סטוצים

ebony

New member
סטוצים

בגלל שאלה שעלתה כאן
סטוצים כן
או לא
ולמה
מה מושך כל כך בסטוץ
למה לא בתוך קשר
והאם יצא לכם פעם קשר מסטוץ
ואיך היה הקשר
אבונית

free soul

New member
יש הבדל בין סטוץ לבין..

סקס עם פרטנר בואו אגדיר לכם את המילה "סטוץ"- פוגשים גבר, בקושי בקושי מכירים אותו אפילו את שמו [לא מגזימה] מזדיינים איתו ומאז זהו, לא שומעים, אין טלפונים... יענו סקס חד פעמי עם בן אדם זר לחלוטין, ואת זה אני לא אוהבת. אבל, סקס עם פרטנר שאיכשהו את מכירה אותו אז בטח! זה כן, מאז שקיימתי יחסי מין היו לי רק פרטנרים, סטוצים כמעט היו לי אבל, הפסקתי אותם. אין כמו סקס עם בן אדם שמכיר אותם ומודע לדברים שאת כן או לא אוהבת.

ז י ג ז ג

New member
בול../images/Emo93.gif

אם אני אפגש עם בחורה ואשכב איתה בערב הראשון.. ברגע שלא נכנסנו לשום קשר מחייב.. זה סטוץ! ולא משנה אם אני אפגש איתה שוב למטרת סקס או שאני לא אראה אותה יותר.. זה עדיין סטוץ!!!!

free soul

New member
שום בולשיט ושום נעליים.

לך תקרא ב"מילון" את ההגדרה של סטוץ. יש סקס עם פרטנר... סקס עם פרטנר- קשר מיני בלבד בין הגבר לאישה. לי היה קשר של יותר מחצי שנה! עם אותו אחד.

free soul

New member
אממ.. מכיר את המילה "צוחקים"

יפה, אין דבר כזה סטוץ במילון.. אבל, כל אחד יודע מה זה סטוץ ומה ההגדרה שלו.. תבדוק בקישור.

free soul

New member
אני תמיד יודעת מה אני אומרת!

אגב! אקפוץ היום אלייך לכמה זמן היום...

ז י ג ז ג

New member
אלו מילים שהעם המציא.. לא בן-יהודה.

כל אחד יכול להשתמש בהגדרה איך שבא לו.. מבחינתי אין דבר כזה "יזיזה" אם אני שוכב עם מישהי כמה פעמים בלי שום קשר מחייב.. שנפגשנו למטרת סקס וזהו. אז היו לנו כמה סטוצים! זה לא הופך אותה ליזיזה שלי.. מי בכלל המציא את המילה מפגרת הזו???

אורזמן

New member
המצאת המילה "י ז י ז" ?../images/Emo4.gif

מה ז'תומרת מי המציא ??? ה י ז י ז י ם הראשונים
אור

jessy19

New member
../images/Emo31.gif

סטוצים- לא בבית ספרנו ( או במקרה שלי: לא ביחידתנו
) אני מחפשת קשר רציני בלבד, מה לעשות, זקוקה לאהבה, לרגישות, לרומנטיות ולא סתם לחפש מישהו ולשכב איתו כדי לספק את עצמי ואותו

Vdrums

New member
../images/Emo31.gif זה מעפן לאללה.

לא כיף בכלל. הרגשת ריקנות, הרגש חסר ובגדול וזה ממעיט מההנאה בהרבה.

למעלה