סטוק רום ל I9305

LIOR Y

New member
סטוק רום ל I9305

יש למישהו מושג איך אני משיג את זה ומה שמו? אני מוצא רק רומים של מדינות אחרות בלי עברית מיושרת לימין.

תודה וחג שמח

feedingsys

New member
אין סטוק ישראלי למכשיר הזה

לא משווק בארץ כי צורך בו. אין LTE בארץ.

LIOR Y

New member
משהו לא ברור

רכשתי את המכשיר בארץ, היה לו רום עם עברית מלאה (הלוואי והייתי זוכר איך נקרא הרום), דרסתי אותו ועכשיו... אין?
אני מקבל את מה שאתה אומר כי חפרתי ברשת לעומק ולא מצאתי, אשמח להבין איך זה עובד בכל זאת.

תודה

HelloweeN

New member
SAMMOBILE שם תמצא את מבוקשך.

עד כמה שאני זוכר (היה לי את הדגם המצויין הזה של הטלפון) אין רום עם עברית, אבל מה שכן אפשר לנסות זה לחשוף את העברית עם MORELOCALE 2 או אפליקציות דומות, מעולם לא הזדקקתי לזה שכן אני יודע אנגלית מינימלית לתפעול הטלפון (מצלמה זה CAMERA ואנשי קשר זה CONTACTS).
אני בזמנו הורדתי רום אנגלי (שכן הטלפון היה אנגלי אבל זה לא משנה בכלל) והייתה לי תמיכה מלאה בעברית עם יישור מובנה לימין כמו שיש בכל האנדרואידים החל מגרסא 4.

LIOR Y

New member
גם אני עובד עם האנגלית והכל בסדר

והבנתי שיש בעיה עם היישור לימין ב MORELOCALE2. בכל זאת, קניתי אותו עם עברית מלאה!

HelloweeN

New member
המכשיר הזה לא יצא בישראל

יכול להיות ששמו לך איזה רום מבושל שהוא עם עברית. אני לא מכיר דרך לשחזר את העברית בצורה רשמית, אם MORELOCALE לא עובד, אין לי מושג. אני כן יודע שהרום האנגלי שצרבתי יש בו יישור מלא לימין ותמיכה מלאה בעברית גם בכתיבה. ממליץ לנסות בכל זאת.

LIOR Y

New member
מה הכוונה לא יצא בישראל?

אמנם לא קניתי ישירות מהיבואן אבל בחנות סלולר בהרצליה והוא מופיע בזאפ .
אני כרגע עם הרום הגרמני, אשמח לקישור לרום האהגלי.
תודה

HelloweeN

New member
המכשיר שנמכר בארץ זה יבוא מקביל

או אפור ולא יבואר רשמי ומסודר של "סאני" שלרוב משווקים דגם אחד של מכשירי דגל (i9100, i9300, i9500). מאוד יכול להיות שחנות הסלולר שקנית ממנה הזמינה סטוק פרטי או ייבאה בעצמה כמה חתיכות, ובסוף מישהו בישל רום עם עברית.
בכל אופן, זה לא משנה איפה קנית, מדובר על מכשיר מעולה, שבעיני טוב יותר מה-S4 שיש לי כרגע. תקליד לשורת החיפוש את הדגם שלך (I9305) פה: http://www.sammobile.com/firmwares/ ותוריד (אחרי רישום) רום של מדינה, רצוי באירופה המערבית אך לא חובה, ושלא יהיו למדינה זו את שם המפעיל בסוגריים. ניראה כי דווקא הרומים של שוודיה וערב הסעודית קיבלו עדכון באוגוסט, וגם הגרמני יחסית מעודכן. אם העברית לא עובדת בגרמני תנסה את השוודי את הערב סעודי, אבל לפני זה, כיוון שזאת לא אמורה אמורה הייתה להיות בעיה, תחפש מידע ב-XDA לאם משהו השתנה ברומים האלה. ברומים של ה-S4 למשל, סמסונג הטמיעו שינוי בבילדים האחרונים ומי שמנסה לשנמך גרסא - יש לו בעיות עם ה-IMEI. אני לא חושב שיש כזאת בעיה ב-S3 שלך, אבל כדאי קצת לחקור ולקרוא ולראות אם יש בעייתיות מסויימת כי תמיכה בעברית אמורה להיות גם ברום הגרמני.

למעלה