סטוצים וסטוצים מתמשכים (יזיזות) עם גברים

מעמקים39

New member
בתחילת הודעתך התלוננת שמי שמסתמך על ויקיפדיה בלה בלה בלה

ובסוף ההודעה רצת ״לעדכן״ את ויקיפדיה במידע ״האמין״ שלך. אז טוב שהזכרת לנו לא להתייחס יותר מידי למידע שמוצג שם.

A לוןA

New member
זה שהמידע בויקיפדיה אינו אמין- זו עובדה

זה שהיא משמשת מקור מידע- זו גם עובדה, בלי קשר לדעתי אליה.
ואם ביכולתי לפזר מעט מהבערות בנושא ע"י עידכון הערך בויקיפדיה ע"י הסתמכות על מקורות מידע ומחקרים אמינים- מה טוב.
&nbsp
מה הקשר בין הדברים?
&nbsp
(וניסוח ה"בלה בלה בלה" שלך הוא פוגעני.)

מעמקים39

New member
מה שפוגעני זה הניסיון שלך לבטל מחקרים שלא מסתדרים עם עולמך

ולנסות להכניס לנו לראש שהם לא לגיטימיים כמו המחקרים ״האמינים״ שלך. כפי שברטור טען קיימת מחלוקת בנושא והמחקרים הם לכאן ולכאן אז תפסיק לנסות להציג את המצב כאילו מדובר באנשים שעברו חיים רגילים ובכיף שלהם הגיעו למצב של התעללות פיזית בעצמם. זה בדיוק כמו להגיד שהזונות בחרו להיות זונות, שהיו להן חיים נורמליים וכך סתם התחשק להן פתאום להיות זונות. כל ניסיון שלך להציג את היחסים האלה כדבר שאינו דורש טיפול הוא פוגעני ואל תשווה זאת עם הומואים שאומנם לא חיים בנורמה אבל לא פוגעים באף אחד ובטח לא בעצמם.

A לוןA

New member
זו בדיוק הבעיה

שלא את ולא ברטור לא הצגתם שום מחקרים שתומכים בטענה הזו, לעומתי, שדווקא כן. אם תביאו מחקרים כאלו ברמה ובהיקף שהבאתי- אני בהחלט מוכן לשקול אותם זה מול זה.
בינתיים כל מה שיש לנו זה ציטוט מויקיפדיה ללא שום גיבוי מחקרי מאחוריו, מול מחקרים שנערכו במחלקות פסיכולוגיות ופסיכיאטריות באוניברסיטאות המכובדות בעולם והוגשו כאלו לוועדת ה-ICD11. מי מהם צודק? (אנחנו עדיין מבחינים בין דיעה לבין מחקר, נכון?)

בקשר לעניין הזנות- אני יודע שזה נורא קל לנפנף בדגל אדום ולכנס את הגדודים מאחורייך, אבל אין בין זנות לבין בדסמ דבר וחצי דבר- אלו בכלל לא דברים ברי השוואה.

ובקשר לציטוט האחרון של דברייך "כל ניסיון שלך להציג את היחסים האלה כדבר שאינו דורש טיפול הוא פוגעני" - ובכן, הרשי לי לנפץ לך עוד מיתוס. בכל המחקרים שנערכו (ויש לי את המחקרים, אם תירצי לעיין בהם) דיווחו אלו הנמצאים במערכות בדסמיות על רמת אושר/שביעות רצון מחייהם גבוהה מהממוצע באוכלוסיה, כך שטיפול בוודאי אינו נדרש כאן.

ומיתוס אחרון, אם תרצי- התייחסת בדברייך לאנשים ש"הגיעו למצב של התעללות פיזית בעצמם"- ובכן, לא כל יחסי הבדסמ כוללים כאב ובוודאי שאינם כוללים התעללות. מפתיע, אהה?

