סטיגמה או אמת?

tokit

New member
שום עסק ושום בטיח..

חולה עליו ולא משנה איזה שטויות המקלדת שלו תפלוט..

אני יודעת אני סתם צוחקת...

מה נהייתם רציניים כאלו פתאום? קצת הומור חבר'ה...

בטח...

הזכרון הראשון שיש לי בחיים זה אני בבית שלה רץ לכל הכיוונים והיא רודפת אחרי עם תפוח או שניצל או פירה או במבה או ענבים או ....(הבנת כבר את הרעיון...). אאאאהההההה, שיגעה אותי!! אבל סה"כ היא בסדר. אשה טובה..

טוב שלא עם רגל קרושה, או געפילטע

פיש!!!!!! הסבתא כבר עשתה הסבה למזרח התיכון.... מה? גם אתה פולני??

avnil1

New member
הפולניה הלוהטת ...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

bar666xp

New member
לורן שקט את יודעת כמה שנים הפולנים

בונים את הסטיגמה הזאת כדי שלא יגעו בפולניות ש..... ככה להרוס לא חבל.... חוץ מזה לא כל אחד יכול ככה בלי הכנה מוקדמת לתפעל פולניה זה קצט מורכב יותר זה כמו ברוסית אבל הפוך...(מי שהבין הבין)

tokit

New member
היות ובחיים לא שכבתי עם תימניה

או עם רוסיה, לא אוכל להתייחס לסטיגמות שהבאת עמך. מה שכן, אני יודעת שלא כל הפולניות קרות. אני נגד סטיגמות, גם אם יש בהן מן האמת. כי כל אדם הוא שונה, ולא ניתן להכליל משהו כוללני על עדה או קבוצה שלמה של אנשים.

סטריאוטיפ קוראים לזה. פה ושם הוא

קולע... ופעמים רבות מאוד - לא!!!! למשל, שימו לב לכמות הפולניות שיש לנו כאן. הגיעה העת לצאת מהארון: גמני פולניה. (חמה)

גמני, מה שנקרא

white eastern europe trash :) חצי לטבי מהאבא (יענו הכוכבים למעלה יעדו לי להיות קופאית אך הגנים התמרדו) וחצי שני צרפתי, אבל צרפתי וואנבי, כי סבא וסבתא שלי מצד אמא הם פולנים שהיגרו לצרפת, אז אמא אולי נולדה בצרפת אבל זורמים לה בדם פיגמנטים פולנים, ועוד איזה... האם אני פולניה טיפוסית? הממ... בוא נראה. אני כרגע ממששת את הפטמות שלי וקיבלתי כויות קור- הפטמות קפואות. אני לא מתכננת סקס בקרוב, ואם כן אני הוכלת לעצום עינים ולאטום אוזנים כדי שחס ושלום לא אשמע שהוא נהנה החלפתי את צבע התקרה כבר אינספור פעמים( היה לי קטע עם בז', בורדו, אופוויט, עכשיו נראה לי אני אצבע לצהוב, תלוי מה תהיה המוזה באמצע הסקס, אמן שלא יהיה) והכי הכי- אני מסתכלת כל בוקר במראה ואומרת - מגיע לו!!

למעלה