אתה יודע לבד שיש מספיק מחקרים שמעידים שBDSM זה דבר בעייתי
וגם בלי מחקרים, יש לנו כאן גם עדות אישית של בחורה שבעבר הייתה חלק מהBDSM ורק לאחרונה הבינה שהיא סבלה מזה למרות שבזמנו היא נמשכה לזה מסיבה בעייתית כלשהי. אתה זה שחייו סובבים סביב BDSM, לא אנחנו, אז כמובן שיש לך קישורים למחקרים הפרו בדסמים. אם אני ומעמקים נשקיע יותר זמן בזה, תהיה בטוח שנמצא גם הרבה מחקרים שהגיעו למסקנה שBDSM זה דבר בעייתי, ואכן לא סתם זה פאראפיליה. אפילו אם אתה חלק מהדבר הזה, אתה יכול לפחות להודות בדיוק כמו פותחת השרשור בכך שאתה אוהב דבר שהוא בעייתי, במקום לנסות ליפות דבר שהוא בסופו של דבר אלימות והשפלה "בהסכמה", דברים שאינם נחשבים לנורמלים וטובים בלשון המעטה, הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובת BDSM, זה כל עוד זה נעשה בהסכמה זה הרע המיעוטו, כי אנשים סדיסטים יכולים להתעלל באנשים ללא הסכמה, אבל בכל מקרה זה לא דבר שהוא טוב. אתה יודע שפרויד לדוגמה הכיר בBDSM כבעיה נפשית, וגם כל הקהילה הרפואית נהגה להכיר בזה כבעיה נפשית, זה לא היה סתם ככה, אין לי ספק בכך, אז אל תנסה לסבן את זה, כאילו מדובר פה "בהמצאה שלנו". חוץ מזה אתה באמת חושב שאנחנו נאמין לכל "מחקר מודרני"?, במיוחד בנושא שנוי במחלוקת. רק כי משהו חדש יותר לא אומר שהוא טוב יותר, כל עניין לגופו. אני גם מטיל ספק רב בהרבה מחקרים מודרנים בנושא, כי ברור לי שיש להם הטייה פוליטית ולא רפואית, בעבר הרופאים היו יותר כנים מאשר היום, בלי כל "התקינות הפוליטית". כאילו שזה לא ברור שהסיבה היחידה שמישהו יוציא BDSM מרשימה של סטיות או בעיות נפשיות זה רק כדי לרצות את חובבי הבדסמ ולא משום שזה באמת לא דבר בעייתי. מי יודע אולי בסוף אפילו פסיכופטיה ירצו לא להחשיב כבעיה נפשית, כדי "לא לפגוע ברגשות" הפסיכופטים. בנוסף מאיפה הערבות שחובבי הבדסמ בסקר לא שיקרו לאחרים או אפילו לעצמם? מה אנשים לא אומרים לעצמם כדי לישון יותר טוב בלילה, כחלק ממנגנון ההכחשה.