דעתי האישית......./images/Emo85.gif
אני כרוסייה, תמיד אהיה בטוחה שהסטיגמה הבאה לא נאמרה לחינם: כל הרוסיות זונות!!! דוגמא אישית: יש לי חבר (כבר שלוש שנים) עברנו הרבה ביחד, מריבות ויכוחים וכיוצא בזה. אך תמיד הרגשתי שאני סוחבת איתי מין עול כבד, איזה משהו שגורם לי למריבות אינסופיות עם החבר... לא לקח הרבה זמן והבנתי שהעול הזה, הוא לא בעיה כספית, אלא: רוסיה! כן. רוסיה. בחורה בת גילי, שלפעמים ניראה שהמטרה היחידה בחיים שלה זה לסכסך ביני לבינו. אותה בחורה, רוסיה, פשוט "מתעלקת" לנו לחיים ולקשר וממש מתנהגת כמו זונה. כמובן, כמו בכל סרט דרמה, האוייבת הראשית היא גם החברה של הגיבורה (אני), חברה שאורבת בפינה ומחכה לויכוח הכי קטן ומנצלת אותו עד הסוף. לא פעם היא אמרה: "אני אעשה הכל כדי ש*** יהיה שלי". חברי ידע מכל הסיפור אך לא דימיין לעצמו עד כמה סבל הרוסייה גורמת לשנינו, לפעמים עשיתי את עצמי כלא אכפת לי, וחשבתי שזה יעבור, והיא כבר תשתעמם. אך לא. הרוסייה העלוקה לא מפסיקה. בטח תגידו לעצמכם, שדברי הם כלליים מידי, הרי שבסיפורי ישנה רק רוסייה זונה אחת. לא. בתוך סיפור זה נוספו עוד שתי רוסיות שכניראה הסטיגמה "זונה" לא תפריע להן. שתי הרוסיות "עשו יד אחת" עם האובססיבית ונירתמו למאבק. מאבק שרק אני וחברי סובלים ממנו לפני כמה ימים זה עבר כל גבול... וחברי הבין עד כמה הבחורה אובססיבית הוא ביקש ממנה להפסיק להתקשר, והבהיר לה שכל מה שהיא תעשה, זה לא יפריד ביננו. תתפלאו, גם זה לא מנע בעדה להמשיך ולהתקשר... ומפה, אני מגיעה למסקנה חד משמעית: כל הרוסיות זונות!!!! טוב, לא כולן... רובן...