סטיקר התנתקות

• פותח הנושא gnuxx
  • פורסם בתאריך

Haemek

New member
ואללה? ו- 48 השמאל ניהל משא ומתן

עם הערבים ואז הם הכירו בזכותינו לצורך במדינה ונתנו לנו אותה על מגש של כסף? הכיבוש היה כתוצאה ממלחמה שנכפתה עלינו (ואני מדבר על שנת 48 כמובן) ואיש לא נתן לך או לי לבחור בין מלחמה לבין אי מלחמה. הערבים היו תוקפניים, חשבו שניתן יהיה למגר אותנו ולקבל בחזרה את כל השטחים שהם מכרו לנו במחיר מוגזם כמה שנים קודם. אז הם טעו ושילמו באדמה, וזה מקובל שתוקפן מפסיד. והם שוב טעו ב- 67. ועכשיו לפתע ממציאי הסלוגנים (בעיקר שאריות מפא"י) מכים על חטא, מחפשים איך לחזור לשלטון על ידי תקיפת מעשיהם עצמם. זה מגוחך. הזכרון שלכם האפופים מגיע על לאן שממציאי הסלוגנים שלכם מורים לכם ולא מעבר לכך. דם החיילים שלנו זה מגש הכסף עליו הוקמה המדינה ועליו היא קיימת. כשדם החיילים היה לפתע חשוב יותר מדם של האזרחים, נקטלו לנו כאן 1400 אזרחים. החיילים אמורים לשמור על האזרחים ולא להפך. "ובסיכוי לשלום עם מדינות ערב" - הערבים עשו שלום עם ישראל חזקה ונחושה. עם מדינה דהויה ורפויה כמו החלום הרטוב של השמאל אין צורך לעשות שלום, אפשר פשוט לחסל אותה. לא מצרים ולא ירדן עשו שלום עם ישראל כי ישראל התחננה לשלום. להפך. תחינה של השמאל הרפוי הישראלי לשלום לא מעורר את בלוטות השלום אצל הערבים אלא את בלוטות הרוק.

הכיבוש?

זאת אומרת שאנחנו צריכים לוותר על שטחי 67? כן הרי אז יהיה שלום והערבים יפסיקו לרצוח מי בכלל צריך את י"ם??? אנחנו השמאל אנחנו הציונים האמיתיים

smile2life

New member
מה את יודעת על בטחון המדינה?

אל תבטלי את עברם של אחרים - לדוגמא אני נפצעתי בפעילות מבצעית, כשהגנתי על יישוב שאני לא מאמין בקיומו בגבולות שאיני מאמין בהם ולעולם לא יהיו גבולות בטחון מאחר ואת מכניסה עוד כשני מיליון פלסטינאים אלייך לחצר האחורית ואם תישאלי כל לוחם הדרך הכי טובה לפגוע היא לבוא אליו מאחור. הלך טוב בויטנאם, הלך טוב בלבנון והולך להם טוב בשטחים. אל תדברי על בטחון כי אצלנו במפלגה יש יותר קצינים בכירים יותר מכל תנועה אחרת. ובראשם רב אלוף במילואים, זצ"ל, יצחק רבין. מוכר לך השם הזה יצחק רבין? יצחק רבין היה אותו ראש ממשלה שנרצח בגלל ההסתה שלכם, כתוצא מ-"אהבת האחים" אותה הרעפתם עליו. יצחק רבין היה הרמטכ"ל ששחרר את ירושלים. יצחק רבין היה לוחם למען השלום, שפרץ את הדרך באומץ כאשר חתם על הסכמי אוסלו. בנוסף ליצחק רבין ז"ל במפלגת העבודה היו חברים, לאורך השנים וכיהנו בכנסות ישראל אלופים רבים בדימוס, ועוד כאלן שאינם מבינים גדולים בבטחון - אותם את מבטלת בכזו קלות!!! שלי נעלייך מעל רגלייך כשאת מדברת על בטחון ישראל ועל מפלגת העבודה.

