סטארגייט SG-1

סלמאק

New member
יס, יס, יס!!!!

ביום שהסדרה תגיע ליס אני באמת אשמח

לא רוצה להיות כפוי טובה

אז אני לא אהיה
ברכותיי !
נכון, זה מבאס השבירת רצף של הפרקים, אבל היות ועדיין אין לי מילה ששווה משהו באוזניהם של קברניטי ערוץ AXN, כל מה שנותר לי זה לברך. עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ לא ? . . אם לומר את האמת, ואני לא גאה להודות בה, אני לא יודע אם להיות יותר שמח או יותר כועס לגבי הידיעה הזאת. אם ההחלטה הייתה תלויה בי הייתי משדר את כל העונות ברצף ורק אז את עונה 10, גם אם זה אומר שהייתי מחכה לזה עוד שנה בערך. א-ב-ל ! אל תשכחו שלקברניטי ערוץ AXN יש וודאי שיקולים להחלטה זו, אז לכן לא אומר עוד דבר, חוץ מכמובן לברך
. המשך ערב נעים.

subatoi

New member
מה כ"כ נורא בזה? אני לא מבין.

וזה לא רק כלפייך, זה לכולם. אם היינו יודעים ש-AXN קנו את העונה ה-10, ולא משדרים אותה רק עוד שנה, כולם היו מתבאסים ומקללים אותם, כמו כשגילינו שערוץ 1 אמר ש"אולי עוד שנה". עכשיו, כשזה ישודר בקרוב יחסית, בלי שכל מי שחיכה עד עכשיו יחכה עוד כ"כ הרבה זמן, בצורה שתאפשר לראות את הסרטים החדשים בלי לחכות מיליון שנה, אז כולם נגד? מי שרוצה, יראה. מי שלא רוצה, יקבל חופשה של חודש, ואז יחזור למסלול הרגיל, ויראה את עונה 10 בסיום כל 9 העונות. כל מה שגוף שידור כלשהו עושה לא טוב פה לאנשים... פשוט לא ייאמן.

Event Horizon

New member
דיי מבאס שAXN ישדרו אותה לא?

בערוץ 11 זה היה כל שבוע.. אנשים עובדים וזה היה מממממש פנאן ביום שבת ... עכשיו מה? כל יום מפספסים..

סלמאק

New member
אני חייב לומר שאתה קצת

חיובי מדי
עם כל התקוות והכל, אני לא הייתי בונה על זה... אבל אם זה יהיה ככה, זה יהיה מה זה אחלה

עליס1

New member
תודה רבה!!! למרות ההיסתיגות!

כצופה מגיל 12 אין ספק שמגיע חיבוק חם לערוץ על שהביא את העונה שלה מצפים מעריצים וותיקים זה זמן רב הסתייגותי באה מהיסתייגותם של רבים מהצופים החדשים... אם ברצונו של הערוץ לרכוש לסידרה (המדהימה הזו) מעריצים חדשים אין כול צורך לרצות אותנו(הוותיקים) על חשבונם!!! נ.ב החזרת הסידרה לאוויר היתה רעיון אדיר!!

Event Horizon

New member
מאוד מעריכה את AXN על הבאת הסידרה..

אבל כשמביאים סידרה ומחליטים לשים עונה חדשה שלה .. לדעתי צריך לחשוב על רוב ה"לקוחות" לא? נקווה באמת שיעשו מרתון סטארגייט כמו שהיו עושים לסמולוויל בימי שישי.. =)

ayan2

New member
אני עצובה ../images/Emo10.gif

מאוד קיוויתי שערוץ 1 יהיה זה שישדר את העונה העשירית. אין לי לא כבלים ולא לווין ולא אוכל להנות מהעונה שתשודר בקרוב. אינני יודעת מה זה אומר על הסיכוי שהעונה תשודר גם בערוץ 1, אבל זה לא תורם לאופטימיות. אם הייתי מכירה את הסדרה רק עכשיו, כצופה חדשה דרך AXN וודאי שלא הייתי אוהבת את ההחלטה. מפני שאחרי שמתרגלים לראות פרק כמעט מידי יום, הפסקה של חודש (? פחות? יותר?) היא מבאסת. וגם זה לא פשוט להתאפק ולא לצפות כשאתה יודע שיש שידור, אבל זה פחות קריטי. לא ברור לי מדוע להקדים את המאוחר? הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה זה אם AXN רוצים להקדים ערוצים אחרים ולהיות הראשונים שמשדרים את העונה, אבל...את מי יש להם להקדים כאן? זה נראה לי כמו להעדיף צופים וותיקים ולצ'פר אותם על פני צופים חדשים ואינני רואה סיבה לעשות את ההעדפה הזאת (ואני כותבת את זה בתור צופה וותיקה שכבר ראתה את כל העונות פרט לעשירית). ברור שזה לא ביג דיל ואני שמיחה עבור כל מי ששמח עם הידיעה הזאת. אבל גם עצובה קצת בשבילי

