סטארט-אפ חדש

• פותח הנושא felka
  • פורסם בתאריך

שרשירית

New member
../images/Emo132.gif היא יכולה לנסות סקס קבוצתי

אני חושבת שזה יעבוד טוב יותר על כמה גברים כאן בפורום

magic40

New member
אוהבת תראש שלך../images/Emo13.gif

ההודעת כניסה כבר נראתה לי מניפולטיבית,,,,

Bubble Girl 27

New member
שניה שניה שניה

חדל אש... קודם כל שתדעי שמיצה היא בכלל לא אימא, היא גרושה וצעירה... לא כולם פה הורים לילדים. אבל!!! את עוד לא מכירה כמו שכתבת פה את כולם, אנחנו את הרוב כן וברמה האישית ביותר. במקרה של השאלה הספציפית אף אחד לא מכיר אותה ולכן מעבר לזה שהשאלה שלה היתה לגיטימית לחלוטין אף אחד גם לא שופט אותה. השאלה שלגביה הגבת בצורה כל כך חריפה וכל כך לא נעימה נשאלה בתמימות מבחורה שבאמת מנסה להבין מה קורה. היא לא סוחטת כלום ואת האמת שגם אם כן, לא עיניין של אף אחד מאיתנו וגם לא מהתפקיד שלנו לשפוט אותה. אני חושבת שאף אחד מהגברים לא הגיב כי משום מה רק את הבנת שהיא "מחפשת" לסחוט. את לא מכירה אותה, לא את הסיפור חיים שלה ומה הביא אותה לכתוב את השאלה. לכן נוחי קצת ותירגעי מהלוחמנות פה כי חבל... בקשר לחברים שציינת פה, גם את טועה... אני לא חושבת שאפילו לאחד מהם האישה מונעת את הילד וכו' או סוחטת, עד כמה שידוע לי הקשרים שם אפילו טובים. בקיצור... למה בעצבים כפרה?

הילה301

New member
מישי, זה האקס שלה. נו מה נסגר איתך????

מאד קל לעקוב אחרי כמה הודעות שהיא כתבה והוא ישר ענה. מעבר לזה שגרושה ומאושרת מגיבה בצורה מאד אצילית ולא מוציאה את כל השיט (ולפי הסגנון של הגרוש בטח יש הרבה מזה)

Bubble Girl 27

New member
מאמי זאת לא זאת שרשמה

אתמול שהגרוש נכנס לניק שלה... אני לא יודעת מה כן ומה לא אני עונה לפי מה שאני רואה... בואנה כשאני נכנסת במישהו נכנסים בי כשאני עונה בסבבה נכנסים בי כי לא נכנסתי בו? מה השתגעתם לגמרי?! כוס אימא של כולם? סבבה!?!

Bubble Girl 27

New member
דרך אגב אני לא נלחמת.. אני זורמת../images/Emo61.gif

אני בעד שלום ואהבה ... אין קצת להתאהב ותראי מה קורה לי נהייתי חמאה...
וברצינות.. לא נלחמת בכלום, אלו החיים שלי זאת השיגרה שלי וכל אחד עושה מה שהוא צריך כדי לחיות לפי הבחירה שלו. לא דוגלת בסיסמאות כמו שורדת או נלחמת.. בחרתי >>> עושה >>>> חיה עם התוצאות... די וודקה'לה למה בכאסח על ההתחלה למהההההההההה?

3 שרונית

New member
יפה לך הסיקטיז

אבל בחיאת באבל , הבחור/ה לא מתעניינת במה שנכתב היא מתעניית בניק "גרושה ומאושרת" , שימי לב "ואם כבר, הסתכלתי בכרטיס שלך, רשום שאת במצב כלכלי "---". אבל מצד שני את גרה באזור השרון. איפה בדיוק? הרצליה? כפר שמריהו? בואי תגורי חודש פה בדרום ואז תדברי על מצב "---" עכשיו נראה אותך מוצאת את הפרטים האלה בכרטיס של "גרושה"... לא מצאת אה? כי הם לא שם....... הבנו את הרעיון??