אני יודעת

אתה לא צריך לומר על פועלם של אנשים. משפחתי הקריבה רבות למען המדינה ועוד לפניה. אני לא צריכה שאנשים שלא מאמינים בזכותנו כאן, בארץ הזאת, אני לא צריכה שאותם אנשים יגנו עלינו. הם לא עושים זאת מכל הלב, ובשעת צרה הם יברחו בהתאם לצו מצפונם... אני מכירה אנשים שמוכנים למות למען המדינה, אנשים שאוהבים את המדינה בכל מאודם, אנשים שאוהבים את העם הזה, למרות שהוא כלל לא ראוי לאהבתם. באנשים כאלה אני בוטחת. אני אשים את מבטחי באנשים שמוכנים להקריב מכל ליבם למען ביטחוני, ולא לכלומניקים פחדנים.

smile2life

New member
זה שמשפחתך הקריבה רבות

אין לו קשר לידע הבטחוני שלך. עם כל הכבוד שיש לי למי שנתנו את היקר להם לטובת המדינה כל עוד לא התעמקת בתורות לחימה או כל עוד לא התפלשת בבוץ הלבנוני או לחלופין הלכת לתפוס מבוקשים שיכלו לרצוח ת משפחתך ובמקום זאת נלחמת בהם. כל עוד לא עלית על אזרחי והיית בלבנון, כל עוד לא התעמקת בהיסטוריה הצבאית של ישראל ואויבי ישרא או היסטוריה צבאית בכלל.. כל עוד אלו ועוד כמה "כל עוד..." אין לך זכות דיבור על בטחון המדינה (לפי דעתי המלומדת מאחר ואת כל אלו אני עברתי ולולא נוריתי הייתי היום קצין בדרגת רב סרן באחת הסיירות).

לא צריך ידע

אלא הבנה שהולך להיות כאן רע מאוד לאחר ההתנתקות. מרפיסות לא תמצח דבר רק בוז והשפלה מצד אחרים. איזה מדינה עוד בעולם מבצעת מהלכים הרסניים לגבי האוכלוסיה שלה?!

smile2life

New member
לא דיברתי על ההבנה הפוליטית שלך

אלא על ההבנה הבטחונית. שאת מתיימרת שיש לך. שימי לב להבדלים. אנא אני מתחנן שתשכנעי אותי שיש לך הבנה בטחונית שעולה על ההבנה הבטחונית שיש לכל אחד אחר מחברי הפורום הנכבדים כאן.

תאמין לי שאם הייתה לי

אפשרות הייתי בעצמי הולכת לשטחי יש"ע להגן עליהם פיזית, ותאמין לי אני עוד אהייה שם ואסייע להם בדרכים אחרות. אם לא הייתי בעבר, אני אהייה שם מתי שיצטרכו אותי. אני לא מתכוונת לנטוש את אחיי, שמשמשים מגן אנושי כדי שלאנשים כמונו יהיה יותר ביטחון. לכם אין שום הערכה לפועלם. תתביישו.

smile2life

New member
מדוע את בורחת מהנושא?

אנחנו מדברים על ההבנה הבטחונית שלך ועל הידע והנסיון הבטחוני הצמודים להבנה זו? מדוע את חוזרת על מנטרות ששייכות לדיונים אחרים? אמרת משהו רני מבקש. סליחה: דורש ממך לנמק אותו ולהיות עיניינית אחרת לא אייחס לך חשיבות. אני משקיע בך מזמני היקר (הכנה למבחן בפסיכולוגיה) בכדי לתת לך הזדמנות לשכנע אותי. אם אינך יכולה לשכנע אותי אנא חיזרי בל מהתבטאותך, לגבי ההבנה הבטחונית של אנשי השמאל, שהתחילה את הנושא הזה.