../images/Emo201.gif . הייתי מציע לך את הכבלים שלי

אבל אז נראה לי שאני אהיה עצוב. כי לי לא יהיה , אבל יש כאן באמת בעיה. שחברים ותיקים פתאום מנותקים. אני למשל אוהד בית"ר ירושלים, ונורא מעצבן שצריך לשלם בשביל לראות בטלויזיה מה שבעבר היה נחלת הכלל בשידור הציבורי. ועכשיו גם אין מכבי ת"א בערוץ ה1. הגלובליזציה וחידושיה לא תמיד מרעיפה עליינו חדשות טובות. למה באמת אין לך הוט או YES, עקרון או חסכון ?

ayan2

New member
תודה אלמונימי../images/Emo39.gif

אתה מאוד נדיב וזה ממש יפה, אבל אין סיכוי שהייתי מוכנה שנתחלף ושלך לא יהיה
אין לי הוט או יס מטעמי חיסכון. יש לי מעט מאוד זמן לצפות בטלויזיה ועד לעיניין עם סטארגייט לא עלה הצורך לכבלים או לווין. אבל בעיקר, בשבילי זה פשוט יותר מידי ערוצים ביותר מידי המון המון כסף
אבל תודה שחשבת עלי
נ.ב. 1 - לא יודעת למה, אבל אני מרשה לעצמי לקוות שאחרי ש- AXN יסיימו לשדר את העונה העשירית הם יעבירו אותה לערוץ 1. נ.ב. 2 - זה נחמד שאפשר לראות את הנבחרת בערוץ 1, אבל אין, אין כמו מכבי

kinspirit

New member
מה אם לבקש ממישהו אחר שיקליט?

לפני שלי היה כבלים גם הייתי מבקשת מחברה להקליט לי דברים שרציתי. אז על קלטות (כן, יש עוד דבר כזה שקוראים לו וידאו
) א יש אפילו היום מכשירי DVD שצורבים מהטלויזיה.

עליס1

New member
אחת שמבינה..

כמי שרואה את הסידרה מגיל 12 אני ממש מבינה מאיפה את באה כאמור אז לא היה DVD לי לא היה מחשב (היה בכלל ברמה טובה?) באיזה שהוא שלב בעונה ה2 של הסידרה החלטתי לשמור פרק מזכרת (לסידרה האהובה עליי ביותר) אבל ברגע שזה קרה לא היה לזה סוף עשרות קלטות ניקנו ועשרות פרקים הוקלטו! כי אני מכורה.. פשוט סטארגייטטיסטית אנונימת!!! אבל בעצם לא כולנו?!

kinspirit

New member
זה בסדר

אני הקלטתי בזמנו את כל ד"ר קווין רופאה במערב, על כל 7 (או שאולי 8?) עונותיה. הכסף שאני בזבזתי על קלטות וידאו לסדרה הזאת... וכמובן ש95% מזה נמצא עכשיו בפח הזבל
הי, אל תסתכלו עליי ככה, הייתי בגיל ההתבגרות

ayan2

New member
אמממ...

אני לא מאמינה שמישהו יהיה מוכן להתעסק עם זה. אבל זה בהחלט רעיון. תודה

גללללי

New member
העונה העשירית

לכל מי שתהה, העונה העשירית תשודר אחת לשבוע ולא כל יום.....

nvrmnd

New member
וזה יהיה במקביל לעונה ה5 או במקום?

בכל אופן, תודה רבה על הרכש!!

Stargate4ever

New member
אני מאמין..

שהם ישדרו את זה במקביל, אחרת זה יהיה ממש לא חכם
חוצמזה אנשים לא להילחץ, הם תמיד ישדרו שידורים חוזרים, יהיה טוב!

עליס1

New member
כולם מרוצים!!

אחלה! אם זה באמת יהיה ככה אז ברמת העיקרון דבר לא משתנה -הוותיקים(ואני יכולה להגיד באופן אישי שאני לא יכולה לחכות) מקבלים את העונה העשירית שלהם בסופ"ש ככה ששום דבר לא משתנה בעצם אחרי הכול ככה גדלנו.. והמעריצים החדשים ממשיכים להנות מהמסורת המדהימה שהיא סטארגייט ברצף וללא שינויים!

למעלה