סטארגייט ב AXN מההתחלה...

Iced Hammer

New member
אלו ההנאות הקטנות של החיים../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

Y. Welis

New member
סביר שיהיו ריפרים...

גם ככה כל פרק של כוכב נולד ו'האלופה' (שמסתובבת על DVD אצל החרדים בירושלים) מיד מגיע לרשת. כרטיס TV אגב לא עולה הרבה (150-200), וצריך רק עוד שתי תוכנות (VideoRedo ו-MediaCoder) ולכוון בתוכנת הכרטיס להקלטה אוטומטית - וזהו.

סלמאק

New member
הייתי עושה את זה בעצמי

אבל (כמו ש- Iced Hammer אמר
) אין לי הוט. אגב, לכרטיס כזה יש גם כניסת AV? אם כן, איפה ראית במחיר כזה? אני רץ לקנות. אני חייב לומר, אם היה ניתן להשיג את ה- DVD מתורגם בארץ, לא הייתי אפילו חושב על זה, הייתי פשוט רץ לקנות (מארז של כל העונות בעדיפות), אבל לצערי החברות העוסקות בתחום כרגע בארץ לא חכמות מספיק ומעדיפות לייבא סדרות כמו בנות גילמור ועמוק באדמה (ועוד כמה ששמם אפילו לא זכור לי), שאותן לדעתי אולי בנ'אדם אחד בארץ הלך לקנות, ורק כי זה היה במבצע.

לא רגע, שאני אבין.... יש לך משו נגד

בנות גילמור ועמוק באדמה??? בטח גם יש לך משו נגד הבית הלבן (עוד סדרת מופת שהביאו את המארזים שלה למכירה בארץ) וגם הסופרנוס?? סאלי, בייבי.... יש לך חור בהשכלת טלויזיה.... מתי ממלאים לך אותו?

סלמאק

New member
אם לסדרות כאלה את קוראת "השכלה"...

אז אני מעדיף שישאר שם חור כזה -
ענק! (מצדי שיהיה חור בגודל של סטארגייט סטנדרטי
) את מכירה מישהו שבאמת קנה את המארזים האלה? אבל באמת...

Bajoran Priest

New member
אהמ..

את עמוק באדמה אני אוהב. על השאר שמעתי שה טובות מאנשים שאת דעתם אני מעריך. יכול להיות שלסטארגייט היה יכול להיות יותר ביקוש, אבל אני לא מניח שהיבואנים ייבאו משהו שלא ימכור..

subatoi

New member
לס"ג יותר ביקוש?

עם כל הצער והכאב, אני בטוח שיש יותר ביקוש לסדרות ההן, מאשר לס"ג על DVD. ככה זה ,סדרות "מיינסטרים" מול מד"ב. ככה זה עובד.

kinspirit

New member
סלמאק, לא יפה ../images/Emo4.gif

אני אישית נאבקתי ביני לבין עצמי מספר פעמים שלא להתפתות לקנות את כל מארזי ה-DVD של הבית הלבן (יש רק סדרה אחת שאני מצדיקה בפני עצמי הוצאה של אלפי שקלים על עמארזים שלה
). בית הלבן היא אכן סדרת מופת. ובכל הקשור לבנות גילמור, כן, גם זאת סדרת מופת בכל הקשור לז'אנר שלה. לא לזלזל בבקשה.

סלמאק

New member
חס וחלילה, אני לא מזלזל.

