סטוצים

ז י ג ז ג

New member
עוד בול../images/Emo93.gif לדעתי...

הרגשת ריקנות זה כשהפרטנרית לא יודעת להזדיין (וסליחה על הבוטות) ואז זה כבר לא משנה אם זה סטוץ או חברה! אם היא לא יודעת.. לא יעזור כלום, לא נהנה ותהיה הרגשה של ריקנות! מאידך, אם הפרטנרית יודעת לעשות את העבודה.. על אותו מטבע.. זה כיף לא נורמלי! וזה לא משנה אם זו מישהי שאתה אוהב או סתם סטוץ! למרות שאין ספק שהכיף הוא גדול יותר אם זו בחורה שאתה אוהב.....

Vdrums

New member
ככה אתה מרגיש אני לא.

היה לי סטוץ אחד (אחד יותר מדי) ויצאתי ממנו בהרגשה גועלית, ולא בגלל הביצועים, בזמן המעשה נהניתי והבחורה השקיעה אין ספק, אבל ההרגשה המגעילה שאח"כ לא שווה את זה בכלל. מבחינתי זה די בזוי. כל אחד והרגשתו אין פה עניין של בולשיט או לא.

אורזמן

New member
נכון , הרגש חסר.....

אבל כשיש קליק,... השיחה או לפעמים בלי שיחה העיניים בוחנות את הגוף, עושות סריקה לעומק ריח הגוף משכר החושים המגע, זרמים עוברים בגוף ורק רוצים לעשות סקס, הרגש נשאר בצד ופחות מעניין באותו רגע יש הנאה ובגדול... האהבה תגיע בזמנה, אולי אחד הסטוצים יהפך לאהבה ואולי לא אור

free soul

New member
שמע, יש אתה צודק בהחלט..

אבל, יש אנשים שמאוד אוהבים מין ולא יכולים להיתאפק, אז, לכן יש להם אנשים אשר שומרים בקשר מסויים שניקרא "קשר על בסיס מין בלבד" ואלוואייייייייייייייייייייייייייייייי עליי כבר למצוא את הבן אדם הזה!!! שאוכל לעשות איתו אהבה!!!!!! אויי איפה אתה, איפה....?
סתם, לא מוכנה כרגע לאהבה, לא עושה לי טוב בכלללללל

מזדהה , בערך

גם אני לא מסוגלת בלי רגשות. לא יכולה להיות עם מישהו שלא קרוב אלי. אבל כנראה שאת מדברת על אהבה מוחלטת. לי יצא להיות עם חבר טוב, ידענו שזה לא מאהבה וזה לא נועד להמשכיות. אבל הכרנו אחד את השני מצויין, וזה היה ניפלא

אם יוצא למה לא.

לא מחפשת אותם בנרות. מה מושך בסטוץ? שלפעמים יש בן אדם פה עד כאב/מזיין פצצה/יודע לגעת בכל המקומות הנכונים וכו', אבל ברמה הבסיסית של תקשורת במילים בא להקיא עליו, אז לפחות אחלה זיון יצא מזה. יצא לי קשר יזיזתי מסטוץ.

unicornus

New member
סטוצים...

סטוצים כעיקרון זה לא דבר שנועד לקבוע אם קשר יהפך לרציני או לא. כשמתחיל בקטע מיני זה מתחיל בעיניין מסויים שממנו זה יורד מהר מאוד. כמו שתמיד אמרתי "ליופי מתרגלים אבל קשה לחיות עם שיטחיות". בסופו של דבר הקטע יורד ואתה עומד מול אדם שאתה לא ממש רוצה להיות לידו. מה שגבר קורה לו זיון ברוב המיקרים בחורה שבאמת שווה קוראת לזה מערכת יחסים. אני לא מכיר אף אחת שמחזיקה מעצמה שתסכים להכנס איתך למיטה אם היא לא מרגישה שום דבר. חוץ מזה אם מדובר באנשים שיודעים מה הם עושים אז תסכימו איתי שכשמכירים וסומכים אחדעל השנייה נהנים יותר, זורמים יותר עושים דברים כיפיים יותר מה גם שנוסף רגש שזה כמו תבלין שמוסיף טעם אחר לעיניין. וכשמרגישים אז זה הבסיס לקשר, מהתחלה זה אמור להיות ככה.

../images/Emo45.gif ו ../images/Emo31.gif (ואלי למה לא ../images/Emo3.gif )

ואני גם יסביר
עקרונית כן למה לא? אם שני הצדדים רוצים. מצויין. אחלה וניפלא. (כל עוד שניהם בוגרים כמובן). אבל אישית, זה לא מדבר אלי. אם אני לא מכירה מספיק טוב את הצד השני, ולא ממש איכפת לי ממנו אין בי שום צורך לענג אותו ושום רצון שהוא יענג אותי.

Sunset Night

New member
בעיקרון אני לא אוהב סטוצים

לא נוח לי להשקיע במישהי לא מכיר בכלל. כמובן שאני יכול סתם לזיין אותה מבלי הרבה איכפתיות אם היא תגמור או לא, אבל אני לא טיפוס שכזה. כמו שפרי סול אמרה, פרטנרית זה הרבה יותר מהנה ומענג מסטוץ. מצד שני, סטוץ זה מרגש ומסעיר יותר. אז אם התנאים נכונים (לא קורה הרבה) אז אני דווקא מאוד אהנה מהסטוץ. אם התנאים לא נכונים, אני פשוט אפסיק אותה באמצע

tanya666

New member
סטוצים???

למה לא? אין בזה שום דבר רע...כל עוד שני הצדדים מודעים לכך ויש הסכמה ...אז בכיף...אין בזה רע.

ronibh

New member
אני עונה!

אני בעד סטוצים... זה כיף,מרגש, מעלה את הביטחון והאגו- אמנם זמנית אבל בכל זאת... :) מה שמושך כל כך בסטוץ זה שהסקס נבנה לרוב על פי רק משיכה... אין גורמים אחרים להתחשב בהם כמו אהבה, הכל טבעי אמיתי אין את הפחד שהסטוץ שלך יחשוב שאת מוזרה כי הוא לא מכיר אותך הוא לא שופט אותך, וגם מה אכפת לך- את כנראה לא תראי אותו יותר... לפעמים סטוץ יכול להפוך לקשר, לפעמים לא, אולי זה לא טוב שקשר שהתחיל בצורה מינית כנראה ימשך ככה... אולי זה שונה. היה לי קשר שהתחיל מסטוץ והוא היה מדהים אבל קצר... (בגלל המרחק:) )

למעלה