Bubble Girl 27

New member
הלו סליחה אפשר רגע להרגיע

אין לך מה לתקוף אותי ובטח שלא לשפוט אותי או להדחף למצב הכלכלי שלי או לא... שלא לדבר על זה שגם אני כתבתי שהיא לא בסדר בתגובות שלה. ותסלחי לי אם אני בחרתי שלא לתקוף אז עכשיו גם אני לא בסדר?! חומד כמו שכתבתי כל אחד עושה את הבחירות שלו ... לא אמרתי לך איפה לגור או איך לחיות אז בטח שאל תדחפי לאיך אני חיה... ועוד משהו רוצה שאני כן אחטוף קריזה!?! אז קפצי לי!! ההורים שלי קרעו את התחת ועדיין עושים את זה יחד איתי כדי שאני אגור באיזור השרון... אני עובדת בשתי עבודות כדי לפרנס ילד שיש לו בעיות ודורש טיפול פרטי שגוזל ממני משאבים כלכליים שאין לך עליהם מושג בכלל!!!!! כל כך תקפצי לי!

Bubble Girl 27

New member
אני לא הבנתי אותך נכון קבלי התנצלות...

עזבי כל היום הזה... שייגמר כבר... סליחה סליחה סליחה...

3 שרונית

New member
את כותבת ממקום של חוסר הבנה וחוסר כבוד!!

הבחורה שואלת שם שאלות לגיטימיות,לצערה היא כנראה לא זכתה בגרוש מבין ומכבד..דיי הגיוני אם כך שהיא גרושה ומאושרת ולפני שהיא גרושה ומאושרת היא אימא ולכן היא מחוייבת לדאוג לילדים שלה וכסף ,עם כל הצער, הוא אחד הדברים שיעזרו לה בזה. ולבקשתך קראתי מה שכתבת שם, ווואלה גם שם את מנסה "להיכנס בה"...מיותר!!!!.

הילה301

New member
מה, רק לי ברור שזה האקס?

וגרושה ומאושרת, מורידה בפניך את הכובע שאת שומרת על האיפוק עם כל הרפש הזה שנזרק עליך פה . בטח במציאות זה קשה יותר
.

שלום לך וודקה

לא ברור מה קפצת עלי אנחנו מכירות מאיזשהו מקום? מדוע בחרת להעלות התלבשות זו עלי בשרשור זה דוקא שדן בנושא המשפחה החדשה? האם ראשך מלא וודקה? ספאסיבה !

felka

New member
אחשלי אני לא משעומם היום אבל

אני רוצה לחדד כמה דברים..... יש הבדל גדול בין אינדיבידואליזם לאגויזם ולאגוצנטריות..... סוף של מאה קודמת והמאה הזאת הם תחת סימן של רצון להגשים את עצמך. זה משהו שפחות מוכר להורים שלנו ונובע מתשתיות שמאוד מקלות על החיים שלנו וחוסר בעיות בחייםץ יש לנו יותר זמן לעצמינו ומי שאין לא מנסה לקחת בכוח. כמו כל קבוצה אנחנו מנסים להתישר לפי רוב. אז אם רוב מנסים להגשים אז כל השאר גם ולא עיקרוני מה הבדלים בין אותם אוכלוסיות. כולנו רוצים להצליח. רק דבר אחד שחכנו: אפשר להתפתח מתוך נקודה שאתה מבין ומסכים עם מה שיש לך ולא מתוך חוסר ורצון לקבל את מה שחסר. אגויזם הוא לא רע כל עוד הוא לא בא על חשבון מישהו. לשים את עצמך לפני אחרים זה טבעי כי זה נותן לך אפשרות לעזור לאחרים מתוך אהבה וערכה עצמית ולא מתוך חיוב. אני אנסה לתמצת: בגלל שאנו מתעמצים פחות בשביל לחיות אנו משקיעים יותר זמן בהגשמה עצמית אך עושים את זה לרוב מחוסר ולא מתוך רצון של שיפור. הגישה הזאת היא פשוט כמו בור ללא תחתית.... לא משנה כמה נרש את עצמינו זה לא מספיק. פה מגיע פגיעה באיכות החינוך.