ואני לא חולק על איכותן של הסדרות, יכול להיות שהן סדרות מעולות ואף מבוקשות ונצפות (תהיה הדעה שלי עליהן אשר תהיה), אבל מה שאני בעצם אומר, זה שעל אף היותן סדרות נצפות ונחשבות, אין להן קהל מעריצים שמוכן להוציא אלפי שקלים ע"מ לקנות את העונות שלהן לצפיה חוזרת, מאחר והקהל של הז'אנרים האלה, אינו קהל... איך לומר... "מכור". (בתגובה לדבריו של סקובי), קהילות מדע בדיוני, עם כמה שהן מחוץ למיינסטרים, הן מלאות במעריצים הידועים ב"פנאטיות" שלהם למושא ההערצה שלהם, מה שהופך את ההשקעה בהוצאת התכנים האלה לשוק להרבה יותר משתלמת. אבל החברות לא מתחשבות בזה, כי אין כאן מספרים מדוייקים, לכן הם מעדיפים לפעול ע"פ אחוזי צפייה, זה נראה להם מדד אמין יותר. אם תנסו לעשות השוואת מספרים, (רכישת העונות של סטארגייט מחו"ל (בקרב מעריצים בארץ), מול היקף המכירות בארץ של הסדרות שהזכרנו), אני די בטוח שהמארזים של סטארגייט הוזמנו ונרכשו מחו"ל במספרים הרבה יותר גבוהים מאשר כל אחת מהסדרות שצוינו לעיל, למרות היתרון שיש לשאר הסדרות (כמו תרגום עברי, פס-איזור 2 וכו'), אז תתארו לעצמכם מה היה ההבדל אם היה יתרון זהה גם לסטארגייט. (מצטט את קינסי: "יש רק סדרה אחת שאני מצדיקה בפני עצמי הוצאה של אלפי שקלים על המארזים שלה", אם הכוונה אינה רק ל"גולשים בזמן", אז האימרה הזאת מצדיקה את הטיעון שלי).

איזה כיף זה יהיה ממש מצוין

אני אראה פרקים שלא ראיתי שיש ממש כמה . ואראה מחדש את הפרק עם אוסיריס עלייתי של אוסיריס :p

subatoi

New member
אין לי זמן כרגע

לקרוא את כל השרשור, אני רק אגיב ואומר שזה: א. מגניב בשבילנו, ברמה האגואיסטית, כי נוכל לראות פרקים שלא ראינו 10 שנים בערך (מי שלא ראה עדיין). ב. זה מגניב בשביל כל הצופים החדשים והגייטרים לעתיד שאפילו לא יודעים שהם הולכים להיתפס ברשת. ג. מגניב בשביל הפורום. אני לא יודע איך נסתדר פה עם 5 שרשורי פרק חדש בשבוע (יהיה בלגאנים), אבל זה יעשה לנו רק טוב, אני מניח. ואנחנו תמיד נוכל לומר שהיינו פה מההתחלה,עוד לפני AXN

fibilover

New member
סטאריגייט בערוץ AXN סופי

AXN אתם גדוליםםםםםם. מי שכתבה את ההודעה זו מישהי מהערוץ שכותבת גם בפרום של AXN בתפוז. אם היא אומרת שיש סטארגייט בערוץ זה נראה לי בטוח. אם הערוץ ישדר זה יהיה את כל העונות כל יום, וזה כולל מרתונים מטורפים. ישששששששש!!

Freemee

New member
איזה יופי!!!! ../images/Emo13.gif

איזה כיף. למרות שבשבילי זה אירוני שאני בשלבי סיום של המרתון שלי (עכשיו בSG-1 עונה 9 פרק 3 ואטלנטיס עונה 2 פרק 3) אבל אין ספק שאצפה שוב
יש לי וידאו ואני יכול להקליט ולחבר שלי יש כרטיס טלויזיה אז אני אנסה לשכנע אותו לעשות RIP. בכל מקרה בלי קשר אם משהו צריך מידע על אחד מהפרקים כמו תמונת מסך או פרט מסויים שלחו לי מסר.

רוב הסיכויים שהם יכלו לקנות מקסימום עד עונה 6

כי את 7 שידרו יחסית לא מזמן בשידור חוזר בערוץ 1 ובטח לא פג תוקף הזכויות של זה עדיין. יש מצב שעד שיסיימו להראות את מה שהם כן קנו, תפוג עוד עונה מערוץ 1, אבל בשביל זה נצטרך לחכות, לקוות לחיות ולראות...

nvrmnd

New member
יווו סוף סוף

סטארגייט מושלמת לAXN, ידעתי שזה יגיע לשם בסופו של דבר וסוף סוף זה בא. רק שלא יצנזרו את הפרקים הראשונים...

סלמאק

New member
וואלה, יש מצב... ../images/Emo4.gif

אבל לא נורא, בכל מקרה אני מחשיב את הסצינות האלה כצד הפחות טוב של סטארגייט. זה די מוריד ברמה, אני מקווה שזה לא יגרום לכמה אנשים להירתע מהסדרה.

למעלה