ואני אסביר לך שוב

עד שיכנס לקודקוד. ואני אתן לך דוגמא מפועלו של סבא של אבא שלי, שהיה מראשי השומרים המגנים על הישוב העברי, היה רכוב על סוסו והגן בנחישות, ברצון ובהתמדה על חיי התושבים ועל רכושם מפני הבוזזים הערבים. לא זכור לי שאותם ראשי אנשי השמאל נולדו באותה תקופה. אתה מבין, יש וותק וניסיון רב ומוחשי לאדם שאני נצר שלו. בנוסף, סבתא שלי שתבדל"א (שזה לא רחוק כ"כ) פעלה באומץ במסגרת פעילותה באצ"ל ולאחר מכן בלח"י כנגד אנשים שרוצים להזיק לנו. והיא אישה מיוחדת במינה. אני גאה להיות צאצאית שלהם וכניראה ההגנה על הדברים היקרים לעם היהודי גם כן זורמים אצלי בדם כמוהם, מדור הנפילים. ואני בדורי, יעשה כל מה שצריך כדי להגן על הדברים החשובים ביותר. אם אצטרך להגן פיזית אני מאמינה שאעשה זאת, ואם לא, אז אעשה זאת בהסברה ויחסי ציבור.

smile2life

New member
אני מעריך את סבא של אבא שלך

שלפי מה שאת אומרת היה חברו של אלכסנדר זייד ולא רואה שום קשר בין העובדה שהוא נתן את חלקו והיה למופת לבין העובדה שלך אין הבנה וחצי הבנה בכל מה קשור בבטחון המדינה. בניגוד אלייך - סבי היה ממקימי חיל האוויר ומאחר שגודלתי אצלו יצאנו אחותי ואני, מתוך 16 נכדים, היחידים שיצאו לקצונה (אחותי בלשכת הגיוס ואני ייעדתילאחת הסיירות שם נפצעתי לפני קורס הקצינים). כשאתה ניגש לשרת ביחידות ייעודיות - בנוסף לכושר שאליו אתה נדרש, ובנוסף לסיווג הבטחוני אותו עושים לך, מלמדים אותך טיפה היסטוריה צבאית, שיטות לחימה, תפיסות בטחון שונות (לא רק של מדינת ישראל) וטקטיקות פעולה בשטח. הצבא בודק שאתה אדם ערכי ומוסרי והתוצר הוא חייל לוחם שיתבזבז אם ישב במשרד, בטנק או במחסום. לא יודע היכן שרתת או מי היה אבי סבך. סבי היה חבר טוב מאוד של רחבעם זאבי, שנהרג בירושלים ע"י הג'יהד האיסלאמי (בחירת המילים כאן חשובה) ומזלו של סבי היה שנפטר שנים רבות לפני שמר זאבי נפטר - איני זוקף את פועלו של סבי, ז"ל לטובתי ומעולם לא התימרתי. כבודו של סבי נשאר בין דפי ספרי ההיסטוריה ותרומתו הצנועה אליי הייתה בכך שחינך אותי לציונות מעשית ותרומה היכן שאני יכול לתרום ולא לסמוך על אחרים שיעשו בשבילי את העבודה. הידע הבטחוני שלי כן תלוי בגנים אך לא רק בהם. אני יכול לתת לך כאן שמות של אנשים שגדלתי סביבם- לך הם לא יאמרו כלום אך לאנשי המקצוע בתחום הבטחון הם יאמרו מאוד. בצעירותי הייתי שכן של איסר הראל, יוסי מלמד, יוחאי בן-נוןועוד רבים אחרים. לא אפרט מאחר ואני מאמין בזכותם לפרטיות. הייתי מעוניין לדעת היכן את רכשת את הידע הבטחוני שלך: האם למדת במרכז ללימודים אסטרטגיים או במכללה ללוחמה בטרור או בפו"מ או שמא בווסטפוינט? האם שרתת באחת מהיחידות היעודיות ואם לא האם עברת קורס קצונה? אם השבת בשלילה לאחת מן השאלות או על כולם עדיין אינך ראויה להחשב כמי שמבינה דבר או שמינית דבר בבטחון מדינת ישראל. ואמשיך במסע הצלב הזה עד שתחזרי בך מדברייך או תתנצלי בפני יואב. מאחר ולא את ובטח לא אני יודעים מה הנ"ל יודע על בטחון ישראל וכמה ישראלים חבים לו את חייהם. ובטח לא זה נושא הדיון.

