סטיקר התנתקות

• פותח הנושא gnuxx
  • פורסם בתאריך

gnuxx

New member
סטיקר התנתקות

המתנחלים שכחו שכבר פינינו את סיניי

יוֹאב

New member
תענוג זה לא

אבל אני אעשה זאת בשמחה ובששון, לא משנאת המתנחלים, כי אם מהבנת המצב והידיעה שזהו צעד חשוב מאוד בדרך לסיום הכיבוש, ובדרך למדינת ישראל טובה יותר.

מה אכפת לך שאנחנו כובשים?

ומה אתה יודע על ביטחון המדינה?? חשבת שאולי אתה לא מבין אותו נכון? אולי אתה לא קורא את המצב כמו שצריך? הכיבוש והיד החזקה הוכיחו שאנחנו בדרך הנכונה. הכיבוש רק מועיל לנו. מהתקפלות ורפיסות לא יצמח דבר.

a e q u i t a s

New member
תגידי את חיה במאדים או ביופיטר?

איפה את חיה?! נראה שאת לא מחוברת למציאות או מרחפת גבוהה למעלה בשמיים (דרך אגב תמסרי לאי טי ד"ש ממני
). יד חזקה גוררת אלימות, אלימות גוררת אוטבוסים מתפוצצים, אוטובוסים מתפוצצים גוררים "חומת מגן", "חומת מגן" גוררת אלימות...., המשוואה דיי פשוטה - כיבוש משחית. אני לא יודע מה הידע הצבאי שלך, אך מתינות וריסון איננה רפיסות והתקפלות, היפך היא פקטור של עוצמה צבאית וחוסן חברתי. יד חזקה ופעילות צבאית מסיבית רק מראה עד כמה אנו פגיעים.

כניראה שיש כאן עסק עם מצדיק טרור

חמוד, יד חזקה, מדיניות תקיפה נועדה בשביל להגן. ללא ביטחון חזק, חיינו לא היו בטוחים. כאשר אנו מראים להם עוצמה וכוח, הם נחלשים, בטחונם העצמי יורד, הם מפחדים, הם מתחילים להתייחס אלינו בכבוד. בטוח שמרפיסות, זחילה על הגחון וללקק להם בתחת, יגרור יחס מזלזל, משפיל, ורצון להמשיך בכך מצד אוייבנו הערבים. מה הטעם בכל העוצמה הצבאית אם אין לנו היכולת להשתמש בה ולהראות לכולם עד כמה אנחנו חזקים ומכובדים?! בגלל אנשים כמוך ישראל ניראית בעיני העולם כמדינה חסרת עמוד שידרה, רופסת, בזוייה, שמגיע לה בצדק יחס משפיל מהעולם.

a e q u i t a s

New member
גברת מתי בפעם אחרונה היית בשטח

אני עד לפני כמה חודשים שרתתי במחסום ארז כעת אני סתם גו'בניק לקראת שיחרור, ושם ראיתי את הסבל האנושי של הפלסטינים בעיניים, את הבכי של ילדה קטנה שהופרדה מאמא לעשות בדיקה בטחונית חודרנית ביותר על ידי חיילות בנות 18. הבנתי אז שהטלוויזיה משדרת רק את צעדות החאמס בעזה ואת איומיהם של נאסראללה בלבנון,ולא את המאבק היומימי של משפחות שלמות לפרנס ולהאכיל משפחות. אני מודה השירות שם היה לי קשה מאוד, שפלסטיני בגיל סבא שלי מתחנן לקבלת אישור עבודה, אני אנושי. עזבתי את מעבר ארז כי נתקלתי בדילמות שאת שונאת הערבים לא ראית. יש טרור, וצריכים לעקור אותו מהשורש, את צודקת ואין עוררין, אך ראיתי שהמדינה מענישה קולטבית אנשים תמימים שרצונם רק לפרנס ילדיהם. תמיד חשבתי מה היה קורא אילו אני הייתי הפלטסיני, מזמן הייתי מחזיר נשמתי לבורא. הסבל הוא איום ונורא. אני טיפה מבין באסטרגיה ומאזן כוחות, וחלק מעוצמה צבאית היא היכולת לרסן את הרגשות שלך ולפעול בשיקול דעת כלל מערכתי. ריסון צבאי הוא חלק אינטרגלי ממערכת השיקולים הצבאית, שכן פתיחת מבצע גדול לאחר פיגוע ישחק רק לידיים של המחבלים הפלסטיני שרוצים לראות אש ותמרות עשן. לכן, ריסון זה לא התרפסות, אלא הבעת עוצמה צבאית חזקה מאוד.

