סטטוסקופ !

henri100

New member
סטטוסקופ !

אישתי מתחילה עוד מעט את השנים הקליניות בלימודי הרפואה, אני מעוניין לקנות לה סטטוסקופ. 1. אשמח לקבל פרטים כללים לגבי סטטוסקופ, חברות, דגמים, ובאופן כללי - מה חשוב לדעת ולבדוק, גם לידע כללי, וגם כדי להתמצא קצת יותר לפני הרכישה. (למרות שאני מניח שהרוב אותו דבר) 2. אשמח לקבל המלצה לסטטוסקופ של חברה / דגם ספציפי, תוך ציון סדר גודל מחירו. 3. יש לי אפשרות לרכוש בניו יורק במקום בארץ, אם זה משנה משהו...

tutiris

New member
אין לימודי רפואה באוניברסיטה

יש לימודים בשיתוף עם הפקולטה לרפואה עם הטכניון, אבל לא ממש צריך סטטוסקופ בהם (מקצועות פרא-רפואיים ולא ממש רפואה), כך שקשה לי להאמין שמישהו ידע להמליץ לך. בכל מקרה, רעיון יפה מאוד למתנה! בהצלחה!

אם תחכה עד מחר,

אני אפנה את הבן זוג שלי להודעה שלך והוא יוכל לפרט. הוא בתורנות הערב. נדמה לי שניו יורק זה מקום לא רע בכלל לקנות אחד. מיטל

בן הזוג של מיטל

היי - יש כמה מקומות לקנות סטטוסקופ: 1) מיכלול / דיונון/ אקדמון במקומות בהם יש לימודי רפואה.יחסית זול בארץ 2) יזמות הייליגר - רשת קטנה של חנויות רפוה - לר זול ולדעתי גם לא אמינים. 3) בדרך כלל כל שנה מתארגנת לקנית ציוד לפני השנים הקליניות ואז זה קצת יותר זול. 4) אם אתה יכול, תקנה דרך הלינק הבא : http://steeles.com/ חברה מאוד זולה ואמינה אבל לא שולחים לארץ. קניתי מהם לא מעט. שלח לכתובת של מכר לארה"ב ואז שישלחו לך לארץ. האופציה הכי זולה! בעיקרון חברת LITTMANN היא הכי טובה. האפשרות המומלצות לסטודנטים מהזול אל היקר האיכותי יותר- קלסיק, קרדיולוג'יק, מאסטר קרדיולוג'יק. לא לקנות דיגיטלי - גם יקר, גם לא מחזיק הרבה זמן. אני את שלי קניתי לפני 11 שנים מהאתר הנ"ל ואין שום בעיות עד היום (מאסטר קרדיולוג'יק) בהצלחה לה ולך : )

hiGh jacKed

New member
יש לי המלצה תקנה

סטטוסקופ "ליטמן"- "Littmann" בעבר הייתי בצבא אחראי מרפאה קטנה , ויום אחד נמצא כזה סטטוסקופ ברחבי המרפאה בכל אופן , הרופאה שלי שעטה לעברו, שאמרתי לה שהוא שייך כנראה לרופא שהיה פה ועזב הבנתי ממנה שהוא סטטוסקופ משובח בהצלחה למצוא אחד במחיר טוב , אני מאמין שלא צריך עד ניו-יורק בשביל לקנות אחד שמח אם עזרתי (מי היה מאמין שאי פעם יהיה שימוש לסיפור הזה... :)

למעלה