סטארט-אפ חדש

• פותח הנושא felka
  • פורסם בתאריך
אז הוא אומר...

קודם כל בואי נראה את העובדות - את אכן פרקת את המשפחה שהיתה לך. so what???? לא היה לך טוב
אין בזה שום פשע. אם הילד יבוא ויגיד לך - אבא אמר, אז תסבירו במילים פשוטות (וכמובן בלי להכנס לזה שאבא בן זונה
) שלא היה לכם טוב ביחד ולכן אתם לא ביחד. לא צריך להתנצל. עדיף לילד שלך לגדול עם אמא מאושרת. תשאלי את הילדים שלי. הם יסבירו לך מה קורה כשאני לא מאושרת.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif את גדולה

אהבתי... זה ברור ללא ספק שעדיף אימא מאושרת מאשר אימא עצבנית... מקווה שלא להגיע ליום שאצטרך להסביר כמה שאבא שלו דביל...למרות שידוע לי שהכאפה הזאת עוד תגיע...

הזוגיות שלך ושל גילי טובה?

אז מה רע בה? הזוגיות שיש לי היום מלמדת אותם הרבה יותר על זוגיות נכונה ואוהבת מאשר שהיתה עם אבא שלהם. לילדים שלי יש משפחה נפלאה. יש להם אמא felka, הבת המקסימה שלו וכמובן אחד את השני (שני הבנים). אמא לא זרקה את אבא. אמא נפרדה מאבא ובטח שלא הרסה שום משפחה. המשפחה עדיין קיימת רק שאמא ואבא חיים בנפרד

Bubble Girl 27

New member
נכון להיום הזוגיות היא טובה

אבל עדיין לא זוגיות שמדגימה משהו לילד מן הסתם... עוד מוקדם... ברור לי שאם תהיה עוד זוגיות בבית משותף שבו הילד שלי חי עם הבן זוג שלי אעשה הכל כדי שיחווה חוויה טובה. הפחד הוא מה קורה אם לא מוצאים? אם לא מצליחים לבנות שוב בית?... טוב לשמוע אגב שאצלכם זה ככה, מחמם את הלב ונותן תקווה...
מקווה שגם אצלי יגיע... אופפפפ אני דומעת בגללך... ריגשת אותי.

ומי אמר

שלחיות בזוגיות עם ילדים של הצד השני טוב יותר מלגדל את הילדים שלך לבד? זה מה שעולה ממה שכתבת.. לא שאני מאמין בזה, אבל סתם בא לי להתקיל... הרי הדבר הטבעי שילד יגדל עם אימו ואביו לא יתקיים בכל מקרה.

Bubble Girl 27

New member
לא מחייב שיהיה טוב יותר

אבל אחרי שרואים את הבריידי באנץ' נשאר לקוות
וברצינות... אני חושבת שגם אם משפחה היא מורכבת זה בטוח יותר נעים (לי לפחות) מאשר לגדל את הילד שלי לבד... אולי פחות נוח ויותר מורכב אבל יותר אנשים בבית יותר שמחה בבית... נו מה לעשות רוצה משפחה גדולה.. חיה בימים של פעם...

שרשירית

New member
אל תתנצלי על זה שאת רוצה משפחה גדולה

גם אני רוצה משפחה גדולה כמו של פעם - מבחינתי זה האידיאל. אין סיבה, שלמרות היותי גרושה, אני לא אמצא את האחד שאיתו אוכל לדגמן זוגיות לתפארת, זוגיות מאושרת ותא משפחתי אידאלי בשבילי ובשבילנו. לא טוב היות האדם לבדו. רובנו עדיין רוצים למצוא בן/בת זוג ובמקרה שלי גם כדי לממש את הזוגיות על ידי מגורים משותפים. בשבילי עובדת כל נוסחה ווריאציה: ילדים שלו / שלה / משותפים / הומואים / לסביות / רווקים נצחים / ללא ילדים וכו'... מה שחשוב זה מה עושה אותי מאושרת ומה שעובד בשבילי זה: אני + בן זוג אוהב + ילדים שלו (במידה ויש) + ילד שלי (כי יש) + ילד משותף נוסף.

Bubble Girl 27

New member
אני ממש לא מתנצלת...

גילי תעצום עיניים ותאטום אוזניים.... אני מיקי שעד לפני שנה וקצת פחות הצהירה בפני העולם, אישתו, אחותו ובת דודה של יוסוף ואבו יוסוף שהיא לעולם לא תינשא בשנית אמממ שלישית או רביעית כבר שכחתי... ולא תביא עוד ילדים לעולם! (נשבעת שאימא שלי בכתה כשאמרתי לה את זה) מצהירה בזאת... שאני רוצה, מוכנה ודורשת שתהיה לי משפחה גדולה חמה ואוהבת עם יםםםם ילדים (טוב נו עוד שניים חוץ ממה שיש עכשיו ולא משנה כמה יש לו) ודורשת להיות מאושרת ונשואה עד שאראה כמו מקופלת בטעם שוקולד לבן!!!!! ופאק איט וגאד דאם איט תהיה עוד חתונה! על השחלה שלי מה חושבים! זהוווווווווווווווווווו!!!!!! גילי שרדת? אתה יכול לפתוח עיניים ולהוציא ת'פקקים מהאוזניים....

Bubble Girl 27

New member
אני מסמיקה עכשיו../images/Emo24.gif

שמחה שריגשתי אותך.. יותר שמחה שהצלחתי להוציא את זה מבלי לפחד... זאת האמת שלי, זה מה שאני רוצה.. שי שירצה אותי יקבל אותי ככה.. הסביבה תלמד לקפץ לי כי את הגבות המורמות הרי אני כבר היום מקבלת... בקיצור, אין דבר העומד בפני הרצון ושאלוהים יעזור לי ולמיועד שלי כשאני בוחרת דרך גם רוח הקודש לא תזיז אותי!

Bubble Girl 27

New member
אופס יצא שם שי במקום

גילי אמממממ אממממ מי חחח סתם סתם
התכוונתי לכתוב מי ויצא שי...

הילה301

New member
ממיש

אני מאיה, שעד לפני שעה הכריזה שהיא לא ולא ולא וגם לא מכריזה בזאת שאני מוכנה להתחתן איתך עכשיו. מבטיחה לעשות אותך מקופלת בטעם שוקולד חלב. ('צטערת , לא אוהבת את הלבן) וילדים כבר נבקש מהגרוש שלי, יש לו המון.
'תרגשתי פה ולא מצאתי אייקון גועה בבכי.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif את את את

אני הצעתי לך נישואים עוד כשהיינו נשואות! את זרקת אותי.. נטשת אותי ולקחת את דיבי... רועעעעעעעעעעעעעעעעעעע עכשיו לא אתן לך אותי כשאני בשנות הקסם... טוב בעצם את מביאה ילדים מוכנים ואת קונה לי מוזס.... איי דו בייבי!

הילה301

New member
את. וכשאני אומרת את, אני מתכוונת אתתתת

..............נכון לעכשיו. שלא כמוך, אני ממקבלת

Bubble Girl 27

New member
חחח ../images/Emo6.gif

לי אין צורך למקבל... מצאתי זהב... יהלוםםםםםםםםםםםם

Bubble Girl 27

New member
תודה באמת שהחלטת!

נמאס לי להיות סקנד בסט! מקבלי אותו אל תעשי לו חשבון מקבלי אותו עד שלא יוכל לישון מקבלי אותו כמו שמקבלת אותי.. מקבלי אותו מקבלייייייי... הממממ אשכנזיה או לא ת'משחק מכירה

למעלה