סטוצים וסטוצים מתמשכים (יזיזות) עם גברים

BlackMetal6

New member
כמעט ואין כאלה

רוב הגברים זבלים ולגברים יש נטייה להיות חסרי רגשות/ מנותקים מרגשות

BlackMetal6

New member
למה לדעתך אישה חייבת להיות השולטת ביחסים עם הגבר?

כרגע פיתחתי גועל כלפי האיבר של הגבר (אני קוראת לאיבר שלו נחש ארסי) וכלפי סקס סטרייטי אבל
אני אספר על הסטיות המיניות שהתפתחו אצלי ואני חושדת שהן התפתחו אצלי בעקבות צפייה בפורנו מגיל 11:
תמיד הדליק אותי סקס שבו הגבר שולט בי ולא אהבתי את התנוחה שבה אני למעלה-
אמרתי לגברים שיתייחסו אלי כמו לזונה ולשפחת מין שלהם כי זה הדליק אותי וגם וגירתה אותי המחשבה שגבר "יקרע לי את הצורה" בסקס וגם נמשכתי ללתת אוראלי לגבר והדליק אותי לעשות עם גבר "גרון עמוק" והוא בעצם "פירק" לי ככה את הגרון וגם אהבתי כשהגבר היה אלים כלפי בסקס והשפיל אותי מילולית בסקס. וגם היה לי את הקטע הזה שהדליק אותי אונס ואמרתי לגברים שלי שיאנסו לי את הפה ואת הגוף. כמובן שעם אף גבר לא היה לי קשר זוגי רציני...
וגם הייתי ביחסים בדס"מים עם "אדון" שעשה ממני שפחת מין שלו (כבר הזכרתי את זה שזה הדליק אותי להיות "שפחת מין") ועכשיו אני מבינה שכל האדונים האלה בעצם ניצלו אותי.
את אומרת בעצם שנשים צריכות להסכים לסקס שבו עושים רק תנוחה אחת שבה האישה היא למעלה???
ואת צודקת ואני מרגישה בדיוק כמוך כבר שנים רבות שזכרים לא מסוגלים לאהוב ורק גבר אחד שידר כלפי אהבה אבל זה היה כשהייתי בת 14 ולא היה איתו כלום בסוף

אני מבינה שבאופן הזה שאת מתארת השתחררת לגמרי מכל אחריות

על הסקס, ומכל רגש. עשית סקס עם חיות, למעשה, סקס חייתי לגמרי, שהיתה בו תאווה בלבד מצדך, וכך כנראה הגעת לאורגזמות.

ייתכן שברמת ההתפתחות הרגשית שלך, שבה נשארת אז, לא קישרת בכלל בין סקס לאהבה, לחום. לקשר רגשי אישי כלשהו. העדפת את הזכר בתור חיה.

בעצם, האם הגעת לאורגזמות? הלא ייתכן שהיה פה ניצול צרוףמצד הזכרים, ולא קיבלת מזה אפילו אורגזמות.
למה לא הסתפקת באוננות + פנטזיות חייתיות? למה הגשמת את התאוותנות הצרופה הזו בחייך, עם זכרים ממשיים?

כדי להגיע לסיפוק אמיתי אשה צריכה להיאהב, צריכה שיתעלסו איתה באהבה בחושניות אוהבת , בחום. וצריכה לשלוט במין נטו (מה שמכנים בצורה מתועבת כל כך "חדירה"), שצריך להגיע רק לאחר התעלסות אוהבת ממושכת ורצון עמוק מצד האשה, מרגע מסוים, להפעיל את איבר מינה. לא סתם קוראים לקשר הזה "זוגיות", ולבן הזוג "פרטנר". עליו להיות ידיד אמיתי, קשוב ורגיש . צריך להיות שם שיוויון. ואז אפשר שלעתים גם הזכר יהיה "למעלה". כי אז לא יהיה בכך משום "שליטה" שלו, השפלה של האשה, "כיבוש", ושאר מילים "נחמדות" שהחיה הזיכרית המציאה לתיאור יחסי מין. תהיה שם הדדיות שיוויונית מוחלטת.

