סטארט-אפ חדש

• פותח הנושא felka
  • פורסם בתאריך

ramoni1

New member
ואני חושב...

שהמודל הבא יהיה ליחיות יחד ולהביא ילדים בלי הקטע של החתונה כך יוכלו זוגות לישמור על מתח חיובי בזוגיות ולא לקחת את הדברים כמובן מאליו <אני כבר נשוי\ה הוא לא יכול לקום וללכת> כול כך מהר...

א פרסקי

New member
עלו כאן רעיונות נחמדים

ואני מבין שיש לך המון זמן אז ככה לי אין כשהרעיונות אומרים משמורת משותפת???? למה? הרי למה להתחיל משהו בכלל עם מישהו או מישהי אם אפשר הכל לבד או שהולכים לבנק הזרע או שלוקחים אם פונדקאית ומשלמים עבור הילד הילדים יהפכו לחיות מחמד כי הרי גם ככה היום הילדים מאולפים ללא שום אפשרות להנאות ( ויסלחו לי כל ההורים הצדקניים היום ילד שמעט מפריע מועף מבית הספר) ומה אני אגיד שהמורה קיבלה מקלחת מיים או פצצות סירחון או דבק מהיר על הכיסא בכל מקרה מבחינתי הילדים הם לא האישו כאן הם נספח לחיים השאלה איך אתם רוצים לחיות את החיים שלכם????????????????????? לבד או עם מישהו זה מה שיקבע איך יראה העתיד

Bubble Girl 27

New member
אני איתך../images/Emo45.gif

לדעתי העולם משתגע והתמימות נמחקת.. הילדים מתוכנתים ומקבלים זריקות גדושות של אלימות וסקס בדחיסה מגיל צעיר מידי. ההורים איבדו כיוון ואנשים יותר אגואיסטים היום ודואגים לחיצונית באובססיביות ולתוכניות הקידום האישיות שלהם ולא למה טוב לזוגיות. מתוך אותה אגואיסטיות הם מביאים את הילדים מלכתכילה וגם מתחתנים.. יוחזרו רגע עם דודלי לאתלר!

א פרסקי

New member
אני איתך

יוחזר קישקשטה לאלתר

Bubble Girl 27

New member
איימן בראדר

ואם כבר הלכנו למחסן.. תביאו את שכונת חיים... אישוני הכבאי.. תביאו לי גבר מאצ'ו ואמיתי כמו שריף גודמאן... או הצ'יף מסיפורים פה! איפה הימים שגבר היה גבר!

א פרסקי

New member
בדיוק

כמו ירמי קפלן ב..."שכנים" או הלפלף איך קראו לו ...... פיסטוק מהבית של פיסטוק.... חחחחחחחחחחחחח

אל תגזים פרסקי

לא כל-כך מהר מעיפים מבית-ספר. נכון שהיום האצבע הרבה יותר קלה על ההדק בנושא הערות לילדים וזימון הורים לשיחות, אבל מכאן ועד להעיף ממערכת החינוך המרחק גדול (נכון שהמורות רוצות מומיות בכיתה, אבל לא בבית ספרי...
) ואם כבר יש סטיה קלה בנושא, אז רק אוסיף ואומר שהדור שלנו הוא דור של זהב לעומת בני הנוער כיום. אבל זה כבר באמת נושא לדיון נפרד. בקשר לסטארט-אפ החדש אני חושב שעדיין יהיה רצון לחיות בזוגיות ולעשות ילדים לא רק למען משמורת משותפת, אבל באיזשהו מקום נראה לי שאולמות החתונה ייהפכו לשוממים - זוגות לא רק שלא ימהרו להתחתן אלא אפילו יעדיפו להימנע מכך מראש.

ואני דוקא חושבת

שתהיה איזושהי נטיה להתכנסות לסוג של קומונה מודרנית של כמה זוגות שמגדלים יחד את הילדים. לפחות אצלינו בחבר'ה זה עלה כנושא שהתחיל בצחוק ועם השיחה החל להתגבש למשהו די ראלי קניית שטח אדמה ובניה של יחידות דיור משותפות ואחד עוזר לשני. נושא החתונה הופך להיות משני יותר ויותר לא צריך טבעת וחותמת כדי להחזיק בזוגיות. השלמה, בגרות, אהבה וכבוד חשובים הרבה יותר הן עבורינו המבוגרים ואחת כמה וכמה גם לדור הצעיר...

לדבר זה קל... יופי לך, "גרושה ומאושרת"

מילים כנראה לא עולות כסף (או אם תרצו: "אחד בפה ואחד בלב"?) "גרושה ומאושרת" כותבת פה מילים מאוד יפות של הבנה וכבוד... לא ממש משהו שמסתדר עם מה שהיא כותבת בשרשור ההוא (מוזמנים לקרוא גם את מה שאני כתבתי שם)

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

פעם ראשונה שאני כותבת כאן, אבל.. עצבנת אותי (בעיקר "בדברים שאת כותבת שם") אולי את השיפוטיות שווה לשמור למקומות אחרים, וכן, יש דבר כזה גרושה ומאושרת. מאחלת לך (ולעצמי) לחוות זאת במהרה בימינו אמן
(בהנחה שהקטע של הגרושה הכרחי, כן?
)

גועל נפש!