Berethor

New member
אתה יודע לבד שיש מספיק מחקרים שמעידים שBDSM זה דבר בעייתי

וגם בלי מחקרים, יש לנו כאן גם עדות אישית של בחורה שבעבר הייתה חלק מהBDSM ורק לאחרונה הבינה שהיא סבלה מזה למרות שבזמנו היא נמשכה לזה מסיבה בעייתית כלשהי. אתה זה שחייו סובבים סביב BDSM, לא אנחנו, אז כמובן שיש לך קישורים למחקרים הפרו בדסמים. אם אני ומעמקים נשקיע יותר זמן בזה, תהיה בטוח שנמצא גם הרבה מחקרים שהגיעו למסקנה שBDSM זה דבר בעייתי, ואכן לא סתם זה פאראפיליה. אפילו אם אתה חלק מהדבר הזה, אתה יכול לפחות להודות בדיוק כמו פותחת השרשור בכך שאתה אוהב דבר שהוא בעייתי, במקום לנסות ליפות דבר שהוא בסופו של דבר אלימות והשפלה "בהסכמה", דברים שאינם נחשבים לנורמלים וטובים בלשון המעטה, הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובת BDSM, זה כל עוד זה נעשה בהסכמה זה הרע המיעוטו, כי אנשים סדיסטים יכולים להתעלל באנשים ללא הסכמה, אבל בכל מקרה זה לא דבר שהוא טוב. אתה יודע שפרויד לדוגמה הכיר בBDSM כבעיה נפשית, וגם כל הקהילה הרפואית נהגה להכיר בזה כבעיה נפשית, זה לא היה סתם ככה, אין לי ספק בכך, אז אל תנסה לסבן את זה, כאילו מדובר פה "בהמצאה שלנו". חוץ מזה אתה באמת חושב שאנחנו נאמין לכל "מחקר מודרני"?, במיוחד בנושא שנוי במחלוקת. רק כי משהו חדש יותר לא אומר שהוא טוב יותר, כל עניין לגופו. אני גם מטיל ספק רב בהרבה מחקרים מודרנים בנושא, כי ברור לי שיש להם הטייה פוליטית ולא רפואית, בעבר הרופאים היו יותר כנים מאשר היום, בלי כל "התקינות הפוליטית". כאילו שזה לא ברור שהסיבה היחידה שמישהו יוציא BDSM מרשימה של סטיות או בעיות נפשיות זה רק כדי לרצות את חובבי הבדסמ ולא משום שזה באמת לא דבר בעייתי. מי יודע אולי בסוף אפילו פסיכופטיה ירצו לא להחשיב כבעיה נפשית, כדי "לא לפגוע ברגשות" הפסיכופטים. בנוסף מאיפה הערבות שחובבי הבדסמ בסקר לא שיקרו לאחרים או אפילו לעצמם? מה אנשים לא אומרים לעצמם כדי לישון יותר טוב בלילה, כחלק ממנגנון ההכחשה.

