים ויש שזה לא מתאים להם גם כיפות שחורות גדולות נראות בעיני סטיה רצינית.

אייבורי

New member
בגלל שאנחנו ידידים וירטואלים

אני שמח לומר לך שאני מודע ואני מאד סוטה ולדעתי אני נורמלי עוד משו ?

בת עולם

New member
פומביות מדליקה אותי מאוד

חום ואהבה בהחלט מפגינה בפומביות הפגנת תשוקה מדליקה אותי מאוד, יותר שיראו אותי מאשר לראות, אך זו עדיין פנטזיה שיש לי עכשיו יוצאת לפומביות עם הכלבה שלי לטיול פיפי וקקי, זה מאוד אינטימי

אני חייבת לומר

אתה נשמע כמו טינאייג'ר... שמתלהב מג'ויינטים וזיוני שירותים.... שמתלהב מעצם העובדה שהוא לא מתלהב מהשטויות בדאנג'ן... העקר שיש לך לספר לח'ברה ובסוף גם לדחוף איזו חצי תובנה סמי-רומנטית... ולצרף שאלה...

איזה מזל שיש את מיכלי היפה עם הגרמלינס..

למעלה