סטארגייט SG-1

גללללי

New member
סטארגייט SG-1

העונה ה 10 של סטארגייט SG-1 מגיעה ל AXN בנובמבר הקרוב - הקרנת בכורה ארצית! לכל מי ששאל! בברכה, צוות הערוץ

Iced Hammer

New member
אנשים, סוף סוף ההודעה רשמית הגיעה!

לאחר ששתקתי במשך זמן רב כלכך, סוף סוף אני יכול לספר לכם שהעונה העשירית בדרך אלינו!

shaysn

New member
האם ידוע לך

אם הם ימשיכו/יפסיקו עם השידור הרגיל?

Iced Hammer

New member
לפי מה שהבנתי (יכול להיות שאני טועה)

הם הולכים לשדר עד עונה 4, ואז את העונה העשירית, ולאחר מכן לחזור לעונה חמש.

shaysn

New member
לפי המייל שקיבלתי מהם

אתה לא טועה. הם ענו לי שהם ישדרו את כל העונות אבל לא ברצף. עכשיו אני יודע למה.

nvrmnd

New member
באמת?? איך אפשר לעשות כזה דבר??

יש לי רעיון יותר טוב - למה שהם לא יתחילו לשדר את כל הסדרה מהסוף להתחלה. 10x20 ואז 10x19...? עם כל הכבוד, מי לעזאזל חשב שזה רעיון טוב לשדר את העונה האחרונה של הסדרה באמצע? !!? אולי כמה צופים מערוץ 1 יהיו מרוצים, אבל מה עם כל הצופים החדשים שהסדרה תהרס להם לגמרי? אני כבר ראיתי את כל הסדרה, אז לי זה לא יפריע במיוחד, אבל מישהו יכול להסביר לי את הרציונל מאחורי האבסורד הזה?

shaysn

New member
מה שנקרא להכות על הברזל כל עוד הוא חם.

יש פה את המצב שמעלה את קרנו של AXN כאשר הוא הראשון שיקרין את העונה ה10. יהיה כמובן כל מיני כתבות קטנות כאלה במדריך טלויזיה של פנאי פלוס (זה מה שיש לי) שהם משדרים את העונה ה10.(מי שמכיר את הכתבות האלה). אני מכיר את הדברים הלא צפויים הללו של AXN ובגלל זה אני לא מתרגש מזה, נהיה סבלניים(לשידורים הרגילים), ונמשיך הלאה. צריך לקחת את זה בקלות, הפסקה של חודש, יכול להיות מצב יותר גרוע. בכל זאת נודה ל AXN.

shaysn

New member
הסדרה לא תהרס לחדשים

אני לא מתכוון לראות את העונה ה10 ,אני לא מזוכיסט.

nvrmnd

New member
נראה אותם מסבירים את זה עכשיו בפרומואים...

"חדש בAXN , מעכשיו ב14:10 מעבירים ערוץ!!"

shaysn

New member
../images/Emo45.gif אני לא יודע אם לבכות או לצחוק מהעניין.

בהחלט AXN גורמים לאקשן, תמיד יש איזה משהו חדש שעושה רעש ובאלגן. ראה ערך סמולוויל.

shaysn

New member
ככה

שידרו 4 עונות רצופות, וכל הצופים חשבו שימשיכו הלאה עם עונה 5 , אבל שידרו שוב 4 עונות (כלומר לחכות 4 חודשים) ואז את העונה ה5 ואז נגמרה עונה 5 ושוב חשבו שימשיכו ל6 ,אבל שידרו את 5 שוב (זה מה שקורה כרגע). ועונה 6 תהיה בעוד מספר חודשים,כנראה 7 חודשים. מצד אחד זה עניין של זכויות יוצרים, אבל מצד שני התעללות בצופים, כי הם לא הודיעו הרבה זמן לפני מה שהם מתעדים לעשות. כמו פה עכשיו.

subatoi

New member
רציונל פשוט מאוד.

יש המון חובבים בארץ שפשוט מחכים לעונה 10. לא יקרה כלום לחובבים החדשים אם הם יצאו לחודש הפסקה. אפאחד לא מצפה מהם להתחיל לראות את 10 אחרי 4, והם מספיק חכמים כדי להקשיב לפרומואים ולהבין שקופצים עונה. אחרי חודש הפסקה הכל יחזור לקדמותו, וכווווולם יהיו מרוצים.

סתם מסקרנות,

כמה זמן כבר ידעת על זה ? . . (לא שאני חס וחלילה נוטר טינה או משהו בסגנון, חס וחסה
)

subatoi

New member
מגניב!

ככה הצופים הותיקים יוצאים מרוצים, והחדשים לא ניזוקים מדי. מצוין! (עכשיו רק נשאר להביא לנו את אטלנטיס, אבל צריך סבלנות, לא להיות חזירים
)

shaysn

New member
אני בטוח שהם חושבים על זה.

נקווה שהם פועלים להשיג את הזכויות לפני יס.

למעלה