מעמקים39

New member
ברטור כתבת כל כך יפה

A לוןA

New member
ערב רב של מלל, אבל בסופו של דבר לא אמרת כלום

בוא ננסה לפרק את מה שאמרת ולהתייחס-
  1. יש מחקרים שמראים שבדסמ בעייתי- אולי. כל עוד לא הבאת מחקרים שהתבססו על קבוצות מדגם גדולות מספיק, ועמדו בקריטריונים מחמירים של ביקורת כמו אלו שאני הבאתי- הטענה הזו היא לא כלום.
  2. העדות האישית שהובאה פה היא אכן מצמררת, מצערת ומעציבה, אך אינה אומרת דבר. האם לא נאמר כאן בפורום שוב ושוב שעדות אישית של אחת אין בה כדי להעיד על הכלל?. הבחורה הזו עברה התעללות וניצול מזעזעים בעיני (אביה החורג וכו')- אבל זה לא אומר שכולן (או אפילו רובן) כאלו. והמחקרים שהבאתי תומכים בכך. הטענה הזו היא לא כלום
  3. חיי לא סובבים סביב BDSM, תודה רבה- יש לי תחומי עניין רבים ומגוונים- ומיניות- לאו דווקא בדסמית- היא אחת מהם.
  4. "פראפיליה היא דבר בעייתי"- פראפיליה היא העדפה מינית. אין זה אומר שהיא רעה או טובה- היא פשוט העדפה. יש סוגים שונים של ציפורים שבוחרות את בן זוגן המיני לפי גודל המקור (סוגי שחפים) או לפי גודל הזנב (טווסים) למרות שאלו אינם איברים מיניים. אם היו אנושיים הם היו מסווגים כפטישיסטים. הפראפיליה אינה הפרעה (disorder) אלא העדפה שאינה נורמטיבית. זה לא עושה אותה בעייתית- כפי שהסברתי בפוסט הקודם. הטענה הזו היא לא כלום
  5. בדסמ אינו אלימות. אלימות היא מעשה שאינו מוסכם. להגיד אלימות בהסכמה זה כמו להגיד גשם יבש. ביטוי שאין בו כלום
  6. סדיסטים שאינם בדסמיים וסדיסטים בדסמיים הם שתי אוכלוסיות שונות לחלוטין (מוכח מחקרית). גם הדחפים הבדסמיים והדחפים הסדיסטיים מגיעים ממקומות שונים במוח. בורות שאין בה כלום
  7. בקשר להיתלות שלך בפרויד- להראות לך כמה מהתאוריות של פרויד הופרכו אחריו? זה העץ שלך להיתלות בו- כשיש מחקרים רבים שמפריכים זאת? שוב, טיעון ריק שאין בו כלום
  8. "רק כי משהו חדש יותר לא אומר שהוא טוב יותר"- ובכן, מחקרים שנערכו ב1886 מול מחקרים שנערכו ב2005. כן, החדש יותר הוא בהחלט טוב יותר.מאחר והוא עומד בסטנדרטים מחקריים שלא היו קיימים ב1886. טיעון שאין בו כלום
  9. פסיכופתים ובדסמיים הם אוכלוסיות שונות לחלוטין. עצם השמתם בכפיפה אחת היא בורות, וכמובן טיעון ריק לחלוטין
  10. במחקר האוסטראלי שהבאתי כדוגמא מעלה, נשאלו 20,000 אוסטרליים על הרגליהם המיניים, וחלקם היו בדסמיים. הם נשאלו על מגוון נושאים שונים אחרים, בינהם טראומות עבר, יחסים במשפחה הגרעינית, טראומות ילדות ואחרות וכו'. מה בדיוק מנגנון השקר שהם הפעילו פה? הם אמרו שהם בדסמיים, ושלא התעללו בהם. אז מה, הם שיקרו ודווקא כן התעללו בהם? מתוך איזה אינטרס? המחקר אפילו לא היה על בדסמ אלא על מיניות בכלל (נגזרו ממנו בין היתר נתונים הנוגעים לבדסמ, כמובן) בקיצור עוד טיעון ריק לרשימה

אתה מציג עצמך בתור אדם ראציונלי. והנה מסתבר שהראציונל שלך הוא משרת של הרגש והדעות הקדומות שלך ותו לא.. חבל. היה מצופה מאדם רציונאלי שיביא תימוכים ראציונליים לדעתו, ולא ערימת טיעונים ריקים שמופרכים בזה אחר זה (ואפילו לא בקושי רב)

pov2

New member
לדעתי הרציונל של ברטור בתחום אינו דעות קדומות אלא הגיון בריא

אנשים לא הופכים סתם כך למגורים מינית מכאב או מלהכאיב
ההתניה הזו מקורה באיזה פן מודע/תת מודע בהכרה והשאלה היא- מה גרם לו.
טראומה מינית כלשהי בעברם, נשמע לי הגיוני יותר מדבר מולד כגון חיבה לגויאבות.
ולגבי שאלתך, מה קרם לנסקרים לשקר- ובכן, מעטים הם האנשים שיתנדבו לספר לזרים (ואף למכרים) שהם נאנסו בעבר.
מדובר בארוע כואב ומשפיל מידי מכדי שיהיה טריויאלי כלכך לספר עליו.
אפילו לסוקרים אוסטרלים...

A לוןA

New member
הגיון בריא?

האם אתה יודע מה נאמר על ההומוסקסואלים לפני 50 שנה?
אני אחסוך לך את החיפוש-
שהם סבלו טראומה בעברם, שהם נאנסו ע"י גבר (ולכן מנסים לשחזר את הטראומה) או "סורסו" ע"י אישה (ולכן אינם יכולים לפתח משיכה מינית "נורמלית" כלפיה)
שהומוסקסואלים אינם יכולים להתגבר על יצרם, ולכן אם לא יתנו להם להיות הומוסקסואלים או יטפלו בהם- הם יאנסו ילדים או גברים אחרים
ועוד ערב רב של גיבוב מדעי שהיום נראה לנו מופרך ומגוחך. בדיוק אותן טענות שאתם מעלים בצורה "הגיונית"- אבל לא נתמכת מחקרית. ולכן "ההגיון" לא תופס פה.
היום ברור לגמרי שהומוסקסואליות היא עניין מולד (לפחות בחלקו) ואף אחד הגיוני לא יטען אחרת- מאחר והדבר הופרך מחקרית מספר רב של פעמים. גם הבדסמ בדרכו לשם- והמחקרים שהבאתי מוכיחים זאת.

