סטארגייט ב AXN מההתחלה...

weinerit

New member
יש!!

סוף סוף!! חברה שלי אמרה לי משהו לפחות תאריך יש עכשיו!!

אבל 17:25??

לא פלא שהם כתבו שיהיה הזוי.. מה זו השעה הזו???? מצד שני, מזל שאין אצלם פרסומות, אז אפשר להשאיר הקלטה ולדעת שמקבלים פרק פרופר...

subatoi

New member
בסדר, נו, אז יהיה ש.ח.

בסביבות שבע, וש.ח. למחרת בבוקר, כרגיל. אני מניח.

ilovenewyork

New member
אם אתם לא שמתם לב

אני הכנתי את ההודעה הזאת אבל לא משנה חח ראיתי כרגע את הפרומו של סטארגייט בAXN ! איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !

Iced Hammer

New member
שירשתי את ההודעה שלך...

כי מן הראוי לשרשר הודעות באותו נושא...

ראיתי היום בהפסקה שבין תוכניותב-19:45

פרומו לסטארגייט..... כרגע כל מה שאומרים זה "בקרוב" או "ביולי (לא וזכרת, זה היה לפני כמה שעות) אם זה באמצ אמר "בקרוב", הניסיון שלי עם הוט אומר שבקרוב אומר בערך שבועיים. ומכיון שיולי זה בערך שבועיים מעכשיו, יש מצב שהם יתחילו ממש ב-1 ביולי. שבוע לפני כבר יתחילו פרומואים עם שעות.. אז בעצם זה רק עוד איזה שבוע וקצת לחכות.... (ובשאיפה לא לאבד את כל השערות עד אז!)

Enderew

New member
יש שעות לשידורים חוזרים?

בשעה הזאת אני עוד בצבא, אבל אם יהיה שידור חוזר באזור 7, אני יכול לדאוג להפוך את זה לשעת חדר הכושר שלי ולראות את הפרק בחד"כ (כן, אני בצבא עד אזור 7, למרות שאני ג'ובניק). ואם יהיה שידור חוזר יותר מאוחר אני יכול לסנכרן את זה עם ארוחת ערב, שזה הכי טוב.

Freemee

New member
גם אני!

תמיד AXN דופקים את החיילים אה.. גולשים בזמן היה ב6:05 ותמיד הייתי מגיע באמצע הפרק חח. אני מקווה מאוד שיהיה שידור חוזר יותר בערב

ilovenewyork

New member
../images/Emo221.gif~Stagate sg1 AXN הפרומו טייק 1../images/Emo221.gif

הקלטה ראשונה , משהו נדפק בהגדרות לכל זה ללא סאונד אבל אתם חייבים לראות את זה , בהמשך אנסה לבדוק מה נכשל ואקליט עם סאונד !!!!

fibilover

New member
פרומו מעולה אל תשכחו שלא כל הצופים מכירים

AXN צריכים לדאוג לגרום גם לחדשים להצטרף למעגל סטארגייט ושיתמכרו לסטרגייט כל יום

Freemee

New member
פרומו יפה ../images/Emo13.gif

כמו כל הפרומואים של AXN, אולי הסצינות לא הכי טובות אבל הם יודעים לתת את הסקרנות הזאת והרצון למכר אנשים. יש להם פרומואים טובים.

kinspirit

New member
שאלה חשובה

אין טעם להתכחש למציאות - העונות הראשונות של סטארגייט הן קצת... מיושנות. בשבילנו, אלו שהתחילו לראות את הסדרה לפני איזה 8 שנים, התיחכום של העונות התאים לזמן כי זה היה הכי מתוחכם לזמנו. אבל האם אתם חושבים שהצופים שיתחילו לראות את הסדרה מההתחלה בAXN לא יבהלו מזה? המחשבה קצת הטרידה אותי, שאנשים לא יראו איזה 4-5 פרקים ואז ימאס להם

ilovenewyork

New member
מה???

כמה ת'רדים רטרנו בהם שאין ערוץ שמשדר סטארגייט , את כל עונותיו ובאופן רציף ומסודר? כמה פעמים שאלנו מדוע AXN לא עושה את הצעד המתבקש זה כל הקסם , שאנשים יכירו את סטארגייט מהתחלה ועד הסוף לא להרבה אנשים יש את הסבלנות לקבל מתנות מהדודות או רצון לקנות מארזים של 8 עונות, אנשים שלא ימשיכו לצפות בסטארגייט זב"שם. אל תהיה מוטרדת לגבי אחרים תהיה שמחה עבורנו , האנשים שאוהבים את סטארגייט , ואלה שיתווספו לאחר השידורים ב AXN .

למעלה