כ"כ הרבה נאיביות והכל מצד הנשים.והיכן הגברים?
בוקר טוב לכן. צר לי אבל התגובות שלכן כל כך היו צפויות,וכל כך נאיביות (העובדה שמישהו כותב פה בפורום כבר אומרת שהוא מה-good guys?). דווקא מהמקום שממנו אני באה,ואפילו שאצלי הדברים הסתדרו יפה,אני ממשיכה לראות כל כך הרבה נשים שסוחטות את הגרוש בכל דרך אפשרית ובהחלט רואות,לצערנו,בילדים כלי לגיטימי במאבק.בדיוק בגלל זה אני מצליחה "להריח" נשים כאלו מקילומטרים.בדיוק כמו שמ"דיפדוף" בהודעות בפורום הצלחתי "להריח" משתתפים בפורום שאפשר לחוש את הכאב שלהם לגבי הקשר עם הילדים ולגבי הקשר עם האקסית שממררת להם את החיים,לדוגמא:משתתף בשם "שחR" או AVIAVRAM.ולהבדיל, משתתף בשם Rtitan שדוגל (ואני מאמינה שגם יש לו) תקשורת טובה,יחסית,ושיתוף פעולה לא רע בינו לבין האקסית,בוודאי בכל מה שקשור לילדים.ומאידך,נשים כמו Bubble או מיצה נבים,שכמו כולנו מפעם לפעם "מתפוצצות" על האקס,אבל עדיין ממשיכות את החיים,נלחמות את היום יום והולכות לעבודה,ומצד שני עושות כל מה שאפשר כדי שלילדים יהיה טוב ובמיוחד שיהיה להם קשר טוב עם האבא.אז בכל אלו טעיתי?אני מאמינה שלא אבל אתם בטח מכירים פה יותר טוב ממני. אז נכון,אני לא מכירה פה אף אחד בפורום,אבל זה לא אומר שאני צריכה להיות נאיבית ולחשוב שכולם פה צדיקים גמורים.ולגביכן?זו כבר הבחירה שלכן.אם נוח לכן לקבל כל מה שכולם פה אומרים-שיבושם לכן. אגב,שמתן לב שרק נשים הגיבו (ובכזה כעס וזעם,אבל אני באמת מקבלת את זה בהבנה כי זה בא ממקום שאנחנו צריכות תמיד להגן אחת על השניה,ובוודאי להגן גם על חברי הפורום כאילו כולם פה יצאו ביחד מלבנון) ואין פה אפילו נציג גברי אחד? אז נכון שאני יכולה להיחשב עוף מוזר אבל זה שהגברים בחבורה לא הגיבו לדבריי אלא רק הנשים מוזר לא פחות.לא?