חס וחלילה, אני לא מזלזל.
ואני לא חולק על איכותן של הסדרות, יכול להיות שהן סדרות מעולות ואף מבוקשות ונצפות (תהיה הדעה שלי עליהן אשר תהיה), אבל מה שאני בעצם אומר, זה שעל אף היותן סדרות נצפות ונחשבות, אין להן קהל מעריצים שמוכן להוציא אלפי שקלים ע"מ לקנות את העונות שלהן לצפיה חוזרת, מאחר והקהל של הז'אנרים האלה, אינו קהל... איך לומר... "מכור". (בתגובה לדבריו של סקובי), קהילות מדע בדיוני, עם כמה שהן מחוץ למיינסטרים, הן מלאות במעריצים הידועים ב"פנאטיות" שלהם למושא ההערצה שלהם, מה שהופך את ההשקעה בהוצאת התכנים האלה לשוק להרבה יותר משתלמת. אבל החברות לא מתחשבות בזה, כי אין כאן מספרים מדוייקים, לכן הם מעדיפים לפעול ע"פ אחוזי צפייה, זה נראה להם מדד אמין יותר. אם תנסו לעשות השוואת מספרים, (רכישת העונות של סטארגייט מחו"ל (בקרב מעריצים בארץ), מול היקף המכירות בארץ של הסדרות שהזכרנו), אני די בטוח שהמארזים של סטארגייט הוזמנו ונרכשו מחו"ל במספרים הרבה יותר גבוהים מאשר כל אחת מהסדרות שצוינו לעיל, למרות היתרון שיש לשאר הסדרות (כמו תרגום עברי, פס-איזור 2 וכו'), אז תתארו לעצמכם מה היה ההבדל אם היה יתרון זהה גם לסטארגייט. (מצטט את קינסי: "יש רק סדרה אחת שאני מצדיקה בפני עצמי הוצאה של אלפי שקלים על המארזים שלה", אם הכוונה אינה רק ל"גולשים בזמן", אז האימרה הזאת מצדיקה את הטיעון שלי).