א פרסקי

New member
בדיוק ככה הגשמה עצמית

אם נשים לה למאה הקודמת תחילתה של הגשמה עצמית תחילתה של הציונות המודרנית של האשכנזים שעלו לארץ הם עלו עם רצון להגשמה רצון לשנות ורצון להקים את המדינה לחולל שינוי לגבי התא המשפחתי אני לא יודע אם הוא נפגע כל כך כי הרי הם יצרו תאים חדשים כאן אז אולי השנים האלה רק יחזקו את התא המשפחתי החדש שיקום ואולי יחזקו את הנפש וילמדו אנשים שעל מנת להיות זוג צריך להקריב דברים כן להקריב על מנת שלבסוץ הכל יצליח אולי עם הזמן הם ילמדו שלא ניתן לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה אולי אם במקום 24 שעות ביממה יהיו לנו 88 שעות ביום אולי רק אז נוכל לעשות יותר דברים לגבי המימוש העצמי ולא שאני נגדו אבל אני נותן לכם כאן עובדות (לקוח מספרים בפסיכולוגיה מודרנית ) המון נשים רוצות לעשות קריירה לאחרונה בשנים מ שנות ה20 ועד סוף שנות ה 40 לחייהם לאחר שנים אלה הם משנות פזה וחוזרות לחייק המשפחתי הישן ז"א לאחר ששבעו והגשימו את עצמם בכל העידן הזה אני מאשים רק את המדינה בכל הנושא ואסביר מדוע .......... היום על מנת להצליח לא מספיק רק 8-9 שעות עבודה ביום אלה 12-15 שעות ולכן עובדי ההי טק היום נקראים העבדים המודרנים לעומת מדינות נאורות ומתקדמות ששם יום העבודה נגמר אחרי 8 שעות והנשים לא מפסידות מכל זה גם בנושא קידום ( כן יש מדינות כאלה) ואז הקריירה לא באה על חשבון המשפחה ואז הרצון לפרק יותר קטן נו מקווה שהצלחתי להעביר כמה דברים

Bubble Girl 27

New member
אממ סתם נתון יבש

האשכנזים שעלו לישראל אחרי מלחמת העולם השניה (השואה) באו לפה אך ורק כי לא היה לאן ללכת.. רובם בכלל לא ידעו מה זה ישראל או לאן הם מגיעים הם רק ידעו שפה מדינת היהודים ופה הם יהיו מוגנים. הם הקימו משפחות רק מתוך הצורך בהישרדות ומתוך הצורך להראות ניצחון... פחות מהצורך של הגשמה או הקמת תא משפחתי. עצוב אבל נכון...

תוכל להסביר לי את הקשר בין הקריירה הנשית

ופירוק המשפחה?
אני חושבת שקריירה בתוך זוגיות היא בחירה. בני הזוג מודעים לכך שהם עובדים X שעות ביום ולכן הם נאלצים לוותר על Y דברים בחיים שלהם. יש אצלנו בעבודה לא מעט נשים נשואות שעדיין עובדות שעות מרובות, מצליחות מאוד ועדיין בזוגיות. אני יכולה להתווכח אם המחיר שהן משלמות שווה את הסיפוק שיש להן בעבודה (אגב, הויכוח תקף גם לגברים. הויתורים במשפחה שהנשים עושות זהה לזה של הגברים, במקרה הזה).

א פרסקי

New member
אם המחיר שהן משלמות שווה את הסיפוק שיש להן בע

בעבודה.... על זה בדיוק אני מדבר גם על הגברים וגם על הנשים כאחד איזו זוגיות זאת שהם נפגשים בסופי שבוע ? וגם אז לא לכל הזמן כי אז יש תחביבים שיש לעשות אז בכלל

אני לא בטוחה

שלא ניתן לקרוא לזה זוגיות.... יש גם זוגות שאחד מהם עובד בחו"ל, נגיד שבוע שבוע...אני מכירה זוג אחד כזה-הלוואי עלי זוגיות כמו להם-מה זו לא זוגיות? זה הקרבה למען הזוגיות..

א פרסקי

New member
שבוע שבוע...

הכי טוב תזכירי לי את הרעיון כשנהיה ביחד..... שבוע שבוע

למעלה