וגם....?

אותה פלסטינאית "מסכנה" שהראתה אישור כניסה והתכוונה להתפוצץ בביה"ח סורוקה גם היא תמימה? איפה ההיגיון שלך?! איך אפשר לבטוח בהם כאשר זו כוונתם הברורה?! חוץ מזה, אני בטוחה שחיילנו בבמחסומים מתנהגים איתם בהגינות. לא פסלתי שאסור להתנהג איתם ביחסי אנוש, להיפך! נחוץ לעשות זאת! אבל ראוי לפעול בהגנה על עצמנו בנחישות, ברצון ובהתמדה. ובלי לזלזל, כניראה שהחבר'ה הדתיים, להם יש את הכוח הנפשי להתמודד עם "דילמות" שכאלה.. כניראה שלאנשים כמוך אסור שביטחוננו יהיה מופקד, מזל שיש חבר'ה דתיים. בהם אני בוטחת. הם אלה שלא יחששו להגן עלינו.

a e q u i t a s

New member
נו...ואז??!?

כמו שאני לא אומר שכול חובש כיפה הוא יגאל עמיר, אסור לך להגיד שכול פלסטינית היא מחבלת, הכללות זה דבר אסור, שוב, את מפספסת את העיקר ומדשדשת תמיד בטפל. החיים הם לא שחור לבן, נחישות, עמידה במשימה וטוהר הנשק הם ערכים שחובה לעמוד בהם בעת היתקלות עם אויב, לא בעת מגע אם אוכלוסיה אזרחית לא מעורבת. כנראה ולא נגיע לעמק השווה, אם זאת חבל שבליבך יש טינה כלפי אנשים שדעתם שונה ממך. אני לא ערבי ולא גוי, אלא אדם שעלה עם משפחתו לארץ ישראל לפני שנים רבות ממקום שהיה לנו טוב בארה"ב לשם מימוש החזון הציוני של מייסדי המדינה שלנו. לכולנו טובת המדינה ואזרחיה באים במקום הראשון. וחבל שאת עיוורת מלהבין את זה. אני לא מתלהם ואין בכוונתי לרדת עליך, כי אני מכבד את דעתך, לא מסכים, אבל מכבד בניגוד להמשך הגידופים מצידך. אני מאמין שצדק והגינות הם ערכים מקודשים ובני אדם לא נולדו רוצחים, זה הנסיבות והסביבה, וברגע ונטיב עם אותם אנשים לא מעורבים בטרור, יהיה לשכנינו הפלסטינים שאיפה אמיתית להגיע לרגיעה.

בסדר

תמשיך להאמין שהם מאוד אוהבים אותנו.... לי קשה להאמין לאנשים שאומרים בגלוי את דעתם עלינו, מביעים את רצונם הכנה לפגוע בנו. והם גם לא מכחישים...

a e q u i t a s

New member
שחור ולבן?

תגידי את רואה את החיים בשחור ולבן
האם כל הפלסטינים מחבלים, והאם כל המתנחלים חוסמים כבישים
התשובה שלי הוא לא, לא כל הפלסטינים הם מחבלים ולא כל המתנחלים הם חוסמי כבישים פורעי חוק, אבל מה דעתך? האם הכללות זה דבר טוב
והאם מנחילה את זה על שני הצדדים
מעניין אותי....

