סטארגייט SG1 1X4 - The Broca Divide

lenin972

New member
יש עוד בעייה עם הפלנטות האלה

לפחות לגבי הסדרה. אם יש אמוספירה בפלנטה אז המעבר לא יכול להיות חד כ"כ, חייב להיות אזור שבו לא יראו את השמש אבל יהיה דמדומים בגלל שהאטמוספירה מוארת.

subatoi

New member
המשך

3. אז שלא יציגו את זה כחושך מצרים... זה סתם מטופש לטעון שיש חושך מצרים ואז אתה רואה את היער מואר. 4. אבל גם במקרה כזה לא אמור להיות גבול כזה חד בין האור לחושך, כמו שאצלנו על כדה"א אין גבול כזה חד. זה אמנם מסביר את הקבעון, אבל לא את הגבול (שמזכיר נורא, דרך אגב, את הפרק הכפול ההוא של "נשואים פלוס" באנגליה
).

redhat

New member
אני מבין שאתה

רואה פעם ראשונה, כי אמרת "שמתי לב שכבר פרק או שניים הסצנה האחרונה היא איזשהו משהו קליל ומשעשע (או אמור להיות משעשע). מעניין לראות צד כזה של ס"ג." אני זוכר שכשאני ראיתי לפני שנים, (אני כרגע חוזר לראות כי הפסקתי אז ) ככה תניד זה היה, בדרך כלל אאל"ט זה ג'ק שמתבדח ותמיד סיימתי את הפרק עם חיוך. כמובן שגם במהלך הפרק יש את היציאות המצחיקות שלו.

subatoi

New member
דווקא לא,

אני סתם לא זוכר עד כדי כך טוב
ון לחדשים ברור שיש את ג'ק מדי פעם, פשוט התרגלתי שזה ממש לא ככה בהמשך, לפחות לא בעונות המאוחרות שאני זוכר יותר טוב. למיטב זכרוני לפות, כמובן

Gilliana

New member
לטעמי זה היה דווקא הפרק החלש ביותר עד כה

לא שהיו כ"כ הרבה, כן? השאלות והתהיות בהחלט מוצדקות - הפרק התחיל עם נופך מסתורי ואפל, אבל הסתיים לדעתי בקול ענות חלושה ביחס לדרמטיות שבה החל.

למעלה