BlackMetal6

New member
האמת אף פעם לא הגעתי לאורגזמה

ואני נהנית פיזית יותר מאוננות מאשר מסקס עם גבר.
ואת צודקת ואני מצטערת שאיבדתי את בתולי בכלל וגם אני מרגישה שכל הזכרים האלה "ליכלכו" אותי ואני מרגישה שאני מלוכלכת וטמאה. הייתי צריכה להסתפק באוננות ובפנטזיות.
ולמה הגשמתי את הפנטזיות האלה עם גברים? כי התפתחו אצלי כל הסטיות האלה והתאווה לסקס החייתי הזה עם גברים וללהרגיש שאני זונה שלהם... זאת הייתה תאווה שלא חשבתי לא לממש אותה.
&nbsp

אה....כך.

אם כן הבעיה היא בהחלט בסביבה המשפחתית והחברתית בה גדלת, ב"חינוך" הרגשי שקיבלת.

אומר לך שאני שמחה שהגעת סוף סוף לנקודת ההתפכחות. מכאן ואילך הדרך מובילה רק למעלה. ועצתי לך: תרגישי שהזכרים איתם התפלשת ראויים לשנאתך, וכך כל זכר שאינו מכבד אותך , בכל תחום, גם כיום. את יכולה להרגיש גם שהנשים במשפחה שלא חינכו אותך נכון ולא גוננו עלייך ראויות לשנאתך. שכל הסביבה הזו בה גדלת היא זבלית. תחפשי את הנשים ואת הסביבה המכבדת והאוהבת. תשתדלי לספוג את יחסן לנשיות, לעצמן, לעולם, לגברים.

פה בפורום התחלנו לתת לך כבוד ואהבה , ואני מקווה וחושבת שכמה

מהגברים הפמיניסטים פה יצטרפו אלינו.
תכתבי הרבה פה. אנחנו ניתן לך תמיכה ואהבה לאורך כל דרכך, נשתדל לעזור לך להתמודד עם כל בעיה שתצוץ.
יש לך עבודה , פרנסה? את יכולה לממן פסיכולוגית (פמיניסטית)?

BlackMetal6

New member
המון תודה

אני אמשיך לכתוב פה.
כרגע אני לא עובדת אבל אתחיל לעבוד בקרוב
ואני לא בקטע של פסיכולוגים אבל יש לי יועצת אלטרנטיבית (מתקשרת) מאוד טובה ואני איעזר בה כשיהיה לי כסף.

מעמקים39

New member
את לא טמאה ולא מלוכלכת.

הגברים שפגעו בך וזלזלו בך הם המלוכלכים. רציתי לשאול וכמובן שאינך חייבת לענות- האם פגעו בך בילדותך?

BlackMetal6

New member
האבא החורג שלי התעלל בי פיזית ונפשית

את האבא האמיתי אני לא מכירה ובגן ובבית הספר הייתי "ילדת כאפות".

Berethor

New member
זאת גם יכולה להיות אחת הסיבות לנטיות הבדסמיות שהיו לך

יש הערכה לפיה אנשים יכולים להפוך למזוכיסטים כתוצאה מהתעללות בילדות, ונראה שאצלך זה גם תואם את הרקע.

"מזוכיזם הוא פאראפיליה, הלך נפש שבו האדם נהנה לסבול כאב והשפלה על מנת להגיע לסיפוק, לגירוי מיני או לאורגזמה."

