סטארגייט SG1 1X4 - The Broca Divide

ZAKONEIL

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif טיאלק"אני לא פותח לך קראתה לי לוסי" חח

איזה פרק אדיר הומור אנושיות פעולה דרמה ואפילו הופעה ראשונה של זאנט הד"ר

Iced Hammer

New member
אני פשוט אוהב את הפרק הזה...

סוף סוף רואים את ההומור של הסדרה!

ZAKONEIL

New member
../images/Emo88.gifאכן THE BROKA DIVIDE זה פרק 5

הנה רשימת הפרקים לפי המספור שלהם אצל לפחות 5 אתרים. אם נשנה את רשימת הפרקים יחול פה בלבול ענק בהמשך.

Iced Hammer

New member
הבלבול יכול להיות רק בעונה הראשונה

ובגלל זה רושמים את שם הפרק ואת המספור לפי האתר הרשמי של סטארגייט
ואני לא רוצה לחזור על זה שוב (בכל פתיחה שרשור אני אדאג לציין גם את המספור לפי AXN אבל זו הודעה משנית ההודעה הראשית צריך להיות בהתאם לנהלים).

יפעת777

New member
שמענו כבר על הנהלים שלכם.

אתם פשוט סתם עקשנים כי לא מוצא חן בעיניכם שמישהו מערר על צורת ההנהלה שלכם. כבר אמרתי "עבד כימלוך"

ilovenewyork

New member
די , אני לא אגיב על הערה הזאת

אני דווקא כן אגיב זכותי להגיב על הנושא של הסדר של הפרקים כי עובדה אני לא היחידי שהגיב פה על זה ( ראה את התגובה של יפעת777 )

subatoi

New member
זה הפרק הראשון בינתיים, לדעתי,

שנותן באמת תחושה של "סטארגייט" המוכרת. עד עכשיו היו פרקים דהויים ומסורבלים כאלה (מצטער, אין לי הגדרה אחרת), עם לוק של אייטיז ותחושה מיושנת. פה, מהרבה בחינות שעל רובן אני לא יכול להצביע במפורש, זה ממש נראה אחרת, תרתי משמע. שמתי לב שכבר פרק או שניים הסצנה האחרונה היא איזשהו משהו קליל ומשעשע (או אמור להיות משעשע). מעניין לראות צד כזה של ס"ג. שאלות ותהיות: 1. למה לעזאזל הבריאים נכנסו עמוק לתוך היער לבושים בסדינים לבנים (ומגוחכים, אגב), רק כדי לזרוק אבנים על החולים? קצת חסר פואנטה, לא? במיוחד כשזה לא הוסבר (למיטב זכרוני). 2. למה ה-MALP לא צילם שומדבר ביציאה מהשער? בהתחלה דיברו על זה בצורה מיסתורית ומסקרנת, ואח"כ לא קבלנו תשובה. הרי הפנסים שלו לא נשברו כמו שזה הוצג בהתחלה (אלא אם כן החולים שברו אותם), וגם אם כן, הוא יכול היה לצלם בחושך, לא? 3. אפרופו חושך - זה רק אני או שבכלל לא היה חשוך ביער הזה? הם הציגו את זה כאילו הם לא רואים כלום בלי האמצעים לראיית לילה, אבל תכל'ס ראינו יופי. 4. לא היה קצת מתבקש להסביר למה יש צד חשוך וצד מואר, עם גבול כ"כ חד ביניהם? זה לא היה סתם צל של היער, זה היה משהו יותר אפלולי וחד, לא?

Iced Hammer

New member
תשובות

1. הם באו לחלץ את הבת (והם לא היו בטוחים אם היא "קוללה") 2. אמרו שהפנסים נשברו - לא יודעים איך. 3.אם היה חושך אי אפשר היה לצלם (פרטים טכניים ... אתה יודע איך זה) 4. יש פלנטות שלא מסתובבות סביב הציר שלהן ואז יש צד שתמיד פונה לשמש וצד שתמיד לצד השני. (למען האמת לא יכולים להתקיים חיים על פלנטות כאלו, אבל זה כבר נושא אחר).

redhat

New member
אני ינצל גם לשאלה

שמטרידה אותי, הזחל שבג'אפה כאשר הוא בוגר ולא מוציאים אותו, אז הוא משתלט על הג'אפה או מה?

Iced Hammer

New member
יש פרק שמתמקד בזה

אני מודה שאני לא זוכר איזה הוא. אבל אמרו כמה פעמים שגאולד לא יכול להשתלט על ג'אפה.

kinspirit

New member
אני זוכרת שטיאלק אמר שהזחל משתלט על הג'אפה

לא בטוחה באיזה פרק זה אבל טיאלק לכוד במקום כלשהו ואומר שבסופו של דבר הזחל יהיה בוגר וישתלט לו על הגוף.נראה לי שאני זוכרת את השם של הפרק אבל אני לא אגיד אותו כי אז זה יהיה ספויילר לאלו שעוד לא ראו את הפרקים הבאים של הסדרה

18zoot

New member
זה היה בפרק שהם חזרו בזמן

והתחפשו להיפים מלוכלכים

סלמאק

New member
ציינתי את זה כדי להתחשב

בצופים החדשים שקוראים את השרשור הזה... הם מכירים את הסדרה רק מ- AXN, ולא יודעים על המתרחש בעונה שניה. אז נכון, הפרק שודר בארץ, אבל עדיין קיימים אנשים שצריך להתחשב בהם ולציין את מספר הפרק והעונה המוזכרים בהודעה שלך, למען יוכלו להימנע מקריאת מידע מספיילר. אגב, אין צורך בסימן ספוילר. הכנסתי את הסימן כדי שיבחינו כי יש "ספוילר מעלי", אבל בכותרת ההודעה שלך יכולת לשים רק: 2x21. סתם שתדע להבא

למעלה