סטארגייט 5-9

יפעת777

New member
חוצפה שרוב האנשים שצריכים לשלם בשביל פורום

סטארגייט. רק בגלל שהם רוצים משהו שהם קומץ קטן אחרים צריכים לשלם על זה. לא ייתכן שAXN יעשו דברים בשביל אחוז אחד של צופי AXN רק בגלל שיש להם קשרים. מי הם חושבים שהם? רק בגלל שהם חברי ומנהלי הפורום אז הם חושבים שיש להם זכויות יתר ושהם יהנו על חשבון משלמי מנויי הוט?

Iced Hammer

New member
מידע הזה לא נכון ...

הסיבה שערוץ AXN רכש את עונה עשירית היא בשביל כל הצופים שראו את הסדרה בערוץ הראשון ... אין שום קשר לפורום סטארגייט

יפעת777

New member
קשה לי להאמין

לי נראה דווקא שהמידע הוא נכון רק אתם לא רוצים שנדע את זה

יפעת777

New member
בכל מקרה תהיה פניה למועצה לצרכנות לגבי

מה AXN עושים. אם זה נכון שהם עשו את זה בגלל קומץ מאוד קטן של אנשים מהפורום של סטארגייט יש גוף שמבקר את הדברים האלה

d1f2

Active member
לא הבנתם אותי...

לערוץ 1 לא הייתה כוונה לשדר את העונה ה10 של סטארגייט לכן המעריצים של הסידרה חיפשו תחליפים שישדרו את העונה במקום ערוץ 1. הייתה פניה ל AXN והפניה התקבלה ובנוסף לזה, החליטו לשדר גם את העונות הראשונות של הסידרה כדי שמי שלא צפה בערוץ 1 יוכל לצפות בסידרה. המעריצים ביקשו והם והצופים של ערוץ 1 קיבלו. הצופים של AXN שלא ביקשו את העונות הראשונות(או שכן ביקשו) קיבלו/יקבלו את כל העונות.

Gilliana

New member
הבנו מצויין, וגם עכשיו חזרת...

... בדיוק על מה שאמרת קודם - במידה ולא שמת לב לכך. אתה באמת לא קולט מה שאתה עושה? או שאתה פשוט מנסה לעשות צחוק? לא ברור העניין...
קונספירציה של 20 מעריצים שצפו בסדרה בערוץ 1 לעומת מאות שצפו בשידורי AXN - באמת, אל תנסה למכור לי שיש בדבר משהו הגיוני, ולו שמץ.

מיקה 2006

New member
../images/Emo208.gif אין הגיון בשום דבר היום

מזל שאני כל כך אוהבת את הסדרה. כשהפסיקו לשדר אותה בערוץ 11 החרמתי אותם (לא שהיה שם מה לראות אבל בכל זאת). והכסף ממשיך לזרום...

adili6

New member
אף אחד לא מכריח אותך לעשות שום דבר...

את לא רוצה..אל תצפי ותחכי עד ל-5 פרקים אחרונים בערך (או כמה שאת רוצה) ואז תזכרי במה שקרה וככה תמשיכי לראות מה מהמקום בו הפסקת

יפעת777

New member
לראות פרקים אחרונים זה לא עוזר

זו סדרה שבנויה על פרקים קודמים.

למעלה