סטארגייט SG1 פרק 8X20 - מוביוס חלק 2!

lenin972

New member
יש נקודות ופסיקים

אני פשוט משתדל לא לשים הרבה מאלה כדי שזה ישמע כמו הסבר של דניאל.

subatoi

New member
הערות והארות

טוב, כמובן שהיה כיף וכו' וכו' וכו'. בנוסף: 1. מגניב לחשוב שבשלב מסוים, כשהצוות "המשובש" חוזר בזמן ומגיע למצרים ונוחת שם ופוגש את דניאל המקורי וכו', אז יש שם שני ג'מפרים במקביל, זהים לחלוטין. מזכיר את "בחזרה לעתיד", שלמיטב זכרוני בשלב מסוים יש שם שתי דלוריאן זהות גם כן. לא רואים אותן זו ליד זו, אבל יש. אני חושב. צריך לראות אותו שוב (וישא"ק). 2. אני נורא אוהב (כמו שאמרתי לגבי Reckoning) את השימוש בקסדות הישנות. זה מוסיף כ"כ הרבה לסדרה, ומזכיר הרבה נוסטלגיה. כיף. ואפופיס חזר, מזל שהשחקן לא היה עסוק
|פרעה| (מעניין אם זה עובד שלא בפסח... נראה.) 3. שאלה אחת - מישהו הבין מהפרק של היום למה הצוות "המשובש" החליט לצוות לצ'ולאק כמו שהם אכן יצאו? הם הרי לא יצאו לחפש את טיאלק, או לפחות לא אמרו את זה במפורש, אני חושב. אז למה? 4. הסיום - ג'ק, שלא אומר כלום על הדגים מיד אחרי הצפיה בקלטת, זה פשוט אותו ג'ק שלא אמר כלום על כל העסק עם ג'ו. הפעם זה קצת יותר קריטי, אבל זה עדיין אותו ג'ק
5. זכינו, ובצירוף מקרים נדיר נוכל (חלקנו) להשוות את המפגש עם טיאלק בצ'ולאק (חרוז?) של היום, לאותו מפגש מחר
. 6. כמו שבוע שעבר, יש הלינק הזה, שהיה הרבה יותר פורה מאשר זה של הפרק הראשון. 7. וכמובטח, הפילקים שנכתוב בעקבות הפרק הזה בידי איזה פסיכי אחד... 8. היום במופע של ערוץ 10, Live Earth, היו קטעי קישור של סלבריטיז בין המופעים, עם טיפים כאלה ואחרים. אחד מהם היה רוברט פטריק, אקא סאמנר
9.
והזקנים בטח שמו לב לפרסומת החדשה לדיסקונט עם מודי בר און, תיקי דיין ושמיל מרחוב סומסום. לא יוצא לראות אותו בשומקום, וחבל שכך. זהו

subatoi

New member
ואפרופו הערה 1,

בשרשור המקורי מהערה 6 הצעתי שיעשו סדרה שתראה את עלילות הצוות המנוח המקורי, או את הצוות המנוח המשובש, ועלילות הישרדותם במצרים. חשבתי על זה שיכולים לעשות את הסרט הזה שיעסוק במסע בזמן (ואין לי מושג על מה הוא באמת), שיהיה ככה שמשום מה הם יצטרכו לחזור לאותה תקופה במצרים. ככה יהיו שני צוותים (או שלושה דניאלים, תלוי מתי הם יגיעו), ויהיה ממש שמח, כמו ב"בחזרה לעתיד 2". יהיה נורא מבולגן, אבל יכול להיות שמח!

סלמאק

New member
ואפרופו הערה 1 שלך...

יש לציין שהיו שלושה ג'אמפרים: השניים שציינת + הג'אמפר שנשאר במיקום המקורי בכוכב של מייבורן. הוא מעולם לא נלקח משם.

lenin972

New member
עדיין לא בזמן הזה לפחות

די נמאס אני בטוח במאה אחוז שאני מבין את הפרק הזה עד הטיפה האחונה אבל אני עדיין מרגיש פזילה איומה כל פעם שאני חושב עליו. צריך לתת לכותבים פרס נובל על כתיבה גאונית ואחרי זה לזרוק אותם לצינוק על התעללות בצופים תמימים!

למעלה