סטארט אפ

SilviC

New member
ידידי, האביב הערבי

מזמן הפך לחורף איסלאמי עם חושך בקצה המנהרה ובקשר לשאר החזון שלך

ריידנער

New member
זה נכון

אבל בפריזמה רחבה יותר רואים את התהליכים.

העיקר אנחנו ממתינים לביאת משיחת צדקנו ה"גוגלית".

לי דווקא יש היכרות אפילו אישית

עם מאמינים אדוקים מוסלמים.

גיליתי שגם שם ישנם קיצוניים שטוענים לרציחת כל כופר, אך ישנם גם את המתונים שטוענים שדרכו של מוחמד היתה לקבל כל אדם באשר הוא ובאמונתו שלו. כמובן שצריך לנסות להפיץ את מעיינות האיסלם--- אך עד אלימות!

הם מספרים על מוחמד שהיה גר לידו יהודי שזרק כל יום את הזבל על פתח ביתו של מוחמד.
מוחמד שהיה איש טוב התנהג אליו תמיד יפה טבירכו לשלום.
יום אחד גילה מוחמד שאין את האשפה הקבועה זרוקה בדלתו. וכך עוד יום ועוד יום. כמה ימים.
מוחמד התחיל לדאוג, והחליט לנסות לראות מה שלום שכנו היהודי. כשנכנס לבית היהודי, גילה את השכן שוכב בחולשה גדולה. חולה אנוש.

מוחמד כאדם טוב בעל יכולות נבואיים וכשרונות אלוהיים ריפא את היהודי, שהתלהב כל כך מאצילות הנפש והתאסלם.
ע״כ.

מזה לומדים המאמינים שצריך להתנהג יפה לכולם. גם אם הדת שונה.
וכמובן שהקיצוניים מוצאים גם לזה הסבר.

SilviC

New member
או שהם שקרנים או שפשוט לא קראו

את הקוראן .

מי שקרא את המניפסט המחריד הזה יודע את האמת.

ה

ההוא ארמאה

Guest
כל כך נכון

ככה זה תמיד עם פולשים שבאים לנצל משאבים על חשבון התושבים האוטוכטוניים.
גם הבבלים גם הרומאים וגם מגלי הארצות למיניהם כולל את אלו שגילו את ציון במזרח התיכון בפלשתינה, פעלו רק לטובתם על חשבון המקומיים.

אני דווקא רציתי לדמיין את עצמי אינדיאני או ויאטנמי, אבל בסוף דמיינתי את הסיפור בדמויות מ"מחניים".

אנקדוטה נפוצה: פעם הגיעו קבוצת תיירים לבית הכנסת בירושלים, ומצאו את המתפללים יושבים על הרצפה ובוכים.
התיירים: מה קרה?
המתפללים: בית המקדש נחרב.
התיירים: מה זה בית המקדש?
המתפללים: אאה... סינגוגה.
התיירים: לא היה לזה ביטוח?
המתפללים: ...

מסכים ולא מסכים

צודק שישנו מקום לומר שהפלשתינים אכן סובלים וסבלו,.וכן אני מסכים שבית המקדש הוא ממש לא המקום לבכות עליו.

אך אם ברצונך לחפש מקור לסבל,מדוע לא תבדוק בעמך אשר עבר תלאות ואסונות כבדים בכל אורך שנות גלותו.
ואינך חייב לבדוק דווקא בעמך, יש לך מקור לסבל לכל אורך ההיסטוריה, ובכל העמים.
מדוע דווקא לבכות על עם השונא אותנו לחלוטין,שהרג רבים מבנינו, שרוצה להשמידנו והיה אכן עושה זאת, אלמלא נמנע זאת מידו?
תבין, אתה אולי חס על הערבי המצוי, אך הוא כלל לא חס עליך,לא רואה אותך כאדם הראוי לחיות,זאת מצווה גדולה לשיטתו לרוצחך נפש.
הוא, -בשונה ממך, ישמח מאד לראותך מנושל מאדמתך,הוא לא יזיל אף דמעה קטנה על סבלך, ועל רצח כל היקרים לך.

הנאצים, לאחר השמדת מיליוני יהודים, ניצודו, נכלאו,ונתלו. על מעשיהם הנפשעים.
הם סבלו רבות.
האם ראוי להשתתף עמם בצערם???

ramyc

New member
הכרתי אותו אישית והוא לא צדק - תעזבו אתכם מזה

מאיר כהנא אמר (ואני שמעתי במו אזני) שכל הפוליטיקאים הם זונות. אח"כ הלך ונעשה פוליטיקאי בעצמו.

אני מציע שננסה בפורום הזה לעזוב את השיח היהודי - ערבי ולהתרכז בעזרה לחרדים בעל כורחם.

למעלה