"יש האומרים כי מאחורי העדפה מינית שכזו מסתתר עבר נפשי מעורער, כלומר ילדות עם אב או אם מתעלל (פיזית או נפשית). לעתים קרובות הצורך לשליטה פיזית נובע מהעובדה שלאדם אין שליטה על חייו. ובהתאם, הצורך שישלטו בפרט נובע מהעובדה שמדובר באדם עם התלבטויות רבות בחייו ויש לו צורך לפתור אותן והעובדה שבמערכת היחסים המינית יישלטו בו מרצה את הצורך."

http://he.wikipedia.org/wiki/מזוכיזם

A לוןA

New member
מי שמסתמך על ויקיפדיה בתור מקור מידע אמין

בייחוד בנושאים מחקריים, כנראה שאלו התוצאות שיקבל.
&nbsp
הנה ציטוט ממקור מכובד ומחקרי, שהוגש לוועדת הICD11 בנושא
&nbsp
"מחקרים אמפיריים מראים, עם זאת, כי תדירות הדיווח של אנשי ה-SM על נזק מוקדם או התעללות מינית היא בערך כמו בשאר האוכלוסייה (Santilla et al., 2000; Brame, 2000; Moser, 2002). קבוצת ה-SM לא חוותה יותר ענישה גופנית בילדות (Gosselin & Wilson, 1980).
סקר טלפוני שנערך בעזרת מחשב ובדק מעל 20,000 אוסטרלים (גברים ונשים) מצא כי בדסמיים שרואיינו לא חוו קשיים מיניים, התעללות מינית, כפיה או חרדות יותר מאוסטרליים אחרים. החוקרים טענו כי המחקר עוזר לנפץ את הסטריאוטיפ הקיים, לפיו אנשים העוסקים בבדסמ "ניזוקו" כילדים ולכן הם "לא מתפקדים". (Richters et al., 2007, 2008)"
&nbsp
מתוך האתר revise f65, העוסק בנושא בדסמ, פטישים וטרנסווסטיים.
&nbsp
(אגב, תודות לך, עידכנתי את הערך בויקיפדיה, אתה יכול לקבל שם עכשיו תמונה נכונה יותר. תודה)

Berethor

New member
זאת עמדתך, זה עדיין לא אומר שאנחנו הולכים להסכים איתה

BDSM תמיד ישאר נושא שנוי במחלוקת ובצדק. מבחינתי זה הגיוני מאוד שמדובר במשהו שהוא תוצאה מטראומות, מה לעשות "שלהנות" מדברים כגון כאב והשפלה זה לא דבר נורמלי בלשון המעטה. חוץ מזה אל תנסה להציג את עצמך או את האתר הבדסמי revise f65 כאובייקטיבים, שהרי אתם אוהבים BDSM.

A לוןA

New member
בוודאי שאיני אובייקטיבי

אבל המחקרים שהצגתי ומוצגים באתר- הם דווקא כן.
עכשיו השאלה אם אתה מסתמך על מחקרים שנערכו ע"י קראפט-אבינג ב1886 (או על אחרים שבדקו מקרים יחידניים) ותומכים בדעתך- או על מחקרים איכותניים וכמותיים מודרניים שסותרים אותה.
&nbsp
אגב, אם זה מעניין אותך, גם ב-DSM-V כבר לא מתייחסים לבדסמ כאל הפרעה, ולא קושרים אותה לטראומות ילדות, וגם בחלק מהמדינות שלכאורה כפופות לICD יצאה הוראה של משרד הבריאות לא להתייחס לחלקים אלו של ה-ICD (מדובר על שוודיה, פינלנד, נורווגיה וכו')
&nbsp
(DSM הוא ספר האבחנות הפסיכיאטריות האמריקאי, ICD הוא מקבילתו האירופית)
&nbsp
בקשר לאבחנה שלך כ"נורמלי" ו"לא נורמלי"- פה אנחנו מסכימים. מאחר ובדסמ מקיף לפי ההערכות בין 7-15% מהאוכלוסיה, הרי שהנורמה אינה בדסמית. גם הומוסקסואליות אינה נורמלית, מאחר והנורמה היא הטרוסקסואלית.
&nbsp
בניגוד אליך, אני לא חושב שמשהו שהוא לא נורמלי הוא פסול- הוא פשוט שונה.
(לצורך העניין, גם להיות ערבי בישראל זה לא נורמלי- זה לא עושה את זה פסול, רק שונה.)

למעלה