אין קשר למה שאתה אומר

סבו של אבי הכיר את ראש השומרים אברהם שפירא, אם אתה יודע מי זה... והיה מראשוני השומרים באיזור המרכז (אלכסנדר זייד הי"ד היה מהשומרים באיזור הגליל). הסתכלתי בשרשור ולא ניראה לי שאמרתי משהו על פועלם של ראשי מפלגת העבודה. לא זכור לי שדיברתי עליהם רעות. אז אל תנסה לעוות.. בטח דיברתי על המדיניות. המדיניות הזו כושלת. צריך להיות טיפש בשביל לא להבין את זה. ישנה מדיניות כושלת, וביטחון שלא נימצא באיזור הדרום. איך תסביר את הקסאמים שנופלים על שדרות ואיש לא עושה נגד זה דבר?! חוץ מזה שאנחנו מדברים על השקפת עולם. דבר נוסף, ידיעותי הם נירחבות בכל הקשור בהסטוריה ובמורשת של המדינה. בשנותי הלא מבוגרות בכלל הספקתי ללמוד ולגבש דעה עוד מצעירותי ולא אתפלא בכלל אם ידיעותי עולות עשרות מונים על הידע המדובלל של הרבה אנשים אחרים. איך אתה קובע שהאנשים שהזכרת אינם מוכרים לי? איסר הראל היה מראשי המוסד, והפעיל בין היתר את המרגל שלנו בדמשק אלי כהן הי"ד. כניראה שלא למדת מהאנשים הגדולים באמת את מה שכ"כ חשוב, את אהבת המולדת ואהבת העם הבלתי ניתנים לערעור, וזה כשלונם של אנשי השמאל. אנשי השמאל צריכים לקחת דוגמה מאנשים כמוני ומראשוני המגינים שילכו בלב שלם למשימה ללא רגשות אשם...

smile2life

New member
הסרבנות שייכת לרכיכות

וסרבנות הן מימין והן משמאל תופיע אצל אלו שאינם יכולים או רוצים להתמודד עם הדיסוננה של להיות חלק ממערכתצבאית נוקשה. עצם השימוש במונח "סרבנות" בצבא אינו מתאים להוויית הצבא. מי שלא מתאים לו ההווייה הצבאית מראש שלא יתגייס. אני מאמין שהצבא יוותר על אנשים שיבזבזו יותר משאבים שהיו יכולים להיות מושגים אם אותו אדם היה מתגייס. בנוסף לגבי התמיכה בפלסטינאים - לפי תפיסתי הימין הקיצוני משתף פעולה יחד עם החמאס - הרי גם אחת המטרות הלא מוצהרות של החמאס היא שנישאר כובשים של העם הפלסטינאי, בדרך זו הם יוכלו ללבות יותר את השינאה בין העמים=> להשיג יותר תומכים=> לגייס יותר כסף ממדינות ערב ומתומכיהן ובכך המנגנון של החמאס וארגוני הסירוב ישמר עצמו. אותו הדבר לגבי קיצוני הימין (ובמובן מסויים קיצוניי השמאל) אצלנו. השינאה בסוף תשמר את המנגנונים של ארגוני השנאה.

