סטיגמה או אמת?

נצנצ

New member
../images/Emo47.gif פשוט מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

עדיין כואב לי הבטן..... מה זה צחקתי!!!!!

bar666xp

New member
שיו ../images/Emo2.gif אני בשוק איך שכחת דבר כזה..

חשוב.... המשך לסטיגמות על הפולניות "...בכול אוכל קצט סודה לשתיה שלא יעמוד לו יותר מדי" (את זה אגב שמעתי מפרסי לקח לי שעתיים להבין מה הוא רוצה חיחיחי).

../images/Emo26.gif סקס סטיגמטי ../images/Emo36.gif

נוAה כבר פרסמה את זה פה, אבל זה ראוי פרסום נוסף
זה משהו נחמד מספר שנקרא "סקס מניאק" שכתב חנן בר-און. הוא חבר ילדות של נוAה, אז באותה הזדמנות היא עושה לו פרסומת ע"ח הבית
מומלץ מאוד... סקס סטיגמטי / חנן בר-און " כיצד יודע בחור שאשתו הפולניה מתה? הסקס נשאר אותו הדבר, אך הכלים המלוכלכים נערמים בכיור... ותסלחנה לי כך הנשים הפולניות באשר הן שם, רבות ומצחיקות הן הבדיחות עליהן, אך האם יש שמץ של אמת בבדיחות גסות ומרושעות אלה? מכיוון ששורות אלה אינן מיועדות ליפי הנפש ועדיני העולם, אענה במילה אחת: כן. ובעצם מי יודע אם כן או לא - הכללות נעשות תמיד, וכל שכבה או עדה באוכלוסיה סובלת מסטיגמות כאלה או אחרות. מאידך, בחורות תימניות חמות כמו אש, טוענת השמועה. אודה ואתוודה: נסיוני התימני היחיד קשור באכילת מלאווח, אותו אני אוהב מאוד (רצוי עם זעתר!) אבל - גם אם התרועעתי עם שש יוצאות צנעא לוהטות וממזריות - האם עדיין נכונה הקביעה הזו? שמועות עוברות מהר מפה לאוזן (ולא רק שמועות...), נבנית כך תאוריה, וכל אחד מוסיף רכילות משלו. לא פעם שמעתי ש"כל הרוסיות זונות!". זה נכון שמעמדן שך הזונות יוצאות צפון אפריקה התערער ונפגע קשה כשהגיעה הסחורה החדשה: איכותית ואטרקטיבית הרבה יותר; אך מדוע צריכות כל נשות חבר העמים לסבול מאותן סוחרות-בשר? ועוד שאלה, האם כל הגרמניות הן פרות מיוחמות ומלוכלכות? הפעם הגזמנו, וירדנו מתחת לחגורה. במה חטאו אותן נורדיות ורודות לחי ותפוחות חזה שבאו לתור את מולדת התנ"ך ולתפוס קצת שמש בחודשי הקיץ? זה נכון שחלקן אכן מתפאר בתלתלי פרא של בית השחי המתבדרים להנאתם ברוח, אך עדיין: הסטיגמה עושה עוול ליתר הנשים, הן "חפות מפשע". ואני טוען כך: בטרם נקבעת דיעה, רצוי לבחון כל אישה לגופה... "

הספרנית

New member
הספרנית מעולם לא היתה עם תימניה

במיטה ומעולם לא נסיתה להכניס רוסיה אליה
לגבי גברים...אולי סטיגמה על מדידה לפי כפות הידיים, אבל הספרנית מעולם לא בדקה את הנושא מול מישהו שעניין אותה, אולי בצחוק...לא באמת... וחוץ מזה מצחיקלול...לא זו השאלה המקורית

rej

New member
דעתי האישית......./images/Emo85.gif

אני כרוסייה, תמיד אהיה בטוחה שהסטיגמה הבאה לא נאמרה לחינם: כל הרוסיות זונות!!! דוגמא אישית: יש לי חבר (כבר שלוש שנים) עברנו הרבה ביחד, מריבות ויכוחים וכיוצא בזה. אך תמיד הרגשתי שאני סוחבת איתי מין עול כבד, איזה משהו שגורם לי למריבות אינסופיות עם החבר... לא לקח הרבה זמן והבנתי שהעול הזה, הוא לא בעיה כספית, אלא: רוסיה! כן. רוסיה. בחורה בת גילי, שלפעמים ניראה שהמטרה היחידה בחיים שלה זה לסכסך ביני לבינו. אותה בחורה, רוסיה, פשוט "מתעלקת" לנו לחיים ולקשר וממש מתנהגת כמו זונה. כמובן, כמו בכל סרט דרמה, האוייבת הראשית היא גם החברה של הגיבורה (אני), חברה שאורבת בפינה ומחכה לויכוח הכי קטן ומנצלת אותו עד הסוף. לא פעם היא אמרה: "אני אעשה הכל כדי ש*** יהיה שלי". חברי ידע מכל הסיפור אך לא דימיין לעצמו עד כמה סבל הרוסייה גורמת לשנינו, לפעמים עשיתי את עצמי כלא אכפת לי, וחשבתי שזה יעבור, והיא כבר תשתעמם. אך לא. הרוסייה העלוקה לא מפסיקה. בטח תגידו לעצמכם, שדברי הם כלליים מידי, הרי שבסיפורי ישנה רק רוסייה זונה אחת. לא. בתוך סיפור זה נוספו עוד שתי רוסיות שכניראה הסטיגמה "זונה" לא תפריע להן. שתי הרוסיות "עשו יד אחת" עם האובססיבית ונירתמו למאבק. מאבק שרק אני וחברי סובלים ממנו לפני כמה ימים זה עבר כל גבול... וחברי הבין עד כמה הבחורה אובססיבית הוא ביקש ממנה להפסיק להתקשר, והבהיר לה שכל מה שהיא תעשה, זה לא יפריד ביננו. תתפלאו, גם זה לא מנע בעדה להמשיך ולהתקשר... ומפה, אני מגיעה למסקנה חד משמעית: כל הרוסיות זונות!!!! טוב, לא כולן... רובן...

rej

New member
זה כבר לא כעס

תיראי לא הייתי רוצה שאף אחת תעבור את זה אבל במשך 3 שנים לספוג את זה תארי לך מה זה ולבסוף היתפוצצתי

לא יודעת ../images/Emo13.gif

אני שילוב מאד מגוון- רבע גרמני רבע הולנדי רבע יווני ורבע בולגרי

למעלה