סטייל בגיל 40 פלוס

לי וולף

New member

לקחת דווקא את הנשים הכי לוהטות....

ולבחון את מידת ההשתנות שלהן בגיל ארבעים , זה לא כך אמין בעיני.
רובן ככולן לא השתנו באופן מהותי מבחינה חיצונית במהלך השנים והן עדיין נראות בהתאם למודל הנחשק, כלומר רזות וחטובות.

michali278

New member
סוג של מסכימה.

כל הנשים שנצפו בכתבה קשורות לעולם הויזואלי הציבורי זמרות/שחקניות/דוגמניות בחוגים שלהם יש "קוד" ברור של שמירה על הגוף. הגוף כמשאב חשוב בשמירה על הסטטוס רלוונטיות, אם לומר יותר קשוח בבחינת "אם את רזה, את קיימת"

מעניין אותי לדעת דווקא מה קורה עם נשים שהחיצוניות היא לא חלק אינטגרלי מה"עבודה" שלהם. או שלפחות הן לא בספוט לייט.
יש הרבה נשים שאכן שומרות על עצמן מבינה פיזית שלא לעבור את מידה 38 חלילה, או הגנים שלהם טובים. יש הרבה נשים שלא. וטוב להם או לא טוב להם עם זה. הייתי רוצה לראות נשים "רגילות".

אני זוכרת שקראתי מזמן כתבה ב "זמנים מודרנים" על נשים שה 5 ק"ג שכל אישה תמיד רוצה להוריד, הפריעו להן.
הן רצו לרדת מ 60 הק"ג. והן עשו הכל כדי להגיע לזה. לא יודעת מה אני רוצה לומר בזה. רק שזה מה שגרם להן להרגיש שלמות עם עצמן. החזרה למידה 38-36.

michali278

New member
מוסיפה...

מה עם נשים כן מפורסמות שלא התבגרו כל יפה או בצורה הכי מוצלחת ושמורה שיש?
שכן הוסיפו מעט קילוגרמים, הפנים קצת נפלו כל מה שבא ביחד עם גיל 40+

efrato1

New member
עלי זה דווקא עובד

לראות את הנשים הלוהטות האלה שהיו יפות בשנות העשרים שלהן והיום בגיל 40+ הן אפילו יותר יפות.
אני באמת חושבת שהנשים שהם מראים שם כמו גוון סטפני, קרן מור, סופיה קופולה ואיילת זורר נראות היום פי אלף יותר יפות ממה שהן נראו פעם. זה הרבה בזכות איך שהן מתלבשות היום, מתאפרות, מחזיקות את עצמן (אני מדברת על החזקת גוף, לא לבלבל עם תחזוקה
) ואפילו הארשת הבוגרת על הפנים שלהן.

אני דווקא מבחינה בשינוי עצום אצלן, ולטובה.

אמנם עוד לא הגעתי

לעשור החמישי לחיי, אבל אני פחות או יותר באמצע העשור הרביעי, ואני יכולה לומר על עצמי ועל הרבה מחברותי שאני מכירה משנות העשרים שלהן, שאנחנו בהחלט משתבחות עם השנים. בגיל 20 לא ידעתי מה זו אופנה ומה זה סטייל, הייתי מתלבשת די מזעזע, הייתי נעולה על דברים מסויימים מאד שאהבתי ללבוש ולא הייתי פתוחה להתנסויות וגיוונים. אני חושבת שעם השנים השתפרתי מאד, אני אוהבת את עצמי הרבה יותר ושלמה עם חוסר השלמות שלי הרבה יותר, וזה משתקף במראה החיצוני. אני חושבת שזה מאפיין הרבה נשים בגילי ומעלה.

efroch99

New member

חזרנו עכשיו מארוחת ערב לכבוד יום הולדת 60 של אמא, ובן זוגי אמר לי שאם אני אראה כמוהה בגיל 60, אין לי מה לדאוג.
היא פשוט נראית עכשיו הרבה יותר טוב מאיך שנראיתה כל חייה. וגם הרבה יותר אוהבת את עצמה.

מעיןבר

New member
מליצה בחום על הבלוג של שלי גרוס - המלבישה

בלוג נהדר

חוצמזה, נהניתי מהכתבה.

למעלה