מי הלך להיפגש עם ערפאת

ולשמש לו מגן אנושי? אגב למה באמת לא עשיתם את זה? חבל שלא עמדתם במילה שלכם מתי ראית לאחרונה פעיל ימין מסתודד עם חמאסניק? אני דווקא ראיתי את פחימה יימח שמה וזכרה עם הרוצח זיביידי

smile2life

New member
יוחנן אני מדבר על מטרות

עובדה היא שלא חמאסניק רצח את רבין אלא פעיל ימין. עובדה היא שהן לחמאס והן לתנועתו של רחבעם זאבי ובני אילון יש אינטרס שלא תהיה מדינה פלסטינאית. בשטחים הכבושים. עובדה היא שהן החמאס והן תנועותיו של מאיר כהנא ובנו כהנא ג'וניור מתבססות על שנאה על בסיס דתי וגיזעי. עובדה היא שהחמאס והג'יהאד האיסלאמי ינסו לזנב במתפנים וכך גם פעילי ימין שכבר מהלכים עליהם אימים. עם עובדות אי אפשר להתווכח

אתה רוצה ללכת על עובדות?

אתה בטח תטען שגוש שלום הוא ארגון לגיטימי ובטח שלא אנטישמי נכון? ובכן האם ארגון שטוען שאמריקה רוכבת על העולם והיהודים רוכבים על אמריקה הוא ארגון לגיטימי? המשפט הזה לא שייך לאדולף היטלר אלא לאורי אבנרי למרות הדמיון המדהים אתמול קרה מקרה של השלכת אבנים הדדית על יהודים של מחבלי השמאל והמחבלים הפלסטינים מתוך אינטרס משותף של לזרוק את היהודים מפה והעובדה שפעילי שמאל פוגשים וממשיכים להיפגש עם פעילים מאותה "מפלגה" שאחראית לרצח גנדי ואף מצדיקים את הרצח הנאצי הזה יש הצדקה למאבק הפלסטיני (היינו לרציחות היהודים) הן מהשמאל והן מהצד הפלסטיני, תמיכה פיננסית ונפשית כמו שפחימה וחבריה מעניקים לרוצחי יהודים ואני בכלל לא מדבר על אודי אדיב אם ייצא לך אי פעם לקרוא את הד"וח הגנוז של האו"ם אתה גם תבין מי אחראי בתקופה הזאת לאנטישמיות רמז-לא הימין

smile2life

New member
אתה מכיר אותי שאתה טון בשמי?

מי אמר שגוש שלום הוא ארגון לגיטימי? מה אתה יודע על דעותיי לגבי אודי אדיב או טלי פחימה? העובדה הפשוטה והמדעית היא שהחמאס והימין שותפים לאותה מטרה איני מתייחס לדוח הזה של האום אחר ואיני מכיר אותו - אשמח אם תפנה אותי אל מסמך עם שם או כותרת אותו אוכל למצוא

אפשר פשוט להוריד אותו

בכל תוכנה שמציעה הורדות העובדה הפשוטה והמדעית היא שמי שנפגש עם רוצחים ואף יש חשד שמתכנן איתם פיגועים זה ארגוני הטרור של השמאל גם אם היה משהו בטענותיך נגד הימין הרי שהשמאל הוא זה שמבצע את שיתוף הפעולה עם הטרור- אורי אבנרי אודי אדיב טלי פחימה ארגון מחבלי הגדר ועוד עשרות אם לא מאות אלה רק רשימה חלקית

smile2life

New member
כששמיר ישב במדריד

באולם אחד עם יאסר עראפת לא חשדתם בו שהוא מתכנן פיגועים. לצערנו אויבנו אינם חסידי אומות העולם ואינם פעילי אמנסטי. אבל אין מה לעשות איתם צריך לדבר. אברהם אבינו עשה טעות כששכב עם הגר ולא עם אינגה ויצר את הישמעלים, שזרעם הם הערבים הפלסטינאים. לא שאני מצדיק את עילות השלושה או מזדהה איתם אבל אורי אבנרי היה באצ"ל, אודי אדיב היה קצין קרבי וטלי פחימה חברת ליכוד. האם זה אומר משהו על חברי האצ"ל, קציני ישיבות ההסדר או חברי הליכוד? לא! זה רק מראה לנו שישנם אנשים שמשנים את עמדותיהם בהתאם לנסיבות. אנשים אלו אינם פנאטים אלא אנשים חושבים. גם אני הקצנתי את עמדותיי ימינה.

למעלה