גם אני כותבת דברים של כבוד והבנה ולא מסתדרת עם הגרוש שלי
אני גם גרה בפ"ת והמצב הכלכלי שלי על הפנים, אז????? מה שכתבת כאן וגם שם ראוי להמחק. גועל נפש!

Bubble Girl 27

New member
ווואוו כמה רוע על כלום!

ולמה שלא תהיה גרושה ומאושרת.. אני חושבת שיש פה המון גרושות מאושרות וגרושים מאושרים... ביאסת לגמרי!

אין לי בעיה עם ה"גרושה ומאושרת" אבל בהחלט יש

לי בעיה עם הצביעות. מצד אחד לדבר על "כבוד, הבנה" וכו' ומצד שני לבוא להתחשבן עם האקס שגם ככה קיבל פסק דין של מזונות זמניים תמוה והזוי לחלוטין (לפי מה שהיא אומרת - כל הוצאות החינוך. מי שמע על דבר כזה?) ולראות אם אפשר לדרוש ממנו גם מתנות לימי הולדת בגנים, קלמרים וכו'... זה מראה משהו על טיב וטבע הכותב, את לא חושבת? ואגב, מי שראה הודעות נוספות שכתבתי יכול להבין מאיזה מקום אני כותבת את הדברים.

לא. זה מראה על מישהי שקיבלה

פסק דין ומנסה להבין איך לחיות איתו. זה מראה על מישהי שנמצאת בסיטואציה חדשה לה ומנסה להבין איך ממשיכים הלאה. זה מראה על מישהי שמנסה למצוא את הדרך לחיות עם הגרוש שלה בשלום. מי שמע על כל הוצאות החינוך? אני דווקא שמעתי. מי שאת שתשפטי אותה? זה שהסכם הגירושין שלך נראה X לא אומר שהוא נראה ככה אצל כולם.

כ"כ הרבה נאיביות והכל מצד הנשים.והיכן הגברים?

בוקר טוב לכן. צר לי אבל התגובות שלכן כל כך היו צפויות,וכל כך נאיביות (העובדה שמישהו כותב פה בפורום כבר אומרת שהוא מה-good guys?). דווקא מהמקום שממנו אני באה,ואפילו שאצלי הדברים הסתדרו יפה,אני ממשיכה לראות כל כך הרבה נשים שסוחטות את הגרוש בכל דרך אפשרית ובהחלט רואות,לצערנו,בילדים כלי לגיטימי במאבק.בדיוק בגלל זה אני מצליחה "להריח" נשים כאלו מקילומטרים.בדיוק כמו שמ"דיפדוף" בהודעות בפורום הצלחתי "להריח" משתתפים בפורום שאפשר לחוש את הכאב שלהם לגבי הקשר עם הילדים ולגבי הקשר עם האקסית שממררת להם את החיים,לדוגמא:משתתף בשם "שחR" או AVIAVRAM.ולהבדיל, משתתף בשם Rtitan שדוגל (ואני מאמינה שגם יש לו) תקשורת טובה,יחסית,ושיתוף פעולה לא רע בינו לבין האקסית,בוודאי בכל מה שקשור לילדים.ומאידך,נשים כמו Bubble או מיצה נבים,שכמו כולנו מפעם לפעם "מתפוצצות" על האקס,אבל עדיין ממשיכות את החיים,נלחמות את היום יום והולכות לעבודה,ומצד שני עושות כל מה שאפשר כדי שלילדים יהיה טוב ובמיוחד שיהיה להם קשר טוב עם האבא.אז בכל אלו טעיתי?אני מאמינה שלא אבל אתם בטח מכירים פה יותר טוב ממני. אז נכון,אני לא מכירה פה אף אחד בפורום,אבל זה לא אומר שאני צריכה להיות נאיבית ולחשוב שכולם פה צדיקים גמורים.ולגביכן?זו כבר הבחירה שלכן.אם נוח לכן לקבל כל מה שכולם פה אומרים-שיבושם לכן. אגב,שמתן לב שרק נשים הגיבו (ובכזה כעס וזעם,אבל אני באמת מקבלת את זה בהבנה כי זה בא ממקום שאנחנו צריכות תמיד להגן אחת על השניה,ובוודאי להגן גם על חברי הפורום כאילו כולם פה יצאו ביחד מלבנון) ואין פה אפילו נציג גברי אחד? אז נכון שאני יכולה להיחשב עוף מוזר אבל זה שהגברים בחבורה לא הגיבו לדבריי אלא רק הנשים מוזר לא פחות.לא?

3 שרונית

New member
מה הקשר בין סחטנות של נשים

לבין התגובה המדוברת?. אין קשר! אבל היא הרימה לך להנחתה ומסיבה כלשהי את נהנת לנגוח בה. אגב , נסיון יפה להעביר את הגברים לצד שלך......נראה לי שלא ממש יצליח לך, אבל יפה שניסית.

למעלה