ואני אענה לך

הרי ברור שרובם הגדול עויין אותנו, אתה כניראה לא שומע טוב כי ערביי ישראל הכריזו שזהותם היא זהות פלסטינית לכל דבר, וכי הם מזדהים עם מאבקם. לי זה מספיק בשביל שאני לא יאמין להם.... המתנחלים לא אכזרים. הערבים כן.

a e q u i t a s

New member
ברור שזהותם היא פלסטינית

אפרו-אמריקאי בארה"ב תמיד יגיד לך שזהותו היא אפריקאית, מבחינת תרבותו, אך אזרחתו היא אמריקאית, בדיוק אותו דבר, התרבות שלהם שונה, השפה שלהם אחרת ומנהיגים שלהם שונים מאיתנו, הם קבוצה אתנית, מה את מצפה שהם יגידו שהם ישראלים יהודיים....

לא

אבל פלשטין בכלל לא קיימת!! חוץ מזה שהם נימצאים במדינת ישראל!! וכל היזדהות כזו מצידם זה תמיכה באוייב! הם צריכים להגיד תודה על כל הזכויות שהמדינה שלנו מעניקה להם!! ולא לבגוד בה!! זו מדינה דמוקרטית!!

a e q u i t a s

New member
יופי! אני בוגד שמחה!

יופי
אז אני בוגד, חייל בוגד שיושב בקרייה, סבבה
גם אריאל שרון בוגד שיושב בלשכת רוה"מ וכל השרים, חברי הכנסת, פרט מסרבנים הם בוגדים! מדינה של בוגדים
ילדה, את בגיל שלי, אני לא יודע איפה היית, היכן את גרה, אבל את שטופת שנאה בדיוק כמו אותם מחבלים שהשנאה מוליכה דרכם. תקשיבי לעצמך, את מתנהגת כאילו את איזה אלוהים שקובעת מי טוב ומי לא. אני באמת חושב שהשיחה הזו לא תוביל לשום מכול, ואני באמת מתחיל למשוך שערות מבית השחי
מרוב תסכול. תשתי כוס מים ותשבי על כוס המלכות ותשלטי על העולם, כך נראה שאתם פועלים. השמאל הוא יפה נפש ועוכר ישראל, סבבה, יופי, הימין הוא מחרחר מלחמה ושונא ערבים, יופי
אין לי כוח באמת.... במהלך כל השיחה ספגתי עלבונות רבים ממך, וס"כ את בת 21!! חחחחחחחחחח, עוד חשבתי שאת מספיק בוגרת כדי לראות ת'עולם, אבל את חוצפנית קטנה
, זהו!!! ואני עוד מתאפק ונזהר לא לצאת מכלי.

טוב שאתה יודע מה אתה

גם כן צעיר ועוד מאמריקה שבא לתת לנו מוסר שאנחנו צריכים לרחם על עם תאב דם של רוצחים!!! עשה טובה ותחזור לחור ממנו באת!

יוֹאב

New member
זאת הפעם האחרונה

שאת מחלקת 'עצות' ומטעמים לחברי הפורום שאין להם דעות כמו שלך. את רוצה להתדיין? יש צורה ויש דרך לעשות את זה.

st dragon flame

New member
לא, לא ממש

יש לנו מדינה משנת 1948, הכיבוש החל בשנת 1967. בנוסף, הכיבוש הזה עולה לנו מילארדים כל שנה שהיו יכולים ללכת לטיפול בבעיות החברתיות שלנו, הוא עולה לנו בדם החיילים שלנו, הוא פוגע בשמנו הטוב, ביחסינו עם העולם ובסיכוי לשלום עם מדינות ערב. ובנוסף לכל זה הוא יוצר מצב שבעוד כמה שנים יהיה רוב ערבי תחת שליטת ישראל, מה שיהפוך אותנו למדינת אפרטהייד מצורעת.

למעלה