בקשר להערה שלך על המחקר האוסטראלי- אם מתוך כל האוכלוסיה דיווחו (נגיד) 10% על התעללות מינית בילדות, וגם מתוך אלו שמתרגלים בדסמ דיווחו 10% על התעללות מינית בילדות- אותם מנגנוני הסתרה והדחקה עברו על אלו וגם על אלו, לכן היה צפוי שאם התעללות עבר היתה גורם לבדסמ - התוצאות היו גבוהות יותר במגזר זה. כך שמסקנת המחקר תקפה- וההערה שלך אינה.
אגב, לפי ההגיון הבריא של לפני 100 שנים, כושים היו תתי אדם, אם יתנו לנשים זכות הצבעה הן יכנסו להתקפי היסטריה, רכבות שיסעו במהירות של מעל 40 קמש יגרמו לנשים להפיל ולפרות לתת חלב חמוץ- והכל, הגיון בריא לחלוטין. כשתחוס על הנשים מסביבך ותקרא למנוע מהן את התקפי ההיסטריה שלהן ע"י שלילת זכות הבחירה שלהן- דבר איתי על הגיון בריא
. אני מעדיף מחקרים רציניים. אוקי?

והערת סיכום-
גם אם נניח משהו נגרם כתוצאה מטראומת עבר (ובמקרה שלנו- אין הוכחות שכך הדבר, נהפוך הוא)- זה עדיין לא הופך אותו לרע, פסול או מחייב טיפול- כל עוד הוא לא פוגע במעורבים בו, והכל נעשה תחת כללי הבדסמ (SSC)

להלהלהלהלהלה

אוחח איזה סאונדינג אני עושה לך עכשיו אתה צורח כמו כלב מעונה מתחנן שאני אפסיק אבל זה רק מחמם אותי יותר.
&nbsp

pov2

New member
ומן הצד השני

ההגיון הבריא אומר שליברמן כן ביצע את העבירות בהן זוכה
ושאלפי חשודים בעבירות מין, אשר זוכו בבית המשפט- כן ביצעו את שהתלוננו נגדם
ושרומן זדורוב- לא ביצע את הרצח בו הורשע
ושגם הממשלה הבאה, לא תיישם את המלצות מבקר המדינה
וסביר שתוכל להשלים בעצמך עוד שלל נושאים שההגיון הבריא כן תופס לגביהם
כך שהשימוש במושג "הגיון בריא" אינו שגוי מאליו ולכן- חזרנו לנקודת ההתחלה.

A לוןA

New member
אני מניח

שאם הסנגוריה היתה מגיעה עם שלל ממצאים מדעיים, והפרקליטות היתה מגיעה עם ציטוט מויקיפדיה- זדורוב היה חופשי למחרת.
ההגיון הבריא אומר שתסתכל לאופק, תראה שהכל שטוח עד שם-סימן שאנחנו חיים על פלטה ולא על כדור.
אז סבבה. אל תשכח להאכיל את הפיל שהפלטה עומדת עליו

פפחח

זה שהסכמת להכיר ברוב טובך בסוג מסוים של דינמיקה כאלימות לא מזכה אותך בצל"ש אתה לא בכיתה טיפולית לילדים מתקשים ואין מדבקה שאתה מקבל כל פעם שמתפלק לך משהו לא פוגעני מהפה.

Berethor

New member
עצוב לשמוע את זה

אבל אני מבין למה את מרגישה ככה עכשיו. שילוב של מיניות אפלה עם חוסר הנאה, הוא מאוד רע לדעתי.

pov2

New member
מתגובתך ניתן ללמוד על השפעת הפורנו על הנערות הצופות בו:

אם הנערים לומדים שתפקיד האשה הוא להיות אובייקט מיני שיספק אותם מינית, ללא שום קשר לרגש
ואז- מחקים את שראו במסך
הרי שהנערות- לומדות על עצמן את אותו הדבר ואז- מחקות את שראו במסך.
&nbsp
כדי להבין עד כמה הדבר אבסורדי, תארו לכם שכתוצאה מתעמולה אנטישמית, לא רק הגויים ילמדו שהיהודים הם זבל שצריך לזרוק
אלא גם היהודים ילמדו ויישמו זאת על עצמם.
נורא.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
הרי שהבנות- לומדות את אותו הדבר.
הן לא רואות ביחס הניתן לנשים, יחס פסול, אלא מנסות להדמות ל

מעמקים39

New member
לאחרונה נדחקו לשולי החדשות מקרים קשים של אונס נערות

בגן שעשועים ותקיפה מינית אכזרית של ילדה בת 10 על ידי ילדים בני 10 בהסעה לבית הספר. כל הנוגעים בדבר מתבטאים בחריפות ומביעים זעזוע אבל במערכת החדשות לא מצאו לזה מקום. זה כנראה כבר משעמם אותם. כמה אפשר לשמוע על הבנות האלה? נמאס כבר. אה ולמקרה ששכחתם, הנערים שפירסמו את תמונת מורתם העירומה, יצאו מזה כמו גדולים. שום כתבי אישום ושום עונש. ועוד להוסיף חטא על פשע, האימהות שלהם כועסות מאוד עכשיו על מה שעוללו לגוזלים שלהן. באמת מסכנים. מה חשבנו לעצמנו כשהבענו גועל מהמעשים שלהם? היינו צריכים לחבק אותם. אני בעד שנחבק אותם ונזרוק לכלא את המורה. אפשר על הדרך לחבק גם את האנס של שתי הנערות בגן שעשועים. בואו נחבק אותו. ממש לא יפה מצידנו לפגוע בו.

pov2

New member
זה נכון, אך יש להודות שהמקרים האלו נדחקים רוב הזמן

תהליך השלום
תהליך הטרור
יוקר המחיה
יציבות הקואליצה ושאר ירקות
קודמים תמיד לעבירות מין בסדר החשיבות של החדשות.
אלו תמיד נדחקים לעמודים הפנימיים או לאמצע/סוף המהדורה המשודרת.
&nbsp
אם הפמניזם היה שולט במדיה- הטרור כנגד נשים היה צריך להיות כותרת ראשית תמיד.
בדיוק כפי שרצח יהודי על רקע לאומני, תופס תמיד את הכותרת הראשית.
&nbsp
נ.ב- לגבי "מביעי הזעזוע" מהפרשות שציינת- אנו כבר למודי נסיון שחוץ מהבעת זעזוע, לא עושים דבר כנגד העבריינים.
או שהם מזוכים, או שמקבלים עונש בדיחה כלשהו.
נורא.
&nbsp
&nbsp

Berethor

New member
אני לא מסכים עם כך שהמוניטין של הגבר לא יכול להיפגע מסטוצים

כן החברה לרוב תראה אישה סטוצרית בצורה יותר גרועה מאשר גבר סטוצר, אבל זה לא אומר שהגבר חסין מביקורת. הנושא הזה הוא שנוי במחלוקת, אנשים שבעצמם בקטע של סטוצים, בהחלט יחשבו שגבר כזה הוא "גבר גבר", אבל אלו שלא בקטע של סטוצים ומאמינים בהתנהגות ראויה מה שנראה, יחשבו שהוא סתם "רודף שמלות", וזה לא מישהו שהם היו רוצים להכיר למישהי מהמשפחה שלהם.

[URL]https://www.google.co.il/?gws_rd=ssl#q=%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%A3+%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F[/URL]

Surrealistical

New member
את טועה במשהו אחד מאוד חשוב

לא "אישה תמיד יוצאת מופסדת ומנוצלת", אלא את תמיד יוצאת מופסדת ומנוצלת.
יש מספיק נשים שנהנו מהיזיזים שלהם ללא כל רצון לקשר איתם. כמובן שהיו כאלה בהתאהבו, כמו שהיו גברים (אומנם לדעתי פחות) שהתאהבו והאישה לא רצתה בהם.
בסטוץ הגבר אולי ברוב המקרים רוצה מהאישה רק סקס אבל גם בהרבה מקרים האישה רוצה מהגבר רק סקס.
לגבי שאר הדברים שכתבת - בעיני הם מגוחכים. את שוכחת שבסקס המטרה היא ששני הצדדים יהנו. אז אם מישהי עושה למישהו סקס אוראלי זה לרוב כי נעים לה לראות את הפרטנר שלה נהנה, כמו גם במקרה של הגברים (סגידה לאיבר מין? באמת??) שיורדים לאישה.

למעלה