הערות והארות
טוב, כמובן שהיה כיף וכו' וכו' וכו'. בנוסף: 1. מגניב לחשוב שבשלב מסוים, כשהצוות "המשובש" חוזר בזמן ומגיע למצרים ונוחת שם ופוגש את דניאל המקורי וכו', אז יש שם שני ג'מפרים במקביל, זהים לחלוטין. מזכיר את "בחזרה לעתיד", שלמיטב זכרוני בשלב מסוים יש שם שתי דלוריאן זהות גם כן. לא רואים אותן זו ליד זו, אבל יש. אני חושב. צריך לראות אותו שוב (וישא"ק). 2. אני נורא אוהב (כמו שאמרתי לגבי Reckoning) את השימוש בקסדות הישנות. זה מוסיף כ"כ הרבה לסדרה, ומזכיר הרבה נוסטלגיה. כיף. ואפופיס חזר, מזל שהשחקן לא היה עסוק

(מעניין אם זה עובד שלא בפסח... נראה.) 3. שאלה אחת - מישהו הבין מהפרק של היום למה הצוות "המשובש" החליט לצוות לצ'ולאק כמו שהם אכן יצאו? הם הרי לא יצאו לחפש את טיאלק, או לפחות לא אמרו את זה במפורש, אני חושב. אז למה? 4. הסיום - ג'ק, שלא אומר כלום על הדגים מיד אחרי הצפיה בקלטת, זה פשוט אותו ג'ק שלא אמר כלום על כל העסק עם ג'ו. הפעם זה קצת יותר קריטי, אבל זה עדיין אותו ג'ק
5. זכינו, ובצירוף מקרים נדיר נוכל (חלקנו) להשוות את המפגש עם טיאלק בצ'ולאק (חרוז?) של היום, לאותו מפגש מחר
. 6. כמו שבוע שעבר, יש ה
לינק הזה, שהיה הרבה יותר פורה מאשר זה של הפרק הראשון. 7. וכמובטח, ה
פילקים שנכתוב בעקבות הפרק הזה בידי איזה פסיכי אחד... 8. היום במופע של ערוץ 10, Live Earth, היו קטעי קישור של סלבריטיז בין המופעים, עם טיפים כאלה ואחרים. אחד מהם היה רוברט פטריק, אקא סאמנר
9.
והזקנים בטח שמו לב לפרסומת החדשה לדיסקונט עם מודי בר און, תיקי דיין ושמיל מרחוב סומסום. לא יוצא לראות אותו בשומקום